Forum Pelajar Pendidikan Jarak Jauh USM
Selamat Datang ke Forum Pelajar-pelajar Pendidikan Jarak Jauh
Universiti Sains Malaysia.

Sila daftar untuk memanfaatkan forum ini sepenuhnya. Proses pendaftaran
sangat mudah & cepat:
1.masukkan username
2.masukkan email
3.masukkan password...siap! ( 1 minit je )

==== Minta Bantuan Semua Untuk HEBAHKAN Kepada Rakan-rakan PJJ USM Lain ===

Selamat berforum.
" http://pjjusm.forumotion.com/ "


Forum Pelajar Pendidikan Jarak Jauh USM
 
HomeHome  PortalPortal  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log in  

Share | 
 

 Tumpang Tanya..

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
Asma Ziana



Posts : 1
Join date : 2011-11-13

PostSubject: Tumpang Tanya..   Sun Nov 13, 2011 4:03 pm

Salam & Good Day,

Tumpang tanya. Kelas Insentif dah nak dekat ni. Sure ramai giler sebab semua tahun pengajian student PJJ akan perkumpul serentak di kampus induk USM kan?

Erm, tentang penginapan di Kampus Sejahtera. Dulu masa orientasi pihak USM dah tetapkan mana tempat kita stay. So x bleh pilih mana kampus kita nak duduk. Tapi utk masa kelas Incentif ni bleh X? Bukan per, maklumlah student tahun 1, so dah ada study group. So kita org plan nk dok dalam kampus yg sama supaya senang nak study group.

Macamana yerk nk booking supaya kami semua dapat dok sekali?

Mohon bantuan dari senior2 @ monitor topic..

Thanks a lot
Back to top Go down
View user profile
nol adiey



Posts : 141
Join date : 2011-03-25
Age : 31
Location : Nibong Tebal :: Parit Buntar

PostSubject: Re: Tumpang Tanya..   Tue Nov 15, 2011 10:19 am

mcm dlu 1 bilik hanya 2 org jer..klu 1 group ada 5 org xkan nak sumbat semua 1 bilik kot
Back to top Go down
View user profile
 
Tumpang Tanya..
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» My Robin Came!! Thank you Tanya
» Hello I am Tanya
» mau tanya neh bagi rekan2 dari hindu...
» Roma Katolik vs Kristen Protestan karya Pdt. Budi Asali, M. Div
» tanya tentang ROH KUDUS / RUHUL QUDUS

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Forum Pelajar Pendidikan Jarak Jauh USM :: Ahli Forum :: Suasana Kampus Sejahtera-
Jump to: