Forum Pelajar Pendidikan Jarak Jauh USM
Selamat Datang ke Forum Pelajar-pelajar Pendidikan Jarak Jauh
Universiti Sains Malaysia.

Sila daftar untuk memanfaatkan forum ini sepenuhnya. Proses pendaftaran
sangat mudah & cepat:
1.masukkan username
2.masukkan email
3.masukkan password...siap! ( 1 minit je )

==== Minta Bantuan Semua Untuk HEBAHKAN Kepada Rakan-rakan PJJ USM Lain ===

Selamat berforum.
" http://pjjusm.forumotion.com/ "


Forum Pelajar Pendidikan Jarak Jauh USM
 
HomeHome  PortalPortal  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log in  

Share | 
 

 PJJ PENGURUSAN KEWANGAN SIDANG AKADEMIK 2012/2013 - ANDA DARI MANA?

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : 1, 2  Next
AuthorMessage
ryakirana



Posts : 84
Join date : 2011-10-20
Age : 33
Location : SPS, Pulau Pinang

PostSubject: PJJ PENGURUSAN KEWANGAN SIDANG AKADEMIK 2012/2013 - ANDA DARI MANA?   Sat Jun 09, 2012 12:25 am

Salam Sume..
Meh Bg Tau Korang Sume Dari Mana Smile

Sy Org Kedah Tp Keja Dkt Penang Bukan Pulau Eh.. Sebelah Cni Jeww.. Very Happy
Back to top Go down
View user profile
Haini



Posts : 2
Join date : 2012-06-21

PostSubject: Re: PJJ PENGURUSAN KEWANGAN SIDANG AKADEMIK 2012/2013 - ANDA DARI MANA?   Thu Jun 21, 2012 10:04 pm

hai...askum saya aini dari perak....awak dah dapat tawaran blajar ke kat usm....sy skrg duk wak rayuan tak tau nak pilih pe.....wak amik subject pe Rolling Eyes
Back to top Go down
View user profile
hafyzal



Posts : 4
Join date : 2011-11-21
Age : 28
Location : Kulim Kedah

PostSubject: pengurusan kewangn   Mon Jun 25, 2012 10:20 am

ryakirana wrote:
Salam Sume..
Meh Bg Tau Korang Sume Dari Mana Smile

Sy Org Kedah Tp Keja Dkt Penang Bukan Pulau Eh.. Sebelah Cni Jeww.. Very Happy

hai sy kja dr kulim, nk tnya, dpt dsa sswa mna eh, t leh lo knl2
Back to top Go down
View user profile
khairil



Posts : 6
Join date : 2012-02-28

PostSubject: Re: PJJ PENGURUSAN KEWANGAN SIDANG AKADEMIK 2012/2013 - ANDA DARI MANA?   Wed Jun 27, 2012 10:40 am

Haini wrote:
hai...askum saya aini dari perak....awak dah dapat tawaran blajar ke kat usm....sy skrg duk wak rayuan tak tau nak pilih pe.....wak amik subject pe Rolling Eyes


salam...saya ady...perak gak...saya pun tak tahula nak p ke tak...ada yang kata hujung sem kena cuti sendiri kena stay kat usm main cmpus...itu yg menjadi maslah sy sekarang...erm
Back to top Go down
View user profile
Angah86



Posts : 29
Join date : 2012-06-27

PostSubject: Re: PJJ PENGURUSAN KEWANGAN SIDANG AKADEMIK 2012/2013 - ANDA DARI MANA?   Wed Jun 27, 2012 1:21 pm

khairil wrote:
Haini wrote:
hai...askum saya aini dari perak....awak dah dapat tawaran blajar ke kat usm....sy skrg duk wak rayuan tak tau nak pilih pe.....wak amik subject pe Rolling Eyes


salam...saya ady...perak gak...saya pun tak tahula nak p ke tak...ada yang kata hujung sem kena cuti sendiri kena stay kat usm main cmpus...itu yg menjadi maslah sy sekarang...erm

salam...sye pun dri perak jgk...
sye ade mslh mcm ady jgk..nak pg ke nak...
huhuhuhu
Back to top Go down
View user profile
syazmin_2210



Posts : 67
Join date : 2011-08-21
Age : 31
Location : Kuantan,Pahang

PostSubject: Re: PJJ PENGURUSAN KEWANGAN SIDANG AKADEMIK 2012/2013 - ANDA DARI MANA?   Wed Jun 27, 2012 6:18 pm

Angah86 wrote:
khairil wrote:
Haini wrote:
hai...askum saya aini dari perak....awak dah dapat tawaran blajar ke kat usm....sy skrg duk wak rayuan tak tau nak pilih pe.....wak amik subject pe Rolling Eyes


salam...saya ady...perak gak...saya pun tak tahula nak p ke tak...ada yang kata hujung sem kena cuti sendiri kena stay kat usm main cmpus...itu yg menjadi maslah sy sekarang...erm

salam...sye pun dri perak jgk...
sye ade mslh mcm ady jgk..nak pg ke nak...
huhuhuhu
klu gomen staf leh apply cti kursus smbilan 30hr sethn
Back to top Go down
View user profile
ryakirana



Posts : 84
Join date : 2011-10-20
Age : 33
Location : SPS, Pulau Pinang

PostSubject: Re: PJJ PENGURUSAN KEWANGAN SIDANG AKADEMIK 2012/2013 - ANDA DARI MANA?   Fri Jun 29, 2012 12:30 am

syazmin_2210 wrote:
Angah86 wrote:
khairil wrote:
Haini wrote:
hai...askum saya aini dari perak....awak dah dapat tawaran blajar ke kat usm....sy skrg duk wak rayuan tak tau nak pilih pe.....wak amik subject pe Rolling Eyes


salam...saya ady...perak gak...saya pun tak tahula nak p ke tak...ada yang kata hujung sem kena cuti sendiri kena stay kat usm main cmpus...itu yg menjadi maslah sy sekarang...erm

salam...sye pun dri perak jgk...
sye ade mslh mcm ady jgk..nak pg ke nak...
huhuhuhu
klu gomen staf leh apply cti kursus smbilan 30hr sethn

Alhmadulillah CTR 30Hari Smile
Back to top Go down
View user profile
blackMaria87



Posts : 5
Join date : 2012-07-23
Age : 29
Location : sg.petani

PostSubject: Re: PJJ PENGURUSAN KEWANGAN SIDANG AKADEMIK 2012/2013 - ANDA DARI MANA?   Tue Jul 24, 2012 1:08 pm

Laughing SY DR KEDAHH..BlE E..LEH EKSES E-MODUL???????
Back to top Go down
View user profile
ryakirana



Posts : 84
Join date : 2011-10-20
Age : 33
Location : SPS, Pulau Pinang

PostSubject: Re: PJJ PENGURUSAN KEWANGAN SIDANG AKADEMIK 2012/2013 - ANDA DARI MANA?   Wed Aug 08, 2012 3:57 pm

blackMaria87 wrote:
Laughing SY DR KEDAHH..BlE E..LEH EKSES E-MODUL???????


kedah dokat je la kita haha.. modul blh akses mula 20 ogos Wink
Back to top Go down
View user profile
aimar7x



Posts : 4
Join date : 2012-08-03

PostSubject: Re: PJJ PENGURUSAN KEWANGAN SIDANG AKADEMIK 2012/2013 - ANDA DARI MANA?   Sun Aug 12, 2012 7:50 pm

HYE....SAYA STUDENT PJJ INTAKE 2012 2013.....SAPE PUSAT WILAYAH KL KT SINI ANGHKAT TANGAN HAHAHA
Back to top Go down
View user profile
azliani86



Posts : 77
Join date : 2012-05-29
Age : 30
Location : BANTING

PostSubject: Re: PJJ PENGURUSAN KEWANGAN SIDANG AKADEMIK 2012/2013 - ANDA DARI MANA?   Tue Aug 14, 2012 10:05 am

aimar7x wrote:
HYE....SAYA STUDENT PJJ INTAKE 2012 2013.....SAPE PUSAT WILAYAH KL KT SINI ANGHKAT TANGAN HAHAHA

cheers say..saya... Very Happy
Back to top Go down
View user profile
norharyanie



Posts : 1
Join date : 2012-09-09

PostSubject: Kursus Intensif 2012/2013   Sun Sep 09, 2012 10:58 am

Kursus Intensif compulsary kepada semua...so yg mana x dah cuti /cuti sikit kena lah ambik unpaid leave...yg keje gomen mmg syok la sebab cuti tahun byk...mcm saya cuti sikit jew..pas tu carry forward leave hanya dibenarkan 2 hari jew...apa2 kena deal ngan boss la kalau nak simpan cuti..kena buat surat bagai la kalau boss aproved baru leh...
Bayaran yuran pulak boleh dibayar sebelum/pada kursus intensif..(fist day kursus intensif)...tu yang best nyer USM..boleh buat ansuran lagi...janji bayar...masa kursus intensif sila pastikan anda semua telah bersedia...sebab kadang2 datang jew USM terus ada test...(peringatan untuk diri sendiri gak)...
banyak wo nak kena study...harap2 boleh la...Last but not least, kepada semua rakan RPJJ semua didoakan semoga dipermudahkan dan berjaya yek...amin.... Smile
Back to top Go down
View user profile
masspjj



Posts : 9
Join date : 2012-09-24
Location : PUTRAJAYA

PostSubject: Re: PJJ PENGURUSAN KEWANGAN SIDANG AKADEMIK 2012/2013 - ANDA DARI MANA?   Tue Sep 25, 2012 1:25 pm

hai....aimar7x & azliani86...sy pon pusat wilayh KL juge...salam kenalan...korang amik kos pe yea?
Back to top Go down
View user profile
shafiei



Posts : 3
Join date : 2012-09-29
Age : 32
Location : johor bahru

PostSubject: Re: PJJ PENGURUSAN KEWANGAN SIDANG AKADEMIK 2012/2013 - ANDA DARI MANA?   Sat Sep 29, 2012 2:47 pm

saya kos sains mate.ader2 saper x yang ader ambil kos sains mate kat sini please call me 01117655138
Back to top Go down
View user profile
lokamba



Posts : 2
Join date : 2011-09-04

PostSubject: Re: PJJ PENGURUSAN KEWANGAN SIDANG AKADEMIK 2012/2013 - ANDA DARI MANA?   Sun Nov 25, 2012 10:56 am

selamat pagi

saya dari kedah kerja kat hospital kulim sebagai admin, bila pula buka untuk intake 2013 ya
Back to top Go down
View user profile
art_othman



Posts : 4
Join date : 2013-01-13

PostSubject: Re: PJJ PENGURUSAN KEWANGAN SIDANG AKADEMIK 2012/2013 - ANDA DARI MANA?   Mon Jan 14, 2013 4:21 am

lokamba wrote:
selamat pagi

saya dari kedah kerja kat hospital kulim sebagai admin, bila pula buka untuk intake 2013 ya

salam n hi..offer dh bukak ni, sy pn baru nk apply pengurusan..u nk apply course apa?..
Back to top Go down
View user profile
dolaziz



Posts : 14
Join date : 2012-05-09
Age : 29
Location : pahang

PostSubject: Re: PJJ PENGURUSAN KEWANGAN SIDANG AKADEMIK 2012/2013 - ANDA DARI MANA?   Sun May 05, 2013 7:03 pm

saya dari pahang, 13-16 ogos ni akan ke pulau pinang, jumpa di sana ya....
Back to top Go down
View user profile
zihan_ahmad



Posts : 8
Join date : 2013-05-23
Age : 32
Location : Batu Caves,Selangor

PostSubject: Re: PJJ PENGURUSAN KEWANGAN SIDANG AKADEMIK 2012/2013 - ANDA DARI MANA?   Thu May 23, 2013 11:54 pm

salam semua..saya mohamad zihan dari batu caves...saya junior intake baru..13-16 ogos ni saya akan berdaftar..harap semua boleh bagi tunjuk ajar.. Very Happy saya ambil saujana muda pengurusan kewangan..salam perkenalan
Back to top Go down
View user profile
bariah1990



Posts : 9
Join date : 2012-11-27

PostSubject: Re: PJJ PENGURUSAN KEWANGAN SIDANG AKADEMIK 2012/2013 - ANDA DARI MANA?   Fri Jun 07, 2013 10:48 am

sesape yg daftar 13 ogos nie meh join di fb... https://www.facebook.com/groups/168401239996517/.. @ pjj usm pineng ogos 2013 (pengurusan organisasi) boleh kita lebih mengenali n berbincang pelbagai topik
Back to top Go down
View user profile
HusnaAman



Posts : 35
Join date : 2013-05-20

PostSubject: Re: PJJ PENGURUSAN KEWANGAN SIDANG AKADEMIK 2012/2013 - ANDA DARI MANA?   Fri Jun 07, 2013 5:02 pm

bariah1990 wrote:
sesape yg daftar 13 ogos nie meh join di fb... https://www.facebook.com/groups/168401239996517/.. @ pjj usm pineng ogos 2013 (pengurusan organisasi) boleh kita lebih mengenali n berbincang pelbagai topik

Assalamualaikum wbt.
Bariah, boleh tak create group lagi satu, untuk semua student pjj intake 2013/2014?
I mean, bagi semua kos.
Huhu.
Back to top Go down
View user profile
HusnaAman



Posts : 35
Join date : 2013-05-20

PostSubject: Re: PJJ PENGURUSAN KEWANGAN SIDANG AKADEMIK 2012/2013 - ANDA DARI MANA?   Fri Jun 07, 2013 5:11 pm

zihan_ahmad wrote:
salam semua..saya mohamad zihan dari batu caves...saya junior intake baru..13-16 ogos ni saya akan berdaftar..harap semua boleh bagi tunjuk ajar.. Very Happy saya ambil saujana muda pengurusan kewangan..salam perkenalan

Waalaikumussalam wbt.
Create lah group lagi satu untuk semua kos (2013/2014).
Leh saya join. hehe
Back to top Go down
View user profile
alyamie



Posts : 2
Join date : 2013-06-13
Age : 36
Location : ipoh

PostSubject: Re: PJJ PENGURUSAN KEWANGAN SIDANG AKADEMIK 2012/2013 - ANDA DARI MANA?   Thu Jun 13, 2013 1:00 pm

salam...sayer ieja...dr perak..
Back to top Go down
View user profile
HusnaAman



Posts : 35
Join date : 2013-05-20

PostSubject: Re: PJJ PENGURUSAN KEWANGAN SIDANG AKADEMIK 2012/2013 - ANDA DARI MANA?   Wed Jun 26, 2013 2:08 am

alyamie wrote:
salam...sayer ieja...dr perak..

nanti join group di fb ya (:

https://www.facebook.com/groups/318708361592426/
Back to top Go down
View user profile
roimah



Posts : 9
Join date : 2013-07-23

PostSubject: Salam.....saya junior...orientasi 13-16 ogos nie...saya asal seb perai selatan.keje di kuantan pahang....mohon kongsi ilmu   Tue Jul 23, 2013 12:52 pm

Razz 
ryakirana wrote:
Salam Sume..
Meh Bg Tau Korang Sume Dari Mana Smile

Sy Org Kedah Tp Keja Dkt Penang Bukan Pulau Eh.. Sebelah Cni Jeww..  Very Happy
Back to top Go down
View user profile
roimah



Posts : 9
Join date : 2013-07-23

PostSubject: salam sis...tq 4 d info.....macam mana study sis???   Mon Jul 29, 2013 4:45 pm

norharyanie wrote:
Kursus Intensif compulsary kepada semua...so yg mana x dah cuti /cuti sikit kena lah ambik unpaid leave...yg keje gomen mmg syok la sebab cuti tahun byk...mcm saya cuti sikit jew..pas tu carry forward leave hanya dibenarkan 2 hari jew...apa2 kena deal ngan boss la kalau nak simpan cuti..kena buat surat bagai la kalau boss aproved baru leh...
Bayaran yuran pulak boleh dibayar sebelum/pada kursus intensif..(fist day kursus intensif)...tu yang best nyer USM..boleh buat ansuran lagi...janji bayar...masa kursus intensif sila pastikan anda semua telah bersedia...sebab kadang2 datang jew USM terus ada test...(peringatan untuk diri sendiri gak)...
banyak wo nak kena study...harap2 boleh la...Last but not least, kepada semua rakan RPJJ semua didoakan semoga dipermudahkan dan berjaya yek...amin.... Smile
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: PJJ PENGURUSAN KEWANGAN SIDANG AKADEMIK 2012/2013 - ANDA DARI MANA?   Today at 4:08 pm

Back to top Go down
 
PJJ PENGURUSAN KEWANGAN SIDANG AKADEMIK 2012/2013 - ANDA DARI MANA?
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 2Go to page : 1, 2  Next
 Similar topics
-
» PROMOTION
» Family Support Gone Sour
» Kurdistan Parliament: Government of the Territory budget that will not be completed due 2013 in 17/08/2012 11:51
» PSALM to rebid Bataan thermal plant
» MCC-funded road project starts 2012

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Forum Pelajar Pendidikan Jarak Jauh USM :: PJJ USM :: Pengumuman Dari Forum-
Jump to: