Forum Pelajar Pendidikan Jarak Jauh USM
Selamat Datang ke Forum Pelajar-pelajar Pendidikan Jarak Jauh
Universiti Sains Malaysia.

Sila daftar untuk memanfaatkan forum ini sepenuhnya. Proses pendaftaran
sangat mudah & cepat:
1.masukkan username
2.masukkan email
3.masukkan password...siap! ( 1 minit je )

==== Minta Bantuan Semua Untuk HEBAHKAN Kepada Rakan-rakan PJJ USM Lain ===

Selamat berforum.
" http://pjjusm.forumotion.com/ "


Forum Pelajar Pendidikan Jarak Jauh USM
 
HomeHome  PortalPortal  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log in  

Share | 
 

 Minta Tolong...

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
melod_drama



Posts : 39
Join date : 2012-01-04
Age : 26
Location : PERAK

PostSubject: Minta Tolong...   Wed Jan 04, 2012 9:52 pm

Salam semua... Smile

Saya ada beberapa pertanyaan.Sebelum ni dah ada hantar email dekat USM,tapi sampai sekarang USM tak beri apa-apa maklum balas.Jadi,harap semua forumers dekat sini dapat bantu.

Saya baru je habis ambik diploma dalam bidang teknologi maklumat.Konvo dalam bulan Oktober tempoh hari.Transkrip dan skroll sampai sekarang tak dapat lagi.Keputusan Muet pun belum lagi keluar.Saya ingat nak ambil ijazah dalam bidang sastera.

Tapi saya ada masalah.Pihak USM nak terima ke pelajar yang tak ada pekerjaan tetap?Macam saya,saya jadi freelance untuk mereka laman web.Agak-agak,ada harapan tak saya nak diterima. Sad

Lepas tu,saya tak tahu bila transkrip dan skroll saya nak dapat.Saya takut kalau-kalau saya tak dapat apply USM sebelum tarikh tutup dia.Saya nak buat macam mana eh?
Back to top Go down
View user profile
fizik



Posts : 1
Join date : 2012-01-11

PostSubject: kaedah pengajaran   Wed Jan 11, 2012 1:05 pm

assalamua'laikum..nk tnya,pjj kt usm ni cmna kelas,
ada kelas hujung mggu ka video conference ja.. Neutral
Back to top Go down
View user profile
ben



Posts : 70
Join date : 2010-09-01
Age : 30
Location : Melaka-Penang

PostSubject: Re: Minta Tolong...   Sun Jan 15, 2012 10:58 pm

melo_Drama...better call pjj je.
ni duk keje mana?
KL ka?ada bikin band ka?
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Minta Tolong...   Today at 4:12 pm

Back to top Go down
 
Minta Tolong...
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» minta didoakan kiai
» istri tidak boleh minta cerai
» Tolong jawab pertanyaan saya:Apakah yang dimaksud "Islam menyempurnakan Syariat-Syariat sebelumnya"?
» jika istri minta cerai
» mengenai talak

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Forum Pelajar Pendidikan Jarak Jauh USM :: Info PJJ@USM :: Maklumat Umum-
Jump to: