Forum Pelajar Pendidikan Jarak Jauh USM
Selamat Datang ke Forum Pelajar-pelajar Pendidikan Jarak Jauh
Universiti Sains Malaysia.

Sila daftar untuk memanfaatkan forum ini sepenuhnya. Proses pendaftaran
sangat mudah & cepat:
1.masukkan username
2.masukkan email
3.masukkan password...siap! ( 1 minit je )

==== Minta Bantuan Semua Untuk HEBAHKAN Kepada Rakan-rakan PJJ USM Lain ===

Selamat berforum.
" http://pjjusm.forumotion.com/ "


Forum Pelajar Pendidikan Jarak Jauh USM
 
HomeHome  PortalPortal  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log in  

Share | 
 

 KURSUS INTENSIF

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
shafizah



Posts : 47
Join date : 2012-01-25

PostSubject: KURSUS INTENSIF   Sat Jun 30, 2012 1:06 am

assalamualaikum dan salam satu malaysia..
ada sapa2 tau tak tentang kursus intensif tu apa?
mohon penjelasan..
Back to top Go down
View user profile
Johorean



Posts : 8
Join date : 2012-04-13

PostSubject: Re: KURSUS INTENSIF   Sat Jun 30, 2012 3:55 am

shafizah wrote:
assalamualaikum dan salam satu malaysia..
ada sapa2 tau tak tentang kursus intensif tu apa?
mohon penjelasan..

Kursus intensif kusus wajib dtg....selama tiga minggu duduk di usm....usm akan buat pada hujung bulan satu sampai pertengahan bulan 2....masa intensif ada peperiksaan berterusan....kalau tak dtg nama boleh dikeluarkan dari senarai nama pelajar berdaftar usm....masa intensif semua pelajar dari tahun satu sampai tahun akhir ada....masa ni jugak ada kelas .... study
Back to top Go down
View user profile
shafizah



Posts : 47
Join date : 2012-01-25

PostSubject: KURSUS INTENSIF   Sat Jun 30, 2012 8:29 am

o...macam tu..
terima kasih diatas penerangan anda..
Back to top Go down
View user profile
ryakirana



Posts : 84
Join date : 2011-10-20
Age : 33
Location : SPS, Pulau Pinang

PostSubject: Re: KURSUS INTENSIF   Mon Jul 02, 2012 4:40 pm

Johorean wrote:
shafizah wrote:
assalamualaikum dan salam satu malaysia..
ada sapa2 tau tak tentang kursus intensif tu apa?
mohon penjelasan..

Kursus intensif kusus wajib dtg....selama tiga minggu duduk di usm....usm akan buat pada hujung bulan satu sampai pertengahan bulan 2....masa intensif ada peperiksaan berterusan....kalau tak dtg nama boleh dikeluarkan dari senarai nama pelajar berdaftar usm....masa intensif semua pelajar dari tahun satu sampai tahun akhir ada....masa ni jugak ada kelas .... study

nasib baik la ddk area cni ja.. xda la ase jauh mau g usm.. tp tu la disember je kena ctr 3mgu.. adess
Back to top Go down
View user profile
jane collin



Posts : 5
Join date : 2012-04-05
Age : 29
Location : lahad datu,sabah

PostSubject: re:kursus intensif   Tue Jul 03, 2012 7:01 pm

kursus intensif adalah agenda terpenting dalam pjj usm. semua students pjj kena stay di usm untuk beberapa minggu. Dalam kursus ni, ada kuliah(kelas),peperiksaan berterusan berterusan(test),dan paling penting praktikal pun ada yang kena buat masa ni. sgt penting ,wajib.time ni la,student pjj lain bole jumpa face to face.(kwn2 lain).
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: KURSUS INTENSIF   Today at 4:11 pm

Back to top Go down
 
KURSUS INTENSIF
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Forum Pelajar Pendidikan Jarak Jauh USM :: Info PJJ@USM :: Maklumat Umum-
Jump to: