Forum Pelajar Pendidikan Jarak Jauh USM
Selamat Datang ke Forum Pelajar-pelajar Pendidikan Jarak Jauh
Universiti Sains Malaysia.

Sila daftar untuk memanfaatkan forum ini sepenuhnya. Proses pendaftaran
sangat mudah & cepat:
1.masukkan username
2.masukkan email
3.masukkan password...siap! ( 1 minit je )

==== Minta Bantuan Semua Untuk HEBAHKAN Kepada Rakan-rakan PJJ USM Lain ===

Selamat berforum.
" http://pjjusm.forumotion.com/ "


Forum Pelajar Pendidikan Jarak Jauh USM
 
HomeHome  PortalPortal  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log in  

Share | 
 

 JUE 100 - Preparatory English

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
balqis



Posts : 4
Join date : 2011-07-06
Age : 30
Location : Putrajaya

PostSubject: JUE 100 - Preparatory English   Wed Jul 20, 2011 4:14 pm

Salam, kepada rakan-rakan intake 2011/2012, adakah tugasan untuk subjek JUE100 - Preparatory English sudah dimuat naik? Ini adalah kerana ada segelintir rakan2 yang memaklumkan bahawa ia telah dimuat naik.. tetapi datelinenya adalah pada tahun 2011 (September/Oktober 2011). Jika dilihat didalam portal e-learning tiada pula apa2 berkaitan tugasan untuk subjek ini. Mohon rakan2 dapat memberi maklum balas positif. T.Kasih.
Back to top Go down
View user profile
langkelana



Posts : 67
Join date : 2010-08-13
Age : 34
Location : Cyberjaya

PostSubject: Re: JUE 100 - Preparatory English   Wed Jul 20, 2011 4:19 pm

Salam,

Saya pun tak nampak tugasan JUE100 utk pelajar sesi 2011/2012 kat portal e-learning.

Saya cuba semak kat link bawah tu, tapi tak jumpa jugak.

http://pospjj.usm.my/etugasan/default.asp?tag_menu=semak

Diharapkan agar rakan-rakan yang tahu, dapatlah membantu kami yang tak tahu ni.

Terima kasih!
Back to top Go down
View user profile
balqis



Posts : 4
Join date : 2011-07-06
Age : 30
Location : Putrajaya

PostSubject: Re: JUE 100 - Preparatory English   Thu Jul 21, 2011 11:40 am

Langkelana, tahu x siapa lecturer kita untuk subjek ni? direct tny dia jerlah.. conpius plak sbb ada kwn2 yg dah ajak buat asgn yg org post kat FB...
Back to top Go down
View user profile
langkelana



Posts : 67
Join date : 2010-08-13
Age : 34
Location : Cyberjaya

PostSubject: Re: JUE 100 - Preparatory English   Thu Jul 21, 2011 11:44 am

Saya pun tak tahu siapa pensyarah JUE 100.

Ada org dah post kat FB ke?

Add saya sbg friend FB, boleh?

Nak tau gak info terkini.

azsyah82@streamyx.com
Back to top Go down
View user profile
balqis



Posts : 4
Join date : 2011-07-06
Age : 30
Location : Putrajaya

PostSubject: Re: JUE 100 - Preparatory English   Thu Jul 21, 2011 3:11 pm

JUE100 xde lg dipost dlm portal... sy akan add anda..
btw lankelana dr mana? amik kos aper?
kekwn lain dh sibuk bt assignment so bagaimana dgn anda?
kalau ada apa2 info berkenaan assignment kt share2 la manatau kot2 sy terlepas pandang...
Back to top Go down
View user profile
langkelana



Posts : 67
Join date : 2010-08-13
Age : 34
Location : Cyberjaya

PostSubject: Re: JUE 100 - Preparatory English   Thu Jul 21, 2011 3:48 pm

Saya asal Melaka, tapi sekarang tinggal di Selangor sebab bekerja.

Saya amik Sastera (Sejarah).

Kat sini ada org kasi info ttg assignment
https://www.facebook.com/kmali1?sk=notes

Tapi, saya tak jumpa dlm info tu dlm portal pulak...
Back to top Go down
View user profile
eila



Posts : 9
Join date : 2010-10-14
Age : 39
Location : Hutan Melintang,Perak

PostSubject: tugasan JUE100   Mon Jul 25, 2011 12:06 am

salam....saya juge tak dapat apa2 info tentang tugasan paper ni.....kalau ada ape2 info tolonglah kongsi bersama ye....
Back to top Go down
View user profile
langkelana



Posts : 67
Join date : 2010-08-13
Age : 34
Location : Cyberjaya

PostSubject: Re: JUE 100 - Preparatory English   Tue Jul 26, 2011 1:08 pm

Tugasan JUE 100 secara rasminya sudah keluar di portal hari ini.
Back to top Go down
View user profile
maznida



Posts : 4
Join date : 2011-05-29

PostSubject: Re: JUE 100 - Preparatory English   Sat Jul 30, 2011 12:36 am

saya dah go through asignment JUE101 yang lecturer post dalam e-learning portal, ada yang from KL tak? Kami still nak 2orang lagi member untuk buat assignment.. kalau ada yang berminat add saya kat facebook.. azreeida@yahoo.com atau Maznida Mahadi. but please from KL sahaja.. senang nak discuss pasal assignment tu.. opps tp kos sastera ya..
Back to top Go down
View user profile
shaainul



Posts : 9
Join date : 2011-02-12
Age : 29
Location : kuala lumpur

PostSubject: JUE 100 PREPARATORY ENGLISH   Sun Jul 31, 2011 10:16 am

salam kepada semua rakan-rakan pjj usm sesi 2011/2012...untuk makluman rakan-rakan sekalian,paper jue 100 preparatory english n jue 200 english 1 telah di muat naik dalam portal e-learning...tarikh menghantar asignment untuk khusus pada bulan oktober 2011 selebihnya harap rakan-rakan log in dalam portal e-learning....and read the asignment in your portal....o.k drunken Smile
Back to top Go down
View user profile http://shaainul@yahoo.com
nurwannis



Posts : 3
Join date : 2011-05-30
Age : 28
Location : Kelantan

PostSubject: Cari group member for JUE100 dr Pusat Wilayah Kubang Kerian Kelantan   Thu Aug 04, 2011 1:20 am

sy stud science biology..nk cari group member for JUE100 dr Pusat Wilayah Kubang Kerian Kelantan
sape2 y berminat boley add sy di facebook k Smile
http://www.facebook.com/nurwannis

or email me at nurwannis88@yahoo.com.my
Back to top Go down
View user profile
imah



Posts : 42
Join date : 2011-06-25
Age : 36
Location : relau

PostSubject: jue 100   Thu Aug 04, 2011 8:48 am

kena cari roup assigment dah ni...bulan 10 dah orang nak...kena siapkan cd juga..... Question Idea Arrow Arrow
Back to top Go down
View user profile http://rozaimah.pjj@student.usm.my
zaidan



Posts : 1
Join date : 2010-08-10
Location : penang

PostSubject: mencari ahli kumpulan JTW104, JUE100, JUH101   Wed Aug 17, 2011 5:20 pm

saya zaidan munir (kos sains fizik thn pertama ) dr pusat wilayah penang belum mempunyai ahli kumpulan bg subjek JTW104 pengantar pengurusan, JUE100 prepatory english dan JUH101 hubungan etnik bg sessi pembelajaran 2011/2012. kepada sesiapa yg juga masih mencari kumpulan boleh hubungi sy di email mzmmyjp702510@student.usm.my. sekian , terima kasih.
Back to top Go down
View user profile
yyusof



Posts : 3
Join date : 2011-08-21

PostSubject: Re: JUE 100 - Preparatory English   Sun Aug 21, 2011 9:30 pm

sy pengurusan wil kl..masih takde group..thun lepas mnangguh...thun ni stst...
Back to top Go down
View user profile
langkelana



Posts : 67
Join date : 2010-08-13
Age : 34
Location : Cyberjaya

PostSubject: Re: JUE 100 - Preparatory English   Sun Aug 21, 2011 10:59 pm

Cuba tanya kat http://www.facebook.com/groups/pujie/
Back to top Go down
View user profile
yyusof



Posts : 3
Join date : 2011-08-21

PostSubject: tolongggggggg...   Wed Sep 07, 2011 1:49 am

JUE 100 – PREPARATORY ENGLISH -dah ader tugasan ke...kwn kwn..aku group pon takde lagi ni...
bantu aku...hhehe...aku di pusat wilayah kl...pengurusan thn 1...
email aku...yyjg503310@student.usm.my
Back to top Go down
View user profile
adanza16



Posts : 31
Join date : 2012-07-16
Age : 35
Location : Putrajaya

PostSubject: JUE 100 English preparation   Tue Jul 17, 2012 11:45 pm

Assalamualaikum All,

insya'allah saya akan sentiasa masuk dlm e-portal yg prof bagi tu...coz tiap2 ari saya bukan portal nie dari pagi sampai la ke tgh malam..uhuhuh...btw saya duk putrajaya...saya ambik kos sains kemasyarakatan.
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: JUE 100 - Preparatory English   Today at 7:33 pm

Back to top Go down
 
JUE 100 - Preparatory English
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» UPDATED[MediaFire]3 Idiots • 2009 • 550MB • X264 DVDRiP • English SubTitles •
» Saint John Bosco (2004) (ENGLISH)
» 2nd Am English test (2nd Term)
» The Second Term Exam of English
» Second Term English Examination

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Forum Pelajar Pendidikan Jarak Jauh USM :: Info PJJ@USM :: Tugasan / Projek / Praktikal / Kuiz-
Jump to: