Forum Pelajar Pendidikan Jarak Jauh USM
Selamat Datang ke Forum Pelajar-pelajar Pendidikan Jarak Jauh
Universiti Sains Malaysia.

Sila daftar untuk memanfaatkan forum ini sepenuhnya. Proses pendaftaran
sangat mudah & cepat:
1.masukkan username
2.masukkan email
3.masukkan password...siap! ( 1 minit je )

==== Minta Bantuan Semua Untuk HEBAHKAN Kepada Rakan-rakan PJJ USM Lain ===

Selamat berforum.
" http://pjjusm.forumotion.com/ "


Forum Pelajar Pendidikan Jarak Jauh USM
 
HomeHome  PortalPortal  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log in  

Share | 
 

 Objektif Forum PJJ USM

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
Admin
Admin


Posts : 37
Join date : 2009-06-12

PostSubject: Objektif Forum PJJ USM   Fri Jun 12, 2009 3:56 pm

Salam / hello,
Objektif forum:
1. merapatkan hubungan pelajar2 pjjusm ( sebab masing2 tinggal berjauhan, jadi senang sikit nak mengenali antara satu sama lain)
2.tempat utk bertukar-tukar maklumat mengenai pelajaran masing2 terutama utk group discussion.
3.untuk update info terbaru kepada kawan-kawan secara online.

Semoga forum ini memberi manfaat kepada semua.

From
Admin
Back to top Go down
View user profile http://encikarman.blogspot.com/
cglyn



Posts : 10
Join date : 2010-01-04
Age : 45
Location : Hulu Terengganu

PostSubject: Re: Objektif Forum PJJ USM   Mon Jan 04, 2010 2:20 pm

Salam. Apa bezanya dengan forum dalam portal e-learning pppjj usm?
Back to top Go down
View user profile http://cglynblog.blogspot.com
Admin
Admin


Posts : 37
Join date : 2009-06-12

PostSubject: Re: Objektif Forum PJJ USM   Thu Jan 07, 2010 7:45 pm

forum dalam portal e-learning pppjj usm adalah forum rasmi dr pihak usm, forum pjjusm ini adalah forum untuk student2/bakal student/ bekas student pjj usm yang berminat untuk mengetahui perkembangan pjj usm dan berjumpa rakan2 baru dan lama serta bertukar-tukar maklumat yg di perlukan.

anda boleh memberi cadangan utk memperbaikki lagi forum ni

tq
Back to top Go down
View user profile http://encikarman.blogspot.com/
Admin
Admin


Posts : 37
Join date : 2009-06-12

PostSubject: Re: Objektif Forum PJJ USM   Sun Jan 10, 2010 5:27 pm

gaya penulisan kat sini pun boleh le santai2 saja, tak perlu nak skima2 macam portal usm tu.
Back to top Go down
View user profile http://encikarman.blogspot.com/
cglyn



Posts : 10
Join date : 2010-01-04
Age : 45
Location : Hulu Terengganu

PostSubject: Re: Objektif Forum PJJ USM   Wed Jan 13, 2010 2:44 pm

Admin wrote:
gaya penulisan kat sini pun boleh le santai2 saja, tak perlu nak skima2 macam portal usm tu.

Kalau macam tu okeylah. Nanti sy beritau member2 sy. flower
Back to top Go down
View user profile http://cglynblog.blogspot.com
cglyn



Posts : 10
Join date : 2010-01-04
Age : 45
Location : Hulu Terengganu

PostSubject: Re: Objektif Forum PJJ USM   Wed Jan 13, 2010 2:47 pm

Admin, tukar sikit warna latar supaya kontras dengan warna tulisan, supaya jelas sikit. Mata sy ni kelabu sikit. flower
Back to top Go down
View user profile http://cglynblog.blogspot.com
Admin
Admin


Posts : 37
Join date : 2009-06-12

PostSubject: Re: Objektif Forum PJJ USM   Tue Jan 19, 2010 8:41 am

ok, tq bg feedback, nanti saya usahakan.
Back to top Go down
View user profile http://encikarman.blogspot.com/
blackXcross



Posts : 3
Join date : 2010-02-28
Age : 31
Location : jb city

PostSubject: sape dapat bgtau aku. aku kos sains politik. tk tau nk g ke tak. cm malas   Tue Mar 09, 2010 12:30 am

ade sesape same dgn aku tak. sesape dri jb ke yg dapat ppjj usm. x de membe. malas n g
Back to top Go down
View user profile
asyie



Posts : 9
Join date : 2010-04-07
Age : 31
Location : kulim

PostSubject: Re: Objektif Forum PJJ USM   Mon Apr 12, 2010 12:06 am

lg 1 nk add..objktif y len utk x-student stpm or dip y x bpluang nk smbg blaja sbb mslah kwangan,ye la mgkin kluarga xleh nk support kn..so skrang dh kje leh la use wit poket sndri..mcm sayer la,hsrat yg tpndam dlu2 ler katakn..hu hu..sadis2. Crying or Very sad
Back to top Go down
View user profile
lathifah



Posts : 8
Join date : 2010-02-24
Age : 33
Location : Kuala Lumpur

PostSubject: sape2 ambil cos kimia dari kl???   Wed Apr 28, 2010 12:58 pm

nk tanye sape2 yang baru ambil cos kimia utk kemasukan 2010/2011 ni??
dari kl?
x ada kwn la..
nk register bln 6 nie..
Back to top Go down
View user profile
azlanmohamad



Posts : 1
Join date : 2010-04-29

PostSubject: tumpang tanye..   Thu Apr 29, 2010 11:32 am

salam.

sy nk tnye bbrape soalan ni. hrp2 ade r member2 yg blh jwbkn.

sy bkn student pjj usm tp mnt sgt nk apply tok pjj ni. sowie eh admin sbb reg msk forum ni.

mslhnye,

sy hnye ade spm shj.
pgalaman keje tu kene 5 thn kan. mestike 5 thn tu keje kat sykt yg sama. katekanlah klu sy br bkerje setahun kt tmpt br , lyk ke sy mhn? (walaupon sblom ni sy da ade pglmn keje 5 thn tp lain2 sykt.)

sy cdg nk amik kos maths dan skg ni sy bekerje sbg pereka grafik. kene ade kaitan ke bdg keje kite skg ngan kos yg nk di apply?
lyk ke?

sy ade sijil matrikulasi? blh ke gune klykn matrik tok msk pjj? adekah matrik staraf stpm?

mohon ade maklum bls dr member2.

tq
Back to top Go down
View user profile
SHAHRUL



Posts : 4
Join date : 2010-06-10

PostSubject: Re: Objektif Forum PJJ USM   Thu Jun 10, 2010 1:13 am

Admin wrote:
gaya penulisan kat sini pun boleh le santai2 saja, tak perlu nak skima2 macam portal usm tu.

Sokong2...
Back to top Go down
View user profile
Admin
Admin


Posts : 37
Join date : 2009-06-12

PostSubject: Re: Objektif Forum PJJ USM   Tue Jun 15, 2010 1:14 pm

saudara azlan:
kalau nak konfim kena tanya pjj usm hep tu.
tapi kalau ikut pendapat saya, ada sijil matrik, pengalaman keje 5 thn, boleh ni masuk pjj usm, layak.

boleh try, boleh try. bila lagi nak lepak tasik harapan.
Back to top Go down
View user profile http://encikarman.blogspot.com/
janspital



Posts : 4
Join date : 2010-05-05
Age : 34
Location : gua musang

PostSubject: amat bagus   Fri Jun 18, 2010 2:23 pm

buat masa ni tiada komen lagi pasal forum ni...
Back to top Go down
View user profile
zalzaizul



Posts : 2
Join date : 2012-02-04

PostSubject: akum n salam 1 malaysia for admin n kengkawan semua, saya baru nak mendaftar untk usm pjj ni 2012, semangat, semangat semangat, tq pd admin yg mengilhamkan forum ini...sampai jumpa di sidang video nanti...all the best.   Sat Feb 04, 2012 9:15 pm

Admin wrote:
Salam / hello,
Objektif forum:
1. merapatkan hubungan pelajar2 pjjusm ( sebab masing2 tinggal berjauhan, jadi senang sikit nak mengenali antara satu sama lain)
2.tempat utk bertukar-tukar maklumat mengenai pelajaran masing2 terutama utk group discussion.
3.untuk update info terbaru kepada kawan-kawan secara online.

Semoga forum ini memberi manfaat kepada semua.

From
Admin
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Objektif Forum PJJ USM   Today at 1:59 pm

Back to top Go down
 
Objektif Forum PJJ USM
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Forum Rank Structure
» New Sub-Forum
» BACk ISSUES O.F.R. (Online Forum Release)
» Forum Ranking after 1,500 post mark
» The Forum's Purpose

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Forum Pelajar Pendidikan Jarak Jauh USM :: PJJ USM :: Mengenai Forum PJJ@USM-
Jump to: