Forum Pelajar Pendidikan Jarak Jauh USM
Selamat Datang ke Forum Pelajar-pelajar Pendidikan Jarak Jauh
Universiti Sains Malaysia.

Sila daftar untuk memanfaatkan forum ini sepenuhnya. Proses pendaftaran
sangat mudah & cepat:
1.masukkan username
2.masukkan email
3.masukkan password...siap! ( 1 minit je )

==== Minta Bantuan Semua Untuk HEBAHKAN Kepada Rakan-rakan PJJ USM Lain ===

Selamat berforum.
" http://pjjusm.forumotion.com/ "


Forum Pelajar Pendidikan Jarak Jauh USM
 
HomeHome  PortalPortal  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log in  

Share | 
 

 Buku Rujukan untuk tugasan

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
zrus08



Posts : 9
Join date : 2011-06-11

PostSubject: Buku Rujukan untuk tugasan   Mon Jun 20, 2011 12:01 pm

Mana nak dapatkan buku-buku rujukan yang disebut oleh pensyarah dalam tugasan yang diperolehi tu ya ??
Back to top Go down
View user profile
serri



Posts : 4
Join date : 2010-11-28
Age : 37
Location : alor setar

PostSubject: saya pun nak tau   Sun Jul 03, 2011 4:31 pm

zrus08 wrote:
Mana nak dapatkan buku-buku rujukan yang disebut oleh pensyarah dalam tugasan yang diperolehi tu ya ??

Saya pun nak tau juga
Back to top Go down
View user profile
ben



Posts : 70
Join date : 2010-09-01
Age : 30
Location : Melaka-Penang

PostSubject: Re: Buku Rujukan untuk tugasan   Fri Jul 08, 2011 1:48 am

zrus08 wrote:
Mana nak dapatkan buku-buku rujukan yang disebut oleh pensyarah dalam tugasan yang diperolehi tu ya ??

cari di library kot.
cuba masuk website library.then klik pada aplikasi OPAC Krisalis.
Back to top Go down
View user profile
imah



Posts : 42
Join date : 2011-06-25
Age : 36
Location : relau

PostSubject: libary   Sat Jul 09, 2011 8:00 am

serri wrote:
zrus08 wrote:
Mana nak dapatkan buku-buku rujukan yang disebut oleh pensyarah dalam tugasan yang diperolehi tu ya ??

Saya pun nak tau juga

library usm...dalam internet leh juga tapi sikit ja maklumat
Back to top Go down
View user profile http://rozaimah.pjj@student.usm.my
jessica26637



Posts : 1
Join date : 2011-06-25
Age : 30
Location : Bintulu

PostSubject: modul   Fri Jul 15, 2011 11:18 pm

Bg pusat wilayah Sabah/Sarawak.... modul x dpt lg.... affraid
Back to top Go down
View user profile
shylina



Posts : 6
Join date : 2011-04-04

PostSubject: Re: Buku Rujukan untuk tugasan   Mon Jul 18, 2011 10:15 am

jessica26637 wrote:
Bg pusat wilayah Sabah/Sarawak.... modul x dpt lg.... affraid

Betul2...tapi ada kwn2 dari sabah dh start terima modul tue last week...sy pun:) tak dpt lagi.... Sad
Back to top Go down
View user profile
imah



Posts : 42
Join date : 2011-06-25
Age : 36
Location : relau

PostSubject: jangan risau   Tue Jul 26, 2011 8:19 am

jessica26637 wrote:
Bg pusat wilayah Sabah/Sarawak.... modul x dpt lg.... affraid

saya paling dekat dgn usm pun apa apa modul belum sampai...mgg ni baru nak p check kat usm...takut dorang salah adress atau dorang kelam kabut ja...hari masa orientasi pun drg kelam kabut...kat setengah hari juga nak dapat modul di bawah matahari terik.
Back to top Go down
View user profile http://rozaimah.pjj@student.usm.my
nurulpooh



Posts : 1
Join date : 2011-12-05

PostSubject: salam,, sy org baru kat forum ni,,, tima kasih sb ada forum mcm ni,,blh juga sy dapat info terkini,,tq :)   Mon Dec 05, 2011 11:10 pm

Very Happy salam,,
saya nak tanya macamana nak masuk web library usm?tq yer
Back to top Go down
View user profile
nol adiey



Posts : 141
Join date : 2011-03-25
Age : 31
Location : Nibong Tebal :: Parit Buntar

PostSubject: Re: Buku Rujukan untuk tugasan   Wed Dec 07, 2011 1:09 pm

nurulpooh wrote:
Very Happy salam,,
saya nak tanya macamana nak masuk web library usm?tq yer

http://www.lib.usm.my/equip-usm/custom/home.jsp
Back to top Go down
View user profile
achmad



Posts : 4
Join date : 2012-07-16

PostSubject: bantuan..   Mon Jul 16, 2012 8:02 pm

mcm mana nak login dalam library..patron id??
Back to top Go down
View user profile
alreef



Posts : 3
Join date : 2012-07-14
Age : 38
Location : johor

PostSubject: Re: Buku Rujukan untuk tugasan   Thu Aug 02, 2012 10:39 am

nol adiey wrote:
nurulpooh wrote:
Very Happy salam,,
saya nak tanya macamana nak masuk web library usm?tq yer

http://www.lib.usm.my/equip-usm/custom/home.jsp

sy pun lom try ag masuk ke web library tapi rase2 macam nak try gak cume tak brape nak mahir.. sesiapa y dah expert tolong bagi tunjuk ajar..
Back to top Go down
View user profile
alreef



Posts : 3
Join date : 2012-07-14
Age : 38
Location : johor

PostSubject: buku2 d library vs bahan d internet   Thu Aug 02, 2012 10:45 am

ley bagi pendapat mane y lebih praktikal mudah proaktif dan berkualiti sbb al tak sure samada mampu atau tak nak explore library usm tu nnt.. hmmmm.. macam besar sgt.. afro huhuuu
Back to top Go down
View user profile
norlaila



Posts : 40
Join date : 2012-02-29
Age : 41
Location : KEPALA BATAS

PostSubject: Re: Buku Rujukan untuk tugasan   Thu Aug 02, 2012 12:03 pm

ari tu saya tk blh masuk saya call dekat lib..pas tu dia orang call saya balik bg id dan password utk masuk OPAC tu..
Back to top Go down
View user profile
Oon Lay Wah



Posts : 2
Join date : 2012-08-12
Age : 58
Location : Taiping, Perak

PostSubject: Baru hendak 'explore'    Sun Aug 12, 2012 2:48 am

Harap saya berjaya buat pinjaman online. Belum cuba rasa susah juga.
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Buku Rujukan untuk tugasan   Today at 6:45 pm

Back to top Go down
 
Buku Rujukan untuk tugasan
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Inilah Khasiat Ajaib Dari Alam Untuk Kita !!!
» Diskusi 4 orang saksi Zina
» Hantu dan Roh/Arwah orang yang sudah meninggal
» cara meringankan siksa kubur
» Snouck Hurgronje, Mata-Mata Belanda di Masa Perang Aceh

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Forum Pelajar Pendidikan Jarak Jauh USM :: Ahli Forum :: Buku Nota/Bahan Bacaan/Rujukan-
Jump to: