Forum Pelajar Pendidikan Jarak Jauh USM
Selamat Datang ke Forum Pelajar-pelajar Pendidikan Jarak Jauh
Universiti Sains Malaysia.

Sila daftar untuk memanfaatkan forum ini sepenuhnya. Proses pendaftaran
sangat mudah & cepat:
1.masukkan username
2.masukkan email
3.masukkan password...siap! ( 1 minit je )

==== Minta Bantuan Semua Untuk HEBAHKAN Kepada Rakan-rakan PJJ USM Lain ===

Selamat berforum.
" http://pjjusm.forumotion.com/ "


Forum Pelajar Pendidikan Jarak Jauh USM
 
HomeHome  PortalPortal  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log in  

Share | 
 

 tugasan pengantar antropologi dan sosiologi

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
noraznitazawawi



Posts : 3
Join date : 2012-07-17
Location : JB

PostSubject: tugasan pengantar antropologi dan sosiologi   Tue Jul 17, 2012 2:22 pm

assalamualaikum.. nak tumpang tanya. assignment bagi topik pengantar antropologi dan sosiologi utk sessi 2012/2013 yang baru mendaftar PPJJ tu kena bt dalam group or perseorangan.
Back to top Go down
View user profile
adanza16



Posts : 31
Join date : 2012-07-16
Age : 35
Location : Putrajaya

PostSubject: Assignment Antropologi & Sosiologi   Tue Jul 17, 2012 2:36 pm

assignment kena buat dalam berkumpulan
Back to top Go down
View user profile
roazlanroslan



Posts : 8
Join date : 2012-07-18
Age : 37
Location : melaka/seremban

PostSubject: Re: tugasan pengantar antropologi dan sosiologi   Wed Jul 18, 2012 4:59 pm

betul..... tapi kat mana nak tgk tugasan tu yer,,,
Back to top Go down
View user profile
noraznitazawawi



Posts : 3
Join date : 2012-07-17
Location : JB

PostSubject: Re: tugasan pengantar antropologi dan sosiologi   Thu Jul 19, 2012 12:24 pm

betul la mana nak dapatkan makluamat tugasan yang kena buat tu... mmg makin blur la cam ni.... tulunnnn..... Sleep
Back to top Go down
View user profile
adanza16



Posts : 31
Join date : 2012-07-16
Age : 35
Location : Putrajaya

PostSubject: Soal & Jawab   Thu Jul 19, 2012 12:41 pm

Assalamualaikum...
Tugasan boleh tengok kat E-learning portal tapi make sure dah registered...ID @ username guna IC password based on mother name masa registered dulu...kalau x sure...xpe antar email kat servicedesk bagi tau lupa password utk access e-portal usm nanti diaorg reply email tu...then kalau reg nanti akan nampak kat bahagian depan Perancangan Akademik 2012\13
Back to top Go down
View user profile
roazlanroslan



Posts : 8
Join date : 2012-07-18
Age : 37
Location : melaka/seremban

PostSubject: Re: tugasan pengantar antropologi dan sosiologi   Fri Jul 20, 2012 9:13 am

ok bro sy dah buka e-learning tapi perancangan akademik x muncul laa.. cuma yang ada sem 2 or 2011/2012 punyer jer... so nak buat macam man ek..
Back to top Go down
View user profile
ben



Posts : 70
Join date : 2010-09-01
Age : 30
Location : Melaka-Penang

PostSubject: Re: tugasan pengantar antropologi dan sosiologi   Mon Jul 23, 2012 12:56 pm

roazlanroslan wrote:
ok bro sy dah buka e-learning tapi perancangan akademik x muncul laa.. cuma yang ada sem 2 or 2011/2012 punyer jer... so nak buat macam man ek..

sabor bang..nanti muncul la guideline tugasan Smile
Back to top Go down
View user profile
roazlanroslan



Posts : 8
Join date : 2012-07-18
Age : 37
Location : melaka/seremban

PostSubject: Re: tugasan pengantar antropologi dan sosiologi   Mon Jul 23, 2012 4:29 pm

ok bro... tq2....
Back to top Go down
View user profile
anakperak



Posts : 23
Join date : 2012-07-03
Location : Penang ~ Perak ~ Selangor

PostSubject: PERANCANG AKADEMIK 2012/2013   Mon Jul 23, 2012 5:48 pm

Sebenarnya perancangan akademik semua kursus dah kuar untuk sc politic
Very Happy . Sila ke e-learningjavascript:emoticonp('Very Happy')
Back to top Go down
View user profile
vaneela



Posts : 11
Join date : 2012-06-29

PostSubject: Re: tugasan pengantar antropologi dan sosiologi   Tue Jul 24, 2012 2:17 am

adanza16 wrote:
Assalamualaikum...
Tugasan boleh tengok kat E-learning portal tapi make sure dah registered...ID @ username guna IC password based on mother name masa registered dulu...kalau x sure...xpe antar email kat servicedesk bagi tau lupa password utk access e-portal usm nanti diaorg reply email tu...then kalau reg nanti akan nampak kat bahagian depan Perancangan Akademik 2012\13
Back to top Go down
View user profile
vaneela



Posts : 11
Join date : 2012-06-29

PostSubject: NO LINK FOR ASGMNT   Tue Jul 24, 2012 2:22 am

adanza16 wrote:
Assalamualaikum...
Tugasan boleh tengok kat E-learning portal tapi make sure dah registered...ID @ username guna IC password based on mother name masa registered dulu...kalau x sure...xpe antar email kat servicedesk bagi tau lupa password utk access e-portal usm nanti diaorg reply email tu...then kalau reg nanti akan nampak kat bahagian depan Perancangan Akademik 2012\13
E-LEARNING DAH REGISTER DEAR FRIEND. TAPI ACADEMIC PLANNER TAK DAPAT NAK DOWNLOAD UP TO NOW. YANG ADA CUMA COVER ASGMNT JE SETAKAT NI. SOME SAYS BOLEH LIHAT ASGMNT QUEST DLM MODULE ITSELF, TAPI BILA DICARI TAKDE. ENTAH MCM MANA NAK DOWNLOAD ASGMNT.. DYS GOING ON..RISAULAH . ANY1 KNWS LINK UTK DOWNLOAD ASGMNT?
PLS REPLY BUDDIES Rolling Eyes
Back to top Go down
View user profile
Ahmad Azlan B. Abdul Rahm



Posts : 9
Join date : 2012-07-19
Age : 29
Location : Penang

PostSubject: Re: tugasan pengantar antropologi dan sosiologi   Tue Jul 24, 2012 3:00 pm

tajuk tugasan dah keluar... cuba semak perancangan akademik untuk JKA 101.. ada tajuk tugasan dan tarikh akhir hantar tugasan.. TK.
Back to top Go down
View user profile
vaneela



Posts : 11
Join date : 2012-06-29

PostSubject: TQ   Tue Jul 24, 2012 5:02 pm

Ahmad Azlan B. Abdul Rahm wrote:
tajuk tugasan dah keluar... cuba semak perancangan akademik untuk JKA 101.. ada tajuk tugasan dan tarikh akhir hantar tugasan.. TK.

WELL AGAK OK NW. I MANAGED TO GET IT .DUE DATE BUKANYA JAUH. BETTER START 2 WORKOUT NW.BUT JUST FOR CONFIRMATION... ISN'T THERE ANY ASGMNT FOR BM ( JUL 401/2)? I CHECKED THROUGH THE PLANNERS PROVIDED FOR "U" COURSES, THERE ISN'T ANY.
Back to top Go down
View user profile
rashidi bakar



Posts : 10
Join date : 2012-05-28
Age : 37
Location : rawang selangor

PostSubject: xde kumpulan untuk antro jka 101   Wed Jul 25, 2012 12:08 pm

sesiapa ade kekosongan untuk ahli tugasan jka boleh x saya join coz saya xde grop lagi ni
Back to top Go down
View user profile
adanza16



Posts : 31
Join date : 2012-07-16
Age : 35
Location : Putrajaya

PostSubject: Re: tugasan pengantar antropologi dan sosiologi   Wed Aug 01, 2012 1:28 am

vaneela wrote:
adanza16 wrote:
Assalamualaikum...
Tugasan boleh tengok kat E-learning portal tapi make sure dah registered...ID @ username guna IC password based on mother name masa registered dulu...kalau x sure...xpe antar email kat servicedesk bagi tau lupa password utk access e-portal usm nanti diaorg reply email tu...then kalau reg nanti akan nampak kat bahagian depan Perancangan Akademik 2012\13
E-LEARNING DAH REGISTER DEAR FRIEND. TAPI ACADEMIC PLANNER TAK DAPAT NAK DOWNLOAD UP TO NOW. YANG ADA CUMA COVER ASGMNT JE SETAKAT NI. SOME SAYS BOLEH LIHAT ASGMNT QUEST DLM MODULE ITSELF, TAPI BILA DICARI TAKDE. ENTAH MCM MANA NAK DOWNLOAD ASGMNT.. DYS GOING ON..RISAULAH . ANY1 KNWS LINK UTK DOWNLOAD ASGMNT?
PLS REPLY BUDDIES Rolling Eyes

Hi Vaneela,

Its okay....at this moment...mmg x semua topik ade...make sure your notebook ade installed PDF.
Back to top Go down
View user profile
shah3248



Posts : 2
Join date : 2012-08-09

PostSubject: Re: tugasan pengantar antropologi dan sosiologi   Thu Aug 09, 2012 3:52 pm

adanza16 wrote:
assignment kena buat dalam berkumpulan

confirm ke kena buat dlm group?.....berapa ramai (minimum @ maximum)
Back to top Go down
View user profile
Aliudin Tottoh



Posts : 1
Join date : 2012-08-10
Age : 28
Location : Ipoh

PostSubject: tugasan pengantar antropologi dan sosiologi   Fri Aug 10, 2012 12:22 pm

hahhaah. . . ya la dlm kumpulan. . . x kan nak seorg je buat tugasan tu. . .
Back to top Go down
View user profile
irma abdullah



Posts : 1
Join date : 2012-08-20

PostSubject: Re: tugasan pengantar antropologi dan sosiologi   Mon Aug 20, 2012 3:53 pm

nak tanya... kat mana nak tengok soalan kuiz ekk... saya tengok kat forum jka 101 dah ada jawapan kuiz... soalan nak tengok kat ner??
Back to top Go down
View user profile
Jia Chayo'



Posts : 8
Join date : 2012-10-29
Age : 31
Location : bayan lepas, penang

PostSubject: Re: tugasan pengantar antropologi dan sosiologi   Tue Oct 30, 2012 4:20 pm

Salam 1 Malaysia..
Hari 2 ada dah yang soalan kuiz, dah ramai gak yang jwb.
tapi bile bkk baru2 nie dah xde..
huhhuuu..x sempat nk upload laaa.kira cmner ek..
dah x de forum utk kuiz.takutnyer!
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: tugasan pengantar antropologi dan sosiologi   Today at 7:33 pm

Back to top Go down
 
tugasan pengantar antropologi dan sosiologi
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» pengantar buku islam rahmatan lil alamin
» pengantar kajian fiqih
» pengantar ilmu zakat
» sosiologi agama menurut emile durkheim

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Forum Pelajar Pendidikan Jarak Jauh USM :: Info PJJ@USM :: Tugasan / Projek / Praktikal / Kuiz-
Jump to: