Forum Pelajar Pendidikan Jarak Jauh USM
Selamat Datang ke Forum Pelajar-pelajar Pendidikan Jarak Jauh
Universiti Sains Malaysia.

Sila daftar untuk memanfaatkan forum ini sepenuhnya. Proses pendaftaran
sangat mudah & cepat:
1.masukkan username
2.masukkan email
3.masukkan password...siap! ( 1 minit je )

==== Minta Bantuan Semua Untuk HEBAHKAN Kepada Rakan-rakan PJJ USM Lain ===

Selamat berforum.
" http://pjjusm.forumotion.com/ "


Forum Pelajar Pendidikan Jarak Jauh USM
 
HomeHome  PortalPortal  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log in  

Share | 
 

 salam perkenalan untuk pelajar pjj sesi 2011...

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2
AuthorMessage
lentoq



Posts : 15
Join date : 2011-07-05
Location : Temerloh, Pahang

PostSubject: Sastera ( Sejarah)   Tue Jul 05, 2011 7:04 pm

Salam.... Saya budak baru nih..... mahap ye.... ada yg amik course ni tak....
Back to top Go down
View user profile
norsazilah



Posts : 1
Join date : 2011-07-06
Age : 36
Location : Taman Bunga Raya Salak Tinggi

PostSubject: assalamualaikum, salam 1 malaysia   Wed Jul 06, 2011 10:28 am

saya norsazilah dari sepang....merupakan student baru 2011/2012...bantuan dan tunjuk ajar amat diperlukan....tqvm
Back to top Go down
View user profile
balqis



Posts : 4
Join date : 2011-07-06
Age : 30
Location : Putrajaya

PostSubject: Re: salam perkenalan untuk pelajar pjj sesi 2011...   Wed Jul 06, 2011 11:20 am

Salam,

Saya Balqis dari putrajaya, pelajar sesi 2011/2012 amik kos pengurusan... mencari ahli untuk subjek Undang2 Perniagaan, dan subjek lain yg memerlukan untuk bergroup..almaklum la org baru nak belajar bertahun x p sekolah... harap sesiapa yg sudi menerima sebagai ahli dpt memberi respon- sif.. huhu sekian nukilan sy pd lembaran ini... Rolling Eyes Rolling Eyes
Back to top Go down
View user profile
langkelana



Posts : 67
Join date : 2010-08-13
Age : 34
Location : Cyberjaya

PostSubject: Re: salam perkenalan untuk pelajar pjj sesi 2011...   Wed Jul 06, 2011 1:04 pm

Assalammualaikum & Selamat Sejahtera,

Saya Azlansyah dari Cyberjaya.
Pelajar PJJ Sastera (Sejarah) sesi 2011/2012.
Pusat wilayah kat Kuala Lumpur.

Saya pun dah lama tinggalkan alam persekolahan.
Rasa berdebar-debar pulak.

Back to top Go down
View user profile
ben



Posts : 70
Join date : 2010-09-01
Age : 30
Location : Melaka-Penang

PostSubject: Re: salam perkenalan untuk pelajar pjj sesi 2011...   Fri Jul 08, 2011 1:43 am

boleh je...
asalkan buat assignment udah.
Back to top Go down
View user profile
lentoq



Posts : 15
Join date : 2011-07-05
Location : Temerloh, Pahang

PostSubject: Re: salam perkenalan untuk pelajar pjj sesi 2011...   Fri Jul 08, 2011 1:48 am

Salam.... camana nak tau jadual ye....... nak amik / download dari mana ye.... saya Pengajian Sejarah.....
Back to top Go down
View user profile
imah



Posts : 42
Join date : 2011-06-25
Age : 36
Location : relau

PostSubject: jadual   Fri Jul 08, 2011 7:13 am

masa pendahtaran n time bagi modul tu usm siap siap dah bagi jadual...awak tak check ka...atau awak rajin rajin masuk portal...semua information ada....
Back to top Go down
View user profile http://rozaimah.pjj@student.usm.my
imah



Posts : 42
Join date : 2011-06-25
Age : 36
Location : relau

PostSubject: pengurusan   Sat Jul 09, 2011 8:04 am

balqis wrote:
Salam,

Saya Balqis dari putrajaya, pelajar sesi 2011/2012 amik kos pengurusan... mencari ahli untuk subjek Undang2 Perniagaan, dan subjek lain yg memerlukan untuk bergroup..almaklum la org baru nak belajar bertahun x p sekolah... harap sesiapa yg sudi menerima sebagai ahli dpt memberi respon- sif.. huhu sekian nukilan sy pd lembaran ini... Rolling Eyes Rolling Eyes
hai slm balqis...nak join tak group undang undang perniagaan ..akak tak ada group lagi ni...
Back to top Go down
View user profile http://rozaimah.pjj@student.usm.my
imah



Posts : 42
Join date : 2011-06-25
Age : 36
Location : relau

PostSubject: Re: salam perkenalan untuk pelajar pjj sesi 2011...   Sat Jul 09, 2011 8:06 am

norsazilah wrote:
saya norsazilah dari sepang....merupakan student baru 2011/2012...bantuan dan tunjuk ajar amat diperlukan....tqvm
you ambil kos apa ya norsazilah
Back to top Go down
View user profile http://rozaimah.pjj@student.usm.my
lentoq



Posts : 15
Join date : 2011-07-05
Location : Temerloh, Pahang

PostSubject: Re: salam perkenalan untuk pelajar pjj sesi 2011...   Sat Jul 09, 2011 2:15 pm

Yup..... memang dah ada bagi kalendar tu... 20 Ogos start dah.... cuma nak tau jadual terperinci subjek pada harii tu.....
Back to top Go down
View user profile
imah



Posts : 42
Join date : 2011-06-25
Age : 36
Location : relau

PostSubject: emmmmmmmmm   Mon Jul 11, 2011 7:06 am

lentoq wrote:
Yup..... memang dah ada bagi kalendar tu... 20 Ogos start dah.... cuma nak tau jadual terperinci subjek pada harii tu.....

tak apa ajin ajin check portal....kalau kak ima ada nformation pasal time tu kat bagi tau u ok...lentoq
Back to top Go down
View user profile http://rozaimah.pjj@student.usm.my
imah



Posts : 42
Join date : 2011-06-25
Age : 36
Location : relau

PostSubject: emmmmmmmmm   Mon Jul 11, 2011 7:07 am

lentoq wrote:
Yup..... memang dah ada bagi kalendar tu... 20 Ogos start dah.... cuma nak tau jadual terperinci subjek pada harii tu.....

tak apa ajin ajin check portal....kalau kak ima ada nformation pasal time tu kat bagi tau u ok...lentoq lol!
Back to top Go down
View user profile http://rozaimah.pjj@student.usm.my
shaainul



Posts : 9
Join date : 2011-02-12
Age : 29
Location : kuala lumpur

PostSubject: Re: salam perkenalan untuk pelajar pjj sesi 2011...   Fri Jul 15, 2011 3:04 pm

salam....bole th bila jadual sidang video untuk student pengurusan sesi 2011/2012 klu ada sesiapa yang tahu maklumat terperinci bole bg th x???kelas kt pusat wilayah kuala lumpur....
please..............
Back to top Go down
View user profile http://shaainul@yahoo.com
lentoq



Posts : 15
Join date : 2011-07-05
Location : Temerloh, Pahang

PostSubject: Re: salam perkenalan untuk pelajar pjj sesi 2011...   Mon Jul 18, 2011 1:31 am

shaainul wrote:
salam....bole th bila jadual sidang video untuk student pengurusan sesi 2011/2012 klu ada sesiapa yang tahu maklumat terperinci bole bg th x???kelas kt pusat wilayah kuala lumpur....
please..............

Ye ler.... 20 hb Ogos ni tele sidang dah mula. Tapi jadualnya mana nak dapat ye...nak study yang mana satu yer.... Saya di PPW Kuantan nanti.... No
Back to top Go down
View user profile
langkelana



Posts : 67
Join date : 2010-08-13
Age : 34
Location : Cyberjaya

PostSubject: Re: salam perkenalan untuk pelajar pjj sesi 2011...   Wed Jul 27, 2011 10:35 am

Assalammualaikum,

Ini ialah Facebook group yg ada ramai senior PJJ USM.

https://www.facebook.com/groups/pujie?ap=1

Boleh tanya tentang sebarang kemusykilan kat situ.
Back to top Go down
View user profile
imah



Posts : 42
Join date : 2011-06-25
Age : 36
Location : relau

PostSubject: Re: salam perkenalan untuk pelajar pjj sesi 2011...   Fri Jul 29, 2011 11:01 am

langkelana wrote:
Assalammualaikum,

Ini ialah Facebook group yg ada ramai senior PJJ USM.

https://www.facebook.com/groups/pujie?ap=1

Boleh tanya tentang sebarang kemusykilan kat situ.


BOLH TANYA PASAL MODUL
Back to top Go down
View user profile http://rozaimah.pjj@student.usm.my
langkelana



Posts : 67
Join date : 2010-08-13
Age : 34
Location : Cyberjaya

PostSubject: Re: salam perkenalan untuk pelajar pjj sesi 2011...   Fri Jul 29, 2011 11:04 am

Cuba semak status penghantaran modul kat sini:

http://pospjj.usm.my/parcel/
Back to top Go down
View user profile
langkelana



Posts : 67
Join date : 2010-08-13
Age : 34
Location : Cyberjaya

PostSubject: Re: salam perkenalan untuk pelajar pjj sesi 2011...   Wed Aug 10, 2011 4:14 pm

Jadual Sidang Video SA 2011-2012 (Sebelum Kursus Intensif) sudah keluar di http://el.usm.my/pppjj/
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: salam perkenalan untuk pelajar pjj sesi 2011...   Today at 6:40 pm

Back to top Go down
 
salam perkenalan untuk pelajar pjj sesi 2011...
View previous topic View next topic Back to top 
Page 2 of 2Go to page : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» 2011 Arrived... HAPPY NEW YEAR to you all!!
» Gov’t procurement e-bidding set Q2 2011
» Mercredi 19/01/2011 : La timidité
» The 2nd january 2011 missile attack!
» New Year's Resolution (Welcome 2011)

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Forum Pelajar Pendidikan Jarak Jauh USM :: Ahli Forum :: Suaikenal-
Jump to: