Forum Pelajar Pendidikan Jarak Jauh USM
Selamat Datang ke Forum Pelajar-pelajar Pendidikan Jarak Jauh
Universiti Sains Malaysia.

Sila daftar untuk memanfaatkan forum ini sepenuhnya. Proses pendaftaran
sangat mudah & cepat:
1.masukkan username
2.masukkan email
3.masukkan password...siap! ( 1 minit je )

==== Minta Bantuan Semua Untuk HEBAHKAN Kepada Rakan-rakan PJJ USM Lain ===

Selamat berforum.
" http://pjjusm.forumotion.com/ "


Forum Pelajar Pendidikan Jarak Jauh USM
 
HomeHome  PortalPortal  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log in  

Share | 
 

 ingin kepastian

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
shafizah



Posts : 47
Join date : 2012-01-25

PostSubject: ingin kepastian   Mon Jul 09, 2012 4:31 pm

assalamualaikum dan salam 1malaysia..
Ada sape2 tau tak berapa banyak salinan sijil(telah disahkan) yang kita perlu sediakan masa hari pendaftaran nanti?
Back to top Go down
View user profile
wan adawieah



Posts : 56
Join date : 2012-01-14
Location : DUNGUN,TERENGGANU

PostSubject: Re: ingin kepastian   Mon Jul 09, 2012 5:21 pm

shafizah wrote:
assalamualaikum dan salam 1malaysia..
Ada sape2 tau tak berapa banyak salinan sijil(telah disahkan) yang kita perlu sediakan masa hari pendaftaran nanti?

bawak lebih dr 1 pn xpe..tkut ade yg tcicir..skrang2nye ade backup kan
Back to top Go down
View user profile
shafizah



Posts : 47
Join date : 2012-01-25

PostSubject: salinan   Tue Jul 10, 2012 10:15 am

ok..terima kasih ye..
Back to top Go down
View user profile
azam putra



Posts : 52
Join date : 2012-01-03
Age : 36
Location : Putrajaya

PostSubject: Re: ingin kepastian   Tue Jul 10, 2012 10:55 am

still kena bawak salinan dokumen2 tu ker? kat checklist dia just mention suruh bawak original..konpius..konpius..
Back to top Go down
View user profile
shafizah



Posts : 47
Join date : 2012-01-25

PostSubject: salinan   Tue Jul 10, 2012 1:54 pm

kalau tengok dalam jadual orientasi, rasenye lebih kurang 3salinan jugak kene prepare..
Back to top Go down
View user profile
azam putra



Posts : 52
Join date : 2012-01-03
Age : 36
Location : Putrajaya

PostSubject: Re: ingin kepastian   Tue Jul 10, 2012 2:14 pm

Transkrip dah ada tapi mana nak carik Sinopsis Kursus Peringkat Diploma? Ada kawan2 yg boleh tolong jelaskan tak?
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: ingin kepastian   Today at 2:02 pm

Back to top Go down
 
ingin kepastian
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» menikah tapi belum bekerja
» cristiano ronaldo masuk islam
» Berita Hangat : Bule cantik ingin menjadi muallaf di youtube, diupload 3 hari yang lalu
» FFI Nggak Kuat Nahan Malu
» Kajian moral dan hukum Islam dalam pernikahan

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Forum Pelajar Pendidikan Jarak Jauh USM :: Info PJJ@USM :: Maklumat Umum-
Jump to: