Forum Pelajar Pendidikan Jarak Jauh USM
Selamat Datang ke Forum Pelajar-pelajar Pendidikan Jarak Jauh
Universiti Sains Malaysia.

Sila daftar untuk memanfaatkan forum ini sepenuhnya. Proses pendaftaran
sangat mudah & cepat:
1.masukkan username
2.masukkan email
3.masukkan password...siap! ( 1 minit je )

==== Minta Bantuan Semua Untuk HEBAHKAN Kepada Rakan-rakan PJJ USM Lain ===

Selamat berforum.
" http://pjjusm.forumotion.com/ "


Forum Pelajar Pendidikan Jarak Jauh USM
 
HomeHome  PortalPortal  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log in  

Share | 
 

 subject yg transfer kredit...

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
irnasham



Posts : 1
Join date : 2011-07-14
Age : 32

PostSubject: subject yg transfer kredit...   Wed Aug 17, 2011 3:01 pm

As salam frenz....sy ada kemusykilan la...mcm mana nak tau subject yg kita transfer kredit masa pendaftaran kursus di luluskan atau pun x???sy check kat portal xde la...tkt ada certain2 subject yg x diluluskan,so nak kena plan balik sabject yg na amek next year...klu x, x dpt la nak graduate dlm masa 4 thn...
Back to top Go down
View user profile
wafa



Posts : 8
Join date : 2011-08-11
Age : 29
Location : ARAU, PERLIS

PostSubject: Re: subject yg transfer kredit...   Sun Aug 21, 2011 11:46 am

btoi 2.... sy pn musykil gak.... nak guna prtal ni pn x mahir lg.... huhuhhh
Back to top Go down
View user profile
dirsham08



Posts : 5
Join date : 2011-07-22
Location : PUTRAJAYA

PostSubject: Re: subject yg transfer kredit...   Tue Aug 23, 2011 12:37 pm

Saya pun tak dapat lg...
Back to top Go down
View user profile
greedz87



Posts : 100
Join date : 2010-06-20
Age : 29
Location : butterworth,penang

PostSubject: Re: subject yg transfer kredit...   Sat Oct 01, 2011 3:17 pm

wslm bro n sis....

untuk trnsfr kredit bro n sis akan dapat tau bila nak isi subjek yang nak ambik nanti....bagi tahun 1 akan ada lecture yang organise time nak isi benda2 nie...
dan lect akan bagi rules subjek mana yang dapat transfer...

smuanya masa korang orentasi...
utuk keterangan lebih jelas dapatlah kiranya berkunjung ke pejabat ppjjj...
atau leh direct col je...staf kat situ sume leh jawap masalah paling berat yang korang ada dalam kepala....

hehe ambe tak do transfer...
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: subject yg transfer kredit...   Today at 5:58 am

Back to top Go down
 
subject yg transfer kredit...
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Old narcotics/MOH subject
» Procurement of Board Erasers, Rulers and small Staplers through Public Bidding subject to warranty for 3 months or 1 year?
» Defense: The process of transfer of the security file to the Ministry of Interior will be in successive
» Transfer and Transmission of Shares
» hukum usaha kredit barang

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Forum Pelajar Pendidikan Jarak Jauh USM :: PJJ USM :: Mengenai Forum PJJ@USM-
Jump to: