Forum Pelajar Pendidikan Jarak Jauh USM
Selamat Datang ke Forum Pelajar-pelajar Pendidikan Jarak Jauh
Universiti Sains Malaysia.

Sila daftar untuk memanfaatkan forum ini sepenuhnya. Proses pendaftaran
sangat mudah & cepat:
1.masukkan username
2.masukkan email
3.masukkan password...siap! ( 1 minit je )

==== Minta Bantuan Semua Untuk HEBAHKAN Kepada Rakan-rakan PJJ USM Lain ===

Selamat berforum.
" http://pjjusm.forumotion.com/ "


Forum Pelajar Pendidikan Jarak Jauh USM
 
HomeHome  PortalPortal  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log in  

Share
 

 saya orang baru

Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3  Next
AuthorMessage
norlaila



Posts : 40
Join date : 2012-02-29
Age : 43
Location : KEPALA BATAS

saya orang baru - Page 2 Empty
PostSubject: Re: saya orang baru   saya orang baru - Page 2 EmptyTue Jun 26, 2012 10:46 am

Salam perkenalan ...nikzamudin...awak ambik major pe...?
Back to top Go down
View user profile
khairil



Posts : 6
Join date : 2012-02-28

saya orang baru - Page 2 Empty
PostSubject: Re: saya orang baru   saya orang baru - Page 2 EmptyWed Jun 27, 2012 10:43 am

norlaila wrote:
Harap2 nanti ada la masa orientasi nanti....

Salam semua.....saya nak tanyerla kan...betul ke hjg semester kena stay kat usm..kira macam study week camtu...itu la masalah saya hadpi sekarang...sebab saya nak cuti pun out ni....saya pemasaran....selamat berkenalan...kalu betul kena cuti melepasla saya untuk sambung study di usm ni huhuhu
Back to top Go down
View user profile
wan adawieah



Posts : 56
Join date : 2012-01-14
Location : DUNGUN,TERENGGANU

saya orang baru - Page 2 Empty
PostSubject: Re: saya orang baru   saya orang baru - Page 2 EmptyWed Jun 27, 2012 12:03 pm

khairil wrote:
norlaila wrote:
Harap2 nanti ada la masa orientasi nanti....

Salam semua.....saya nak tanyerla kan...betul ke hjg semester kena stay kat usm..kira macam study week camtu...itu la masalah saya hadpi sekarang...sebab saya nak cuti pun out ni....saya pemasaran....selamat berkenalan...kalu betul kena cuti melepasla saya untuk sambung study di usm ni huhuhu

memg kene stay kt main campus mase exam nti..keje gov ke?lau gov leh mohon Cuti Tanpa Rekod..Wink
Back to top Go down
View user profile
imran

imran

Posts : 59
Join date : 2011-03-25
Age : 106
Location : johor bharu

saya orang baru - Page 2 Empty
PostSubject: Re: saya orang baru   saya orang baru - Page 2 EmptyWed Jun 27, 2012 2:49 pm

wan adawieah wrote:
khairil wrote:
norlaila wrote:
Harap2 nanti ada la masa orientasi nanti....

Salam semua.....saya nak tanyerla kan...betul ke hjg semester kena stay kat usm..kira macam study week camtu...itu la masalah saya hadpi sekarang...sebab saya nak cuti pun out ni....saya pemasaran....selamat berkenalan...kalu betul kena cuti melepasla saya untuk sambung study di usm ni huhuhu

memg kene stay kt main campus mase exam nti..keje gov ke?lau gov leh mohon Cuti Tanpa Rekod..Wink

Wajib datang masa intensif...sebab ada peperiksaan berterusan....tahun depan kena stay 3 minggu...tak dtg dpt f....usm buat bulan 1 biasanya...
Back to top Go down
View user profile
azliani86



Posts : 77
Join date : 2012-05-29
Age : 33
Location : BANTING

saya orang baru - Page 2 Empty
PostSubject: Re: saya orang baru   saya orang baru - Page 2 EmptyWed Jun 27, 2012 4:53 pm

bulan 1...aduhaii...bulan tu la..PT2 kewangan bnyak koje...huhuuhu.....
Back to top Go down
View user profile
wan adawieah



Posts : 56
Join date : 2012-01-14
Location : DUNGUN,TERENGGANU

saya orang baru - Page 2 Empty
PostSubject: Re: saya orang baru   saya orang baru - Page 2 EmptyWed Jun 27, 2012 5:09 pm

azliani86 wrote:
bulan 1...aduhaii...bulan tu la..PT2 kewangan bnyak koje...huhuuhu.....

'serah tugas' kt PT lain wt sementara waktu la jawabnye..hehehe
Back to top Go down
View user profile
azliani86



Posts : 77
Join date : 2012-05-29
Age : 33
Location : BANTING

saya orang baru - Page 2 Empty
PostSubject: Re: saya orang baru   saya orang baru - Page 2 EmptyWed Jun 27, 2012 5:15 pm

tau xpew....lau serah tugas..kat PT len...lau dorang xtau nk wat camne....huhu..lau salah wat kite gak yg susah t...huhuhu....
Back to top Go down
View user profile
wan adawieah



Posts : 56
Join date : 2012-01-14
Location : DUNGUN,TERENGGANU

saya orang baru - Page 2 Empty
PostSubject: Re: saya orang baru   saya orang baru - Page 2 EmptyWed Jun 27, 2012 5:22 pm

azliani86 wrote:
tau xpew....lau serah tugas..kat PT len...lau dorang xtau nk wat camne....huhu..lau salah wat kite gak yg susah t...huhuhu....

insyaAllah xde masalahnye..PATSKOM kene siap awal2 la nmpk gayenye kan? n prepare awal2 untuk audit..Wink
Back to top Go down
View user profile
azliani86



Posts : 77
Join date : 2012-05-29
Age : 33
Location : BANTING

saya orang baru - Page 2 Empty
PostSubject: Re: saya orang baru   saya orang baru - Page 2 EmptyWed Jun 27, 2012 5:27 pm

yup tau xpe....audit tu yg penting kasi settle dulu sblm cuti...huhu
Back to top Go down
View user profile
azam putra

azam putra

Posts : 52
Join date : 2012-01-03
Age : 39
Location : Putrajaya

saya orang baru - Page 2 Empty
PostSubject: Barang apa nak bawak?   saya orang baru - Page 2 EmptyThu Jun 28, 2012 12:22 pm

assalam..

t-shirt,seluar jeans,baju kameja putih lengan panjang,seluar slack hitam,kasut kulit,selipar,barangan penjagaan peribadi,buku tulis, saterika?.. apa lagi erk???
Back to top Go down
View user profile
wan adawieah



Posts : 56
Join date : 2012-01-14
Location : DUNGUN,TERENGGANU

saya orang baru - Page 2 Empty
PostSubject: Re: saya orang baru   saya orang baru - Page 2 EmptyThu Jun 28, 2012 12:28 pm

azam putra wrote:
assalam..

t-shirt,seluar jeans,baju kameja putih lengan panjang,seluar slack hitam,kasut kulit,selipar,barangan penjagaan peribadi,buku tulis, saterika?.. apa lagi erk???

dokumen2 berkaitan?atau dh pos ke usm?
Back to top Go down
View user profile
shafizah



Posts : 47
Join date : 2012-01-25

saya orang baru - Page 2 Empty
PostSubject: dokumen   saya orang baru - Page 2 EmptyThu Jun 28, 2012 12:32 pm

assalamualikum
semua dokumen saya by hand je boleh ke?
saya tak pos 1 pon
Back to top Go down
View user profile
wan adawieah



Posts : 56
Join date : 2012-01-14
Location : DUNGUN,TERENGGANU

saya orang baru - Page 2 Empty
PostSubject: Re: saya orang baru   saya orang baru - Page 2 EmptyThu Jun 28, 2012 12:38 pm

shafizah wrote:
assalamualikum
semua dokumen saya by hand je boleh ke?
saya tak pos 1 pon

wslam.by hand pn boleh..pos pn boleh..tp pos di khuatiri x smpai or trcicir kt mane2..Wink so nk selamat by hand je la..
Back to top Go down
View user profile
shafizah



Posts : 47
Join date : 2012-01-25

saya orang baru - Page 2 Empty
PostSubject: dokumen   saya orang baru - Page 2 EmptyThu Jun 28, 2012 12:42 pm

betul jugak tu...
kalu tak wajib pos, saya nak by hand je
Back to top Go down
View user profile
azam putra

azam putra

Posts : 52
Join date : 2012-01-03
Age : 39
Location : Putrajaya

saya orang baru - Page 2 Empty
PostSubject: Re: saya orang baru   saya orang baru - Page 2 EmptyThu Jun 28, 2012 12:48 pm

wan adawieah wrote:
azam putra wrote:
assalam..

t-shirt,seluar jeans,baju kameja putih lengan panjang,seluar slack hitam,kasut kulit,selipar,barangan penjagaan peribadi,buku tulis, saterika?.. apa lagi erk???

dokumen2 berkaitan?atau dh pos ke usm?

Semua dah..ops!kecuali x-ray..thanks sbb remind me.. eh! satu lagi lah..Sijil-sijil akedemik dan yang berkaitan pun kena bawak sekali..
Back to top Go down
View user profile
Amrina

Amrina

Posts : 8
Join date : 2012-06-06
Age : 35
Location : Permatang Pauh

saya orang baru - Page 2 Empty
PostSubject: Re: saya orang baru   saya orang baru - Page 2 EmptySun Jul 01, 2012 11:04 am

sy dh cl dept pjj..diorg ckp nk pos xper nk by hand pun tak per..coz on tht day diaorg akn buka kaunter
Back to top Go down
View user profile
halisa mohsoff



Posts : 2
Join date : 2012-07-01

saya orang baru - Page 2 Empty
PostSubject: salam perkenalan   saya orang baru - Page 2 EmptySun Jul 01, 2012 4:04 pm

hi assalamualaikum..saya org baru juga..pengurusan-organisasi..saya dari pokok sena, kepala batas..salam kenal..Smile
Back to top Go down
View user profile
ryakirana

ryakirana

Posts : 84
Join date : 2011-10-20
Age : 35
Location : SPS, Pulau Pinang

saya orang baru - Page 2 Empty
PostSubject: Re: saya orang baru   saya orang baru - Page 2 EmptyMon Jul 02, 2012 5:03 pm

azam putra wrote:
assalam..

t-shirt,seluar jeans,baju kameja putih lengan panjang,seluar slack hitam,kasut kulit,selipar,barangan penjagaan peribadi,buku tulis, saterika?.. apa lagi erk???

nnt finjam seterika tu eh.. kan satu course kakakaka
nih towel x bawak ke en azam hahaha... adoii klu ajin bawak baldi sekali lalala..
Back to top Go down
View user profile
ryakirana

ryakirana

Posts : 84
Join date : 2011-10-20
Age : 35
Location : SPS, Pulau Pinang

saya orang baru - Page 2 Empty
PostSubject: Re: saya orang baru   saya orang baru - Page 2 EmptyMon Jul 02, 2012 5:04 pm

halisa mohsoff wrote:
hi assalamualaikum..saya org baru juga..pengurusan-organisasi..saya dari pokok sena, kepala batas..salam kenal..Smile

halisa nnt dr pokok sena tu ke usm cmna.. sendiri ka?
slmt berkenalan
Back to top Go down
View user profile
ryakirana

ryakirana

Posts : 84
Join date : 2011-10-20
Age : 35
Location : SPS, Pulau Pinang

saya orang baru - Page 2 Empty
PostSubject: Re: saya orang baru   saya orang baru - Page 2 EmptyMon Jul 02, 2012 5:05 pm

azliani86 wrote:
tau xpew....lau serah tugas..kat PT len...lau dorang xtau nk wat camne....huhu..lau salah wat kite gak yg susah t...huhuhu....

azliani t da kat usm msj hoke.. jupa nnt Smile
Back to top Go down
View user profile
Suzie_Lumut

Suzie_Lumut

Posts : 20
Join date : 2012-07-03
Age : 37
Location : Perak

saya orang baru - Page 2 Empty
PostSubject: Re: saya orang baru   saya orang baru - Page 2 EmptyWed Jul 04, 2012 10:24 am

Salam perkenalan. Saya Suzie daripada Lumut. Amik Pengurusan-Organisasi. Ada sapa2 dari Perak yg akan g induction nnt tak?
Back to top Go down
View user profile
shafizah



Posts : 47
Join date : 2012-01-25

saya orang baru - Page 2 Empty
PostSubject: perak   saya orang baru - Page 2 EmptyWed Jul 04, 2012 11:34 am

assalamualaikum
saya pon dari perak jugak..ok la tu so nanti same la pusat wilayah kita
Back to top Go down
View user profile
Suzie_Lumut

Suzie_Lumut

Posts : 20
Join date : 2012-07-03
Age : 37
Location : Perak

saya orang baru - Page 2 Empty
PostSubject: Re: saya orang baru   saya orang baru - Page 2 EmptyWed Jul 04, 2012 2:32 pm

shafizah wrote:
assalamualaikum
saya pon dari perak jugak..ok la tu so nanti same la pusat wilayah kita

Oh, yer ker? Perak dari mana? Nnt g induction tak?
Back to top Go down
View user profile
shafizah



Posts : 47
Join date : 2012-01-25

saya orang baru - Page 2 Empty
PostSubject: Re: saya orang baru   saya orang baru - Page 2 EmptyThu Jul 05, 2012 11:31 am

Suzie_Lumut wrote:
shafizah wrote:
assalamualaikum
saya pon dari perak jugak..ok la tu so nanti same la pusat wilayah kita

Oh, yer ker? Perak dari mana? Nnt g induction tak?
perak kat lumut,a'ah mst la pegi
ramai ke dari lumut yang g orientasi rabu depan?
Back to top Go down
View user profile
anakperak



Posts : 23
Join date : 2012-07-03
Location : Penang ~ Perak ~ Selangor

saya orang baru - Page 2 Empty
PostSubject: Re: saya orang baru   saya orang baru - Page 2 EmptyThu Jul 05, 2012 12:01 pm

shafizah wrote:
Suzie_Lumut wrote:
shafizah wrote:
assalamualaikum
saya pon dari perak jugak..ok la tu so nanti same la pusat wilayah kita

Oh, yer ker? Perak dari mana? Nnt g induction tak?
perak kat lumut,a'ah mst la pegi
ramai ke dari lumut yang g orientasi rabu depan?

Salam perkenalan

Sy org perak jg tp menetap di Sgor dan keje di Penang SPS.
ambil cos sc politic.
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




saya orang baru - Page 2 Empty
PostSubject: Re: saya orang baru   saya orang baru - Page 2 Empty

Back to top Go down
 
saya orang baru
Back to top 
Page 2 of 3Go to page : Previous  1, 2, 3  Next

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Forum Pelajar Pendidikan Jarak Jauh USM :: Ahli Forum :: Suaikenal :: Utara-
Jump to: