Forum Pelajar Pendidikan Jarak Jauh USM
Selamat Datang ke Forum Pelajar-pelajar Pendidikan Jarak Jauh
Universiti Sains Malaysia.

Sila daftar untuk memanfaatkan forum ini sepenuhnya. Proses pendaftaran
sangat mudah & cepat:
1.masukkan username
2.masukkan email
3.masukkan password...siap! ( 1 minit je )

==== Minta Bantuan Semua Untuk HEBAHKAN Kepada Rakan-rakan PJJ USM Lain ===

Selamat berforum.
" http://pjjusm.forumotion.com/ "


Forum Pelajar Pendidikan Jarak Jauh USM
 
HomeHome  PortalPortal  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log in  

Share | 
 

 salam perkenalan untuk pelajar pjj sesi 2011...

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : 1, 2  Next
AuthorMessage
eila



Posts : 9
Join date : 2010-10-14
Age : 39
Location : Hutan Melintang,Perak

PostSubject: salam perkenalan untuk pelajar pjj sesi 2011...   Sat Apr 09, 2011 3:54 pm

assalamualaikum....salam perkenalan tuk smua.... Smile ....
saya salah seorang yang akan mendaftrkan diri pada 5hb jun ini dalam pengajian sejarah....
ada sesiapa yang ambik course sama dengan saya?????
Back to top Go down
View user profile
widad89



Posts : 1
Join date : 2011-03-25

PostSubject: salam....   Sat Apr 09, 2011 7:29 pm

saya nur...
nk tya lampiran e sahaja ke hntr kt usm..??
ke ada lg yg lain...???
sy xfhm la...
plez let me know..
Back to top Go down
View user profile
ernahrosle



Posts : 14
Join date : 2010-11-19

PostSubject: Re: salam perkenalan untuk pelajar pjj sesi 2011...   Mon Apr 11, 2011 1:38 am

widad89 wrote:
saya nur...
nk tya lampiran e sahaja ke hntr kt usm..??
ke ada lg yg lain...???
sy xfhm la...
plez let me know..

Dapatkan maklumat berkaitan dari Buku Panduan di http://web.usm.my/kemasukan/ppjj/ Wink
Back to top Go down
View user profile
ben



Posts : 70
Join date : 2010-09-01
Age : 30
Location : Melaka-Penang

PostSubject: Re: salam perkenalan untuk pelajar pjj sesi 2011...   Wed Apr 13, 2011 1:51 pm

eila wrote:
assalamualaikum....salam perkenalan tuk smua.... Smile ....
saya salah seorang yang akan mendaftrkan diri pada 5hb jun ini dalam pengajian sejarah....
ada sesiapa yang ambik course sama dengan saya?????

selamat menyambungkan kembali pengajian.anda pasti boleh capai cita-cita anda.tq
Back to top Go down
View user profile
Erra627



Posts : 4
Join date : 2011-04-26

PostSubject: Re: salam perkenalan untuk pelajar pjj sesi 2011...   Tue Apr 26, 2011 12:53 pm

Hai Eila salam perkenalan u amik course apa ekk?
Back to top Go down
View user profile
eila



Posts : 9
Join date : 2010-10-14
Age : 39
Location : Hutan Melintang,Perak

PostSubject: hai erra67   Wed Apr 27, 2011 6:24 pm

eila ambik course sastera(sejarah)erra pula???
Back to top Go down
View user profile
Erra627



Posts : 4
Join date : 2011-04-26

PostSubject: Re: salam perkenalan untuk pelajar pjj sesi 2011...   Wed Apr 27, 2011 11:02 pm

Erra amik pengurusan..
Back to top Go down
View user profile
joe9963



Posts : 1
Join date : 2011-05-04

PostSubject: Re: salam perkenalan untuk pelajar pjj sesi 2011...   Wed May 04, 2011 11:35 pm

hi..., salam perkenalan sume...
saya joe dari negeri sembilan ..nak cari geng yg sama course Sastera(sejarah) intake 2011/2012..ade sesape yg sama course ngan saya..buleh reply kat sini..nak kenal2..and nak discuss pasal orientasi 5- 8 jun ni..
terimaksih..
Back to top Go down
View user profile
ben



Posts : 70
Join date : 2010-09-01
Age : 30
Location : Melaka-Penang

PostSubject: Re: salam perkenalan untuk pelajar pjj sesi 2011...   Thu May 05, 2011 1:03 pm

joe9963 wrote:
hi..., salam perkenalan sume...
saya joe dari negeri sembilan ..nak cari geng yg sama course Sastera(sejarah) intake 2011/2012..ade sesape yg sama course ngan saya..buleh reply kat sini..nak kenal2..and nak discuss pasal orientasi 5- 8 jun ni..
terimaksih..

salam joe,

ampa mau orientasi 5-8 jun ek?
Back to top Go down
View user profile
maznida



Posts : 4
Join date : 2011-05-29

PostSubject: Re: salam perkenalan untuk pelajar pjj sesi 2011...   Sun May 29, 2011 11:19 pm

Salam ukhwah fillah,

Saya Maznida, from Putrajaya, daftar 5hb ni juga.... kalau ada geng satu tempat best juga.. saya ambil kos kesusasteraan..
Back to top Go down
View user profile
rizanmmea



Posts : 21
Join date : 2011-03-13

PostSubject: sains masyarakat   Mon May 30, 2011 12:27 am

[quote="maznida"]wkslam....,

ai ramai yang ambik sastera ni.....x de ke yang ambik sains masyarakat ni....x best la mcm ni....
Back to top Go down
View user profile
ben



Posts : 70
Join date : 2010-09-01
Age : 30
Location : Melaka-Penang

PostSubject: Re: salam perkenalan untuk pelajar pjj sesi 2011...   Wed Jun 08, 2011 6:38 pm

[quote="rizanmmea"]
maznida wrote:
wkslam....,

ai ramai yang ambik sastera ni.....x de ke yang ambik sains masyarakat ni....x best la mcm ni....

ada je..slow2 cari.
Back to top Go down
View user profile
mohd5zal02



Posts : 5
Join date : 2010-12-22
Age : 31
Location : kuching, sarawak / baling, kedah

PostSubject: sy ambik sastera.yg ambik sejarah bnyak yg warga pendidikan yg tua2 ja. hhehehe   Thu Jun 09, 2011 4:04 pm

eila wrote:
assalamualaikum....salam perkenalan tuk smua.... Smile ....
saya salah seorang yang akan mendaftrkan diri pada 5hb jun ini dalam pengajian sejarah....
ada sesiapa yang ambik course sama dengan saya?????
Back to top Go down
View user profile
mohd5zal02



Posts : 5
Join date : 2010-12-22
Age : 31
Location : kuching, sarawak / baling, kedah

PostSubject: sori. trtinggal ckit msej td.sy ambik kos sastera(geografi).   Thu Jun 09, 2011 4:05 pm

eila wrote:
assalamualaikum....salam perkenalan tuk smua.... Smile ....
saya salah seorang yang akan mendaftrkan diri pada 5hb jun ini dalam pengajian sejarah....
ada sesiapa yang ambik course sama dengan saya?????
Back to top Go down
View user profile
mohd5zal02



Posts : 5
Join date : 2010-12-22
Age : 31
Location : kuching, sarawak / baling, kedah

PostSubject: sy ambik geografi.   Thu Jun 09, 2011 4:07 pm

maznida wrote:
Salam ukhwah fillah,

Saya Maznida, from Putrajaya, daftar 5hb ni juga.... kalau ada geng satu tempat best juga.. saya ambil kos kesusasteraan..
Back to top Go down
View user profile
830502025009



Posts : 5
Join date : 2011-06-09

PostSubject: salam pgenalan    Thu Jun 09, 2011 9:13 pm

saya fawwaz...ambil couse sais kmayarakatan...ada tak geng dari sk...kalau ada salam utk semua...and all guz utk sesi 2011....utk geng sk...nii dok pening kalau ada yg tau utk stat tugasan plzz bagi tauu...huhuhu
Back to top Go down
View user profile
imran



Posts : 59
Join date : 2011-03-25
Age : 103
Location : johor bharu

PostSubject: Re: salam perkenalan untuk pelajar pjj sesi 2011...   Fri Jun 10, 2011 6:18 pm

mohd5zal02 wrote:
maznida wrote:
Salam ukhwah fillah,

Saya Maznida, from Putrajaya, daftar 5hb ni juga.... kalau ada geng satu tempat best juga.. saya ambil kos kesusasteraan..
sains kemasyrakatan dari johor hand up....
Back to top Go down
View user profile
isONE7



Posts : 11
Join date : 2011-05-25
Age : 36
Location : W.P. Putrajaya

PostSubject: Re: salam perkenalan untuk pelajar pjj sesi 2011...   Thu Jun 16, 2011 10:34 am

Assalamu'alaikum Wr. Wb. & Salam 1Malaysia...

saya iswan (is) dari Putrajaya & amik course SK (antropologi/sosiologi). selamat berkenalan semua...jom studi :p
Back to top Go down
View user profile http://fb.me/isONE7
ribut



Posts : 1
Join date : 2011-06-21
Age : 36
Location : Sepang

PostSubject: Re: salam perkenalan untuk pelajar pjj sesi 2011...   Tue Jun 21, 2011 7:47 pm

salam.......

Ehem....ehem....sy ribut dr sepang. Bakal Bergelumang ngan sains kemasyarakatan.......harap2 kwn2 semua dpt membantu ...almaklumla org tua nih otak tak brapa nk pickup.......
Back to top Go down
View user profile
ben



Posts : 70
Join date : 2010-09-01
Age : 30
Location : Melaka-Penang

PostSubject: Re: salam perkenalan untuk pelajar pjj sesi 2011...   Tue Jun 21, 2011 8:32 pm

ribut wrote:
salam.......

Ehem....ehem....sy ribut dr sepang. Bakal Bergelumang ngan sains kemasyarakatan.......harap2 kwn2 semua dpt membantu ...almaklumla org tua nih otak tak brapa nk pickup.......



tua menda...
muda lagi tu...
selamat study tuan
Back to top Go down
View user profile
isONE7



Posts : 11
Join date : 2011-05-25
Age : 36
Location : W.P. Putrajaya

PostSubject: Re: salam perkenalan untuk pelajar pjj sesi 2011...   Wed Jun 22, 2011 9:20 am

ribut wrote:
salam.......

Ehem....ehem....sy ribut dr sepang. Bakal Bergelumang ngan sains kemasyarakatan.......harap2 kwn2 semua dpt membantu ...almaklumla org tua nih otak tak brapa nk pickup.......

tua² berisi Wink hehehe.... ko dah start studi ke :p
Back to top Go down
View user profile http://fb.me/isONE7
imah



Posts : 42
Join date : 2011-06-25
Age : 36
Location : relau

PostSubject: haiiiiiiiiiiiiiiiii   Thu Jun 30, 2011 9:01 am

ima from penang...sesiapa mau join buat asignment boleh contac ima di 0194571305...tak ada kawan nak buat asignment group ..
Back to top Go down
View user profile http://rozaimah.pjj@student.usm.my
ben



Posts : 70
Join date : 2010-09-01
Age : 30
Location : Melaka-Penang

PostSubject: Re: salam perkenalan untuk pelajar pjj sesi 2011...   Fri Jul 01, 2011 4:29 pm

imah wrote:
ima from penang...sesiapa mau join buat asignment boleh contac ima di 0194571305...tak ada kawan nak buat asignment group ..

better puan list down subjek apa yang puan nak cari member group...tq
Back to top Go down
View user profile
serri



Posts : 4
Join date : 2010-11-28
Age : 37
Location : alor setar

PostSubject: salam Fawwaz...emmm fawwaz org mana ek?saya pun ambik sk sesi 2011...takat la tak mula lg asmnt...tgh mencari rujukan...   Sun Jul 03, 2011 4:09 pm

830502025009 wrote:
saya fawwaz...ambil couse sais kmayarakatan...ada tak geng dari sk...kalau ada salam utk semua...and all guz utk sesi 2011....utk geng sk...nii dok pening kalau ada yg tau utk stat tugasan plzz bagi tauu...huhuhu
Back to top Go down
View user profile
imah



Posts : 42
Join date : 2011-06-25
Age : 36
Location : relau

PostSubject: subjek mikroekonomi   Tue Jul 05, 2011 7:02 am

thanks ben
subjek mikroekonomi tak ada asignment group lagi.
BEN
..boleh tak kalau kita pakai oarng yg sama dalam group untuk wat semua asignment

KALAU BOLEH NAK CARI SATU NEGERI SENANG NAK WAT PERBINCANGAN.....HAI KAWAN KAWAN SUDI TAK.....KOS MANAGEMENT KALAU YG TAK SUDI MSG LAH 0194571305 confused
Back to top Go down
View user profile http://rozaimah.pjj@student.usm.my
Sponsored content




PostSubject: Re: salam perkenalan untuk pelajar pjj sesi 2011...   Today at 6:43 pm

Back to top Go down
 
salam perkenalan untuk pelajar pjj sesi 2011...
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 2Go to page : 1, 2  Next
 Similar topics
-
» 2011 Arrived... HAPPY NEW YEAR to you all!!
» Gov’t procurement e-bidding set Q2 2011
» Mercredi 19/01/2011 : La timidité
» The 2nd january 2011 missile attack!
» New Year's Resolution (Welcome 2011)

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Forum Pelajar Pendidikan Jarak Jauh USM :: Ahli Forum :: Suaikenal-
Jump to: