Forum Pelajar Pendidikan Jarak Jauh USM
Selamat Datang ke Forum Pelajar-pelajar Pendidikan Jarak Jauh
Universiti Sains Malaysia.

Sila daftar untuk memanfaatkan forum ini sepenuhnya. Proses pendaftaran
sangat mudah & cepat:
1.masukkan username
2.masukkan email
3.masukkan password...siap! ( 1 minit je )

==== Minta Bantuan Semua Untuk HEBAHKAN Kepada Rakan-rakan PJJ USM Lain ===

Selamat berforum.
" http://pjjusm.forumotion.com/ "


Forum Pelajar Pendidikan Jarak Jauh USM
 
HomeHome  PortalPortal  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log in  

Share | 
 

 suram.....

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
princessrose85



Posts : 69
Join date : 2011-03-07
Age : 31
Location : KLIA, Sepang

PostSubject: suram.....   Thu Apr 07, 2011 2:31 pm

mcm dh suram jer forum nie kan? semenjak result utk kemasukkan dh kuar, rmi yg x online lg.....
Back to top Go down
View user profile
kodoks78



Posts : 6
Join date : 2011-03-24

PostSubject: Re: suram.....   Fri Apr 08, 2011 12:03 am

depa bz wat check up kot..
isi borang n etc...
huhuhuhu......
Back to top Go down
View user profile
greedz87



Posts : 100
Join date : 2010-06-20
Age : 29
Location : butterworth,penang

PostSubject: Re: suram.....   Tue Apr 12, 2011 5:44 pm

biase lah...maybe sedang bertarung nyawa exam n tugasan...dgr cite ade yang sampai p meryu kat lecture utk send tugasan yg tak sempat buat......yan best 2 lecture bagi....baguss btul pensyarah usm...mmg pjj student dg2 tak dan nak buat ontime...huhuu
Back to top Go down
View user profile
ben



Posts : 70
Join date : 2010-09-01
Age : 30
Location : Melaka-Penang

PostSubject: Re: suram.....   Wed Apr 13, 2011 1:44 pm

depa busy study ni sempena exam.semalam sempat lepak dengan member aku yang ambil pengantar pengurusan.die cakap exam ok la.hehe.

pada semua student PJJ yang nak menghadapi exam, good luck dan do ur best.agak2 tak boleh buat,sediakan M-16 untuk menembak.
Back to top Go down
View user profile
princessrose85



Posts : 69
Join date : 2011-03-07
Age : 31
Location : KLIA, Sepang

PostSubject: Re: suram.....   Wed Apr 13, 2011 1:58 pm

ben wrote:
depa busy study ni sempena exam.semalam sempat lepak dengan member aku yang ambil pengantar pengurusan.die cakap exam ok la.hehe.

pada semua student PJJ yang nak menghadapi exam, good luck dan do ur best.agak2 tak boleh buat,sediakan M-16 untuk menembak.


uolls nie senior kami la.....kami baru nak daftar bln june nie...hehehehehe
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: suram.....   Today at 4:11 pm

Back to top Go down
 
suram.....
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Forum Pelajar Pendidikan Jarak Jauh USM :: PJJ USM :: Mengenai Forum PJJ@USM-
Jump to: