Forum Pelajar Pendidikan Jarak Jauh USM
Selamat Datang ke Forum Pelajar-pelajar Pendidikan Jarak Jauh
Universiti Sains Malaysia.

Sila daftar untuk memanfaatkan forum ini sepenuhnya. Proses pendaftaran
sangat mudah & cepat:
1.masukkan username
2.masukkan email
3.masukkan password...siap! ( 1 minit je )

==== Minta Bantuan Semua Untuk HEBAHKAN Kepada Rakan-rakan PJJ USM Lain ===

Selamat berforum.
" http://pjjusm.forumotion.com/ "


Forum Pelajar Pendidikan Jarak Jauh USM
 
HomeHome  PortalPortal  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log in  

Share | 
 

 Cari bantuan psl belajar

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
Bebi



Posts : 6
Join date : 2011-07-15
Age : 31
Location : Putrajaya

PostSubject: Cari bantuan psl belajar   Fri Jul 15, 2011 12:56 pm

Di sini ada sesiapa yang mendaftar program sains kemasyarakat (ekonomi ) x ?
Nak tanya mcm mana start buat jadual pembelajar dan buku-buku modul yang mana kita perlu start belajar dulu...lama i dah x belajar , rasa happy dpt masuk pjj dan rasa risau diri x dpt buat yang terbaik...hehe...rasa tekanan sikit pasal tak tau nak start mana 1....Senior atau kawan2 minta bagi pendapat & cadangan ya... Very Happy flower
Back to top Go down
View user profile
imah



Posts : 42
Join date : 2011-06-25
Age : 36
Location : relau

PostSubject: Re: Cari bantuan psl belajar   Tue Jul 26, 2011 8:49 am

Bebi wrote:
Di sini ada sesiapa yang mendaftar program sains kemasyarakat (ekonomi ) x ?
Nak tanya mcm mana start buat jadual pembelajar dan buku-buku modul yang mana kita perlu start belajar dulu...lama i dah x belajar , rasa happy dpt masuk pjj dan rasa risau diri x dpt buat yang terbaik...hehe...rasa tekanan sikit pasal tak tau nak start mana 1....Senior atau kawan2 minta bagi pendapat & cadangan ya... Very Happy flower

cari dalam internet atau rujukan dari modul....saya buat macam ni ja....dalam internet banyak sanagt maklumat pasal subjek yg kita ambil...jangan risau saya dah 5 tahun tak pegang buku still ada semangat nak study

















Back to top Go down
View user profile http://rozaimah.pjj@student.usm.my
Bebi



Posts : 6
Join date : 2011-07-15
Age : 31
Location : Putrajaya

PostSubject: Re: Cari bantuan psl belajar   Tue Jul 26, 2011 10:42 pm

Terima kasih kongsi pengalaman...imah , ada buat jadual belajar x ? baguslah, masih ada semangat...imah, masuk semester 2011/2012 kah ? ambil subjek apa Very Happy
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Cari bantuan psl belajar   Today at 4:12 pm

Back to top Go down
 
Cari bantuan psl belajar
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Pengen belajar islam
» Rajin Belajar dan Bekerja VS Rajin Doa Sembahyang
» waw qasam...belajar sampe habis
» panduan membimbing calon mualaf
» Bunuhlah Dirimu... belajarlah mati sebelum mati!

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Forum Pelajar Pendidikan Jarak Jauh USM :: Info PJJ@USM :: Maklumat Umum-
Jump to: