Forum Pelajar Pendidikan Jarak Jauh USM
Selamat Datang ke Forum Pelajar-pelajar Pendidikan Jarak Jauh
Universiti Sains Malaysia.

Sila daftar untuk memanfaatkan forum ini sepenuhnya. Proses pendaftaran
sangat mudah & cepat:
1.masukkan username
2.masukkan email
3.masukkan password...siap! ( 1 minit je )

==== Minta Bantuan Semua Untuk HEBAHKAN Kepada Rakan-rakan PJJ USM Lain ===

Selamat berforum.
" http://pjjusm.forumotion.com/ "


Forum Pelajar Pendidikan Jarak Jauh USM
 
HomeHome  PortalPortal  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log in  

Share | 
 

 Ingin tahu

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
zairah



Posts : 3
Join date : 2012-03-18
Location : Terengganu

PostSubject: Ingin tahu   Mon Jul 16, 2012 10:09 am

Assalamualaikum,

saya cuma nak tahu bila sesi pengajian akan start coz ari tu saya x dapat hadir minggu orientasi.saya amik course pengurusan organisasi.kalau ada sape2 yang nak share maklumat/jadual/teknik belajar atau ape2 je la yang berkaitan dengan PJJ amat dialu-alukan..betol2 ingin tahu..sudi la membantu..hehe Smile Smile Smile Smile
Back to top Go down
View user profile
azam putra



Posts : 52
Join date : 2012-01-03
Age : 36
Location : Putrajaya

PostSubject: Re: Ingin tahu   Mon Jul 16, 2012 11:05 am

zairah wrote:
Assalamualaikum,

saya cuma nak tahu bila sesi pengajian akan start coz ari tu saya x dapat hadir minggu orientasi.saya amik course pengurusan organisasi.kalau ada sape2 yang nak share maklumat/jadual/teknik belajar atau ape2 je la yang berkaitan dengan PJJ amat dialu-alukan..betol2 ingin tahu..sudi la membantu..hehe Smile Smile Smile Smile

Sessi pengajian akan bermula pada 1 September 2012. Ada markah untuk Tugasan, PB dan Final. Sesetengah subjek ada markah bonus untuk pelajar yang aktif log in ke eLearning dan yang Sidang Video. Maklumat lanjut sila rujuk buku panduan PJJ.
Back to top Go down
View user profile
shafizah



Posts : 47
Join date : 2012-01-25

PostSubject: ingin tahu   Mon Jul 16, 2012 11:10 am

saya ingin tahu, selepas sesi orientasi berakhir semalam ape tindakan saya seterusnya ye,,
Back to top Go down
View user profile
zara abdullah



Posts : 4
Join date : 2012-07-16
Age : 28
Location : Bukit Mertajam

PostSubject: aktifkan email campus online. sy buat "forgot password" nanti dia send kan password d email kita. tapi assgmnt belum dapat pun.   Mon Jul 16, 2012 3:37 pm

shafizah wrote:
saya ingin tahu, selepas sesi orientasi berakhir semalam ape tindakan saya seterusnya ye,,
Back to top Go down
View user profile
mramiza76



Posts : 7
Join date : 2010-10-25

PostSubject: Re: Ingin tahu   Mon Jul 16, 2012 6:52 pm

shafizah wrote:
saya ingin tahu, selepas sesi orientasi berakhir semalam ape tindakan saya seterusnya ye,,

activate email di campus online

semak email di http://student.usm.my

cuba rajinkan diri masuk portal http://el.usm.my/pppjj
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Ingin tahu   Today at 4:12 pm

Back to top Go down
 
Ingin tahu
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Ingin tahu bagaimana caranya orang yahudi bisa "lenyap" dari tanah arab ???
» Apakah TUHAN tahu hari kiamat?
» Hukum Anak Angkat Islam dan Janji Allah
» menikah tapi belum bekerja
» cristiano ronaldo masuk islam

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Forum Pelajar Pendidikan Jarak Jauh USM :: Info PJJ@USM :: Maklumat Umum-
Jump to: