Forum Pelajar Pendidikan Jarak Jauh USM
Selamat Datang ke Forum Pelajar-pelajar Pendidikan Jarak Jauh
Universiti Sains Malaysia.

Sila daftar untuk memanfaatkan forum ini sepenuhnya. Proses pendaftaran
sangat mudah & cepat:
1.masukkan username
2.masukkan email
3.masukkan password...siap! ( 1 minit je )

==== Minta Bantuan Semua Untuk HEBAHKAN Kepada Rakan-rakan PJJ USM Lain ===

Selamat berforum.
" http://pjjusm.forumotion.com/ "


Forum Pelajar Pendidikan Jarak Jauh USM
 
HomeHome  PortalPortal  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log in  

Share | 
 

 Intake 2012/2013 Pengurusan dari Pahang.

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
puan karl



Posts : 10
Join date : 2011-11-10
Location : Kuantan

PostSubject: Intake 2012/2013 Pengurusan dari Pahang.   Tue May 29, 2012 3:56 pm

Salam sume...sape2 dari Pahang yang bersemangat kental nak ke USM Julai nanti bolehla inform kt sini bounce bounce ...nak join group naik bas..huhuhu.. affraid
Back to top Go down
View user profile
imran



Posts : 59
Join date : 2011-03-25
Age : 103
Location : johor bharu

PostSubject: Re: Intake 2012/2013 Pengurusan dari Pahang.   Tue May 29, 2012 10:33 pm

puan karl wrote:
Salam sume...sape2 dari Pahang yang bersemangat kental nak ke USM Julai nanti bolehla inform kt sini bounce bounce ...nak join group naik bas..huhuhu.. affraid
. Tahniah
Back to top Go down
View user profile
toyol85



Posts : 19
Join date : 2012-06-07
Age : 31
Location : Mersing, Johor

PostSubject: Re: Intake 2012/2013 Pengurusan dari Pahang.   Thu Jun 07, 2012 8:56 pm

puan karl wrote:
Salam sume...sape2 dari Pahang yang bersemangat kental nak ke USM Julai nanti bolehla inform kt sini bounce bounce ...nak join group naik bas..huhuhu.. affraid

ko amik course apa menda bro? Aku amek Bio...sama2 la kita naik bas dan tidur di Butterworth wakakaka...jadi zomba...
Back to top Go down
View user profile https://www.facebook.com/toyol85
puan karl



Posts : 10
Join date : 2011-11-10
Location : Kuantan

PostSubject: Re: Intake 2012/2013 Pengurusan dari Pahang.   Thu Jun 07, 2012 9:18 pm

amek pengurusan bro.. Cool ...eh naik bas p terus ke usm la kan..lagi mudah...x silap bas konsortium..amacam? naik malam sampai penang awal pg 11hb..
Back to top Go down
View user profile
imran



Posts : 59
Join date : 2011-03-25
Age : 103
Location : johor bharu

PostSubject: Re: Intake 2012/2013 Pengurusan dari Pahang.   Thu Jun 07, 2012 10:02 pm

puan karl wrote:
amek pengurusan bro.. Cool ...eh naik bas p terus ke usm la kan..lagi mudah...x silap bas konsortium..amacam? naik malam sampai penang awal pg 11hb..

Apesal tak turun kat stesyen bas sungai nibong....lagi dekat pastu kongsi reramai naik prebet sapu....terus dia hantar depan desasiswa....
Back to top Go down
View user profile
nol adiey



Posts : 141
Join date : 2011-03-25
Age : 31
Location : Nibong Tebal :: Parit Buntar

PostSubject: Re: Intake 2012/2013 Pengurusan dari Pahang.   Fri Jun 08, 2012 4:30 am

thniah
Back to top Go down
View user profile
toyol85



Posts : 19
Join date : 2012-06-07
Age : 31
Location : Mersing, Johor

PostSubject: Re: Intake 2012/2013 Pengurusan dari Pahang.   Fri Jun 08, 2012 9:16 am

imran wrote:
puan karl wrote:
amek pengurusan bro.. Cool ...eh naik bas p terus ke usm la kan..lagi mudah...x silap bas konsortium..amacam? naik malam sampai penang awal pg 11hb..

Apesal tak turun kat stesyen bas sungai nibong....lagi dekat pastu kongsi reramai naik prebet sapu....terus dia hantar depan desasiswa....

ooo...cam tue erk... ntah...nak wat camner...dalam byk2 negeri kat Malaysia, Penang aku tak pernah sampai...wakakak... tapi aku bertolak dari Mersing, bukan dari Kuantan... kalau bas Kuantan memang ada direct terus... adoiiya...nasib badan...
Back to top Go down
View user profile https://www.facebook.com/toyol85
faizal80



Posts : 50
Join date : 2012-05-28
Location : AJIL TERENGGANU

PostSubject: Re: Intake 2012/2013 Pengurusan dari Pahang.   Fri Jun 08, 2012 11:48 am

toyol85 wrote:
imran wrote:
puan karl wrote:
amek pengurusan bro.. Cool ...eh naik bas p terus ke usm la kan..lagi mudah...x silap bas konsortium..amacam? naik malam sampai penang awal pg 11hb..

Apesal tak turun kat stesyen bas sungai nibong....lagi dekat pastu kongsi reramai naik prebet sapu....terus dia hantar depan desasiswa....

ooo...cam tue erk... ntah...nak wat camner...dalam byk2 negeri kat Malaysia, Penang aku tak pernah sampai...wakakak... tapi aku bertolak dari Mersing, bukan dari Kuantan... kalau bas Kuantan memang ada direct terus... adoiiya...nasib badan...

takpe bro, jauh perjalanan luas pemandangan...... kalu x kerana PJJ ntah sampai ke tidak penang ni kan. aku 2 kali dah penah sampai... USM time budak2 dlu hantar sepupu ke USM(Desasiswa Aman Damai) tak sangka plak now time aku plak jejak kaki sana (Insyaallah)
Back to top Go down
View user profile
syazmin_2210



Posts : 67
Join date : 2011-08-21
Age : 31
Location : Kuantan,Pahang

PostSubject: Re: Intake 2012/2013 Pengurusan dari Pahang.   Fri Jun 08, 2012 2:33 pm

toyol85 wrote:
imran wrote:
puan karl wrote:
amek pengurusan bro.. Cool ...eh naik bas p terus ke usm la kan..lagi mudah...x silap bas konsortium..amacam? naik malam sampai penang awal pg 11hb..

Apesal tak turun kat stesyen bas sungai nibong....lagi dekat pastu kongsi reramai naik prebet sapu....terus dia hantar depan desasiswa....

ooo...cam tue erk... ntah...nak wat camner...dalam byk2 negeri kat Malaysia, Penang aku tak pernah sampai...wakakak... tapi aku bertolak dari Mersing, bukan dari Kuantan... kalau bas Kuantan memang ada direct terus... adoiiya...nasib badan...
Bas dri kuantn ade ke drect usm ??? Punye la lmex nek bas..hahahha...hrp2 leh jmpe u guys. Razz










Back to top Go down
View user profile
toyol85



Posts : 19
Join date : 2012-06-07
Age : 31
Location : Mersing, Johor

PostSubject: Re: Intake 2012/2013 Pengurusan dari Pahang.   Fri Jun 08, 2012 10:05 pm

syazmin_2210 wrote:
toyol85 wrote:
imran wrote:
puan karl wrote:
amek pengurusan bro.. Cool ...eh naik bas p terus ke usm la kan..lagi mudah...x silap bas konsortium..amacam? naik malam sampai penang awal pg 11hb..

Apesal tak turun kat stesyen bas sungai nibong....lagi dekat pastu kongsi reramai naik prebet sapu....terus dia hantar depan desasiswa....

ooo...cam tue erk... ntah...nak wat camner...dalam byk2 negeri kat Malaysia, Penang aku tak pernah sampai...wakakak... tapi aku bertolak dari Mersing, bukan dari Kuantan... kalau bas Kuantan memang ada direct terus... adoiiya...nasib badan...
Bas dri kuantn ade ke drect usm ??? Punye la lmex nek bas..hahahha...hrp2 leh jmpe u guys. Razz

tak la direct terus sampai USM cuma...dekat la ngan Penang kalu bas konsortium tue rasanya... sebab adik ipar aku belajar kat situ.. kih6..








Back to top Go down
View user profile https://www.facebook.com/toyol85
mohdadib



Posts : 8
Join date : 2012-06-11

PostSubject: Re: Intake 2012/2013 Pengurusan dari Pahang.   Mon Jun 11, 2012 10:34 am

puan karl wrote:
Salam sume...sape2 dari Pahang yang bersemangat kental nak ke USM Julai nanti bolehla inform kt sini bounce bounce ...nak join group naik bas..huhuhu.. affraid

puan... saya dari kuantan pahang.. juga bersemangat untuk ke usm

bole sms sy

join my group..

insyaaalh law xde masalah sy da ade 3 org geng da..

ingat nak p naik kereta.. law jadi

0199931480
Back to top Go down
View user profile
puan karl



Posts : 10
Join date : 2011-11-10
Location : Kuantan

PostSubject: Re: Intake 2012/2013 Pengurusan dari Pahang.   Mon Jun 11, 2012 11:15 pm

owwwhh syukurla ade mohd adib..akhirnye ade jg kwn dari Kuantan...tp serius nak bwk kete?sebab rasenye agak jauh penang tu nak bawak kete...kl nak bas menarik tak?kite p ramai2...amek bas malam...bas pun aku x survey lg ni..hiiii...
Back to top Go down
View user profile
mohdadib



Posts : 8
Join date : 2012-06-11

PostSubject: Re: Intake 2012/2013 Pengurusan dari Pahang.   Tue Jun 12, 2012 9:17 am

puan karl wrote:
owwwhh syukurla ade mohd adib..akhirnye ade jg kwn dari Kuantan...tp serius nak bwk kete?sebab rasenye agak jauh penang tu nak bawak kete...kl nak bas menarik tak?kite p ramai2...amek bas malam...bas pun aku x survey lg ni..hiiii...

insyaallh kte naik bas sama2
cer survey
cer survey
hihihi
Back to top Go down
View user profile
wan adawieah



Posts : 56
Join date : 2012-01-14
Location : DUNGUN,TERENGGANU

PostSubject: Re: Intake 2012/2013 Pengurusan dari Pahang.   Tue Jun 12, 2012 9:22 am

mohdadib wrote:
puan karl wrote:
owwwhh syukurla ade mohd adib..akhirnye ade jg kwn dari Kuantan...tp serius nak bwk kete?sebab rasenye agak jauh penang tu nak bawak kete...kl nak bas menarik tak?kite p ramai2...amek bas malam...bas pun aku x survey lg ni..hiiii...

insyaallh kte naik bas sama2
cer survey
cer survey
hihihi

nk join gk nek bas skli..xde geng ni,tp sy nek dri dungun la..huhu
Back to top Go down
View user profile
mohdadib



Posts : 8
Join date : 2012-06-11

PostSubject: Re: Intake 2012/2013 Pengurusan dari Pahang.   Tue Jun 12, 2012 10:55 am

wan adawieah wrote:
mohdadib wrote:
puan karl wrote:
owwwhh syukurla ade mohd adib..akhirnye ade jg kwn dari Kuantan...tp serius nak bwk kete?sebab rasenye agak jauh penang tu nak bawak kete...kl nak bas menarik tak?kite p ramai2...amek bas malam...bas pun aku x survey lg ni..hiiii...

insyaallh kte naik bas sama2
cer survey
cer survey
hihihi

nk join gk nek bas skli..xde geng ni,tp sy nek dri dungun la..huhu

OOOHHHH
orang dungun...
jumpe disana yer..
hihihi
Back to top Go down
View user profile
hasliza



Posts : 1
Join date : 2012-06-26

PostSubject: Re: Intake 2012/2013 Pengurusan dari Pahang.   Tue Jun 26, 2012 5:57 pm

puan karl wrote:
Salam sume...sape2 dari Pahang yang bersemangat kental nak ke USM Julai nanti bolehla inform kt sini bounce bounce ...nak join group naik bas..huhuhu.. affraid





salam perkenalan semua
saya pon dari Kuantan
sy pon nak join kalu ada geng...xkira la bas ke kete Smile
TQ TQ...
selamat belajar utk kita semua..
Back to top Go down
View user profile
normala



Posts : 1
Join date : 2012-07-02
Age : 30

PostSubject: Sy pun nak join boleh,tp sy bukan kursus pengurusan..boleh kan?sy xde kawan nk pg ni...;-)   Mon Jul 02, 2012 1:01 pm

puan karl wrote:
Salam sume...sape2 dari Pahang yang bersemangat kental nak ke USM Julai nanti bolehla inform kt sini bounce bounce ...nak join group naik bas..huhuhu.. affraid
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Intake 2012/2013 Pengurusan dari Pahang.   Today at 6:01 am

Back to top Go down
 
Intake 2012/2013 Pengurusan dari Pahang.
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» PROMOTION
» Family Support Gone Sour
» Kurdistan Parliament: Government of the Territory budget that will not be completed due 2013 in 17/08/2012 11:51
» PSALM to rebid Bataan thermal plant
» MCC-funded road project starts 2012

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Forum Pelajar Pendidikan Jarak Jauh USM :: Ahli Forum :: Suaikenal :: Timur-
Jump to: