Forum Pelajar Pendidikan Jarak Jauh USM
Selamat Datang ke Forum Pelajar-pelajar Pendidikan Jarak Jauh
Universiti Sains Malaysia.

Sila daftar untuk memanfaatkan forum ini sepenuhnya. Proses pendaftaran
sangat mudah & cepat:
1.masukkan username
2.masukkan email
3.masukkan password...siap! ( 1 minit je )

==== Minta Bantuan Semua Untuk HEBAHKAN Kepada Rakan-rakan PJJ USM Lain ===

Selamat berforum.
" http://pjjusm.forumotion.com/ "


Forum Pelajar Pendidikan Jarak Jauh USM
 
HomeHome  PortalPortal  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log in  

Share | 
 

 Hubungan etnik...

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
shukri.pjj12



Posts : 5
Join date : 2012-07-14
Age : 36
Location : perlis

PostSubject: Hubungan etnik...    Mon Jul 23, 2012 2:33 pm

bantuan kepakaran.... kepada otai2 senior...

asgmnt hubungan etnik...

-Kebahagian
-Keadilan
-Perpaduan
-Kemanusian
-Amanah

b)Setiap isu yang dibincang dan dikaitkan ke arah penambahbaikan hubungan etnik di Malaysia.

c)Beri cadangan bagaimana agama tersebut (Islam dan satu agama lain yang anda pilih) dapat menambahbaikan hubungan etnik di Malaysia.

Geng Perlis.. klu ada..
Back to top Go down
View user profile
nikmazuddin



Posts : 17
Join date : 2012-06-25
Age : 40
Location : gelugor pulau pinang

PostSubject: huhuhu   Fri Jul 27, 2012 11:37 pm

Crying or Very sad susahnyer
Back to top Go down
View user profile
nikmazuddin



Posts : 17
Join date : 2012-06-25
Age : 40
Location : gelugor pulau pinang

PostSubject: huhuhu   Fri Jul 27, 2012 11:37 pm

Crying or Very sad susahnyer
Back to top Go down
View user profile
crazi



Posts : 1
Join date : 2012-07-23
Age : 56
Location : kulim

PostSubject: Re: Hubungan etnik...    Mon Jul 30, 2012 1:15 pm

[quote="shukri.pjj12"]

Salam saudara shukri, saya pun dok dalam kapal yang sama.IsyaALLAH jangan susah hati ...kita semua masih dok blurr lagi.Tunggu kita pi untuk sidang video nanti.
Back to top Go down
View user profile
almudin



Posts : 3
Join date : 2012-07-30
Age : 29
Location : Kuala Lumpur

PostSubject: assingment HUbungan etnik    Mon Jul 30, 2012 2:19 pm

salam, saya ada assingment Hubungan ETNIK, susah jugak la..camne yek, ada sesape dah buat ke?
Back to top Go down
View user profile
sifa adrian



Posts : 10
Join date : 2012-07-20
Location : Kuala Lumpur

PostSubject: Re: Hubungan etnik...    Mon Jul 30, 2012 5:27 pm

alhamdulillah...group saya sudah mula diskusi pertama untuk subjek ini last week...dah bahagikan tugas & buat carta masa....

so sekarang lega sikit......
Back to top Go down
View user profile
ryakirana



Posts : 84
Join date : 2011-10-20
Age : 33
Location : SPS, Pulau Pinang

PostSubject: Re: Hubungan etnik...    Wed Aug 08, 2012 3:53 pm

sifa adrian wrote:
alhamdulillah...group saya sudah mula diskusi pertama untuk subjek ini last week...dah bahagikan tugas & buat carta masa....

so sekarang lega sikit......


good job.. we all kat png discuss lps raya coz kena jupa jugak ngan geng kl Smile
Back to top Go down
View user profile
norlaila



Posts : 40
Join date : 2012-02-29
Age : 41
Location : KEPALA BATAS

PostSubject: Re: Hubungan etnik...    Thu Aug 09, 2012 9:44 am

Salam ..

Mohon petunjuk dari senior2 mcm mana nk mula wat tugasan hubungan etnik.
Contoh2 soalan masa nk interview Tok Imam, Tok Sami dan lain2 lagi.
Crying or Very sad rendeer Blur la tk tau mcm mana nk mula..??
Back to top Go down
View user profile
sifa adrian



Posts : 10
Join date : 2012-07-20
Location : Kuala Lumpur

PostSubject: Re: Hubungan etnik...    Thu Aug 09, 2012 12:14 pm

ryakirana,

yup...mujurlah...sebab masing-masing ada komitmen kerja....better jumpa cepat & susun atur waktu....tambah lagi time puasa + ramadhan...lagilah...

good luck untuk group awak juga
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Hubungan etnik...    Today at 6:43 pm

Back to top Go down
 
Hubungan etnik...
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» hubungan antara ismail dengan Muhammad
» syariat, tarekat, hakekat, makrifat
» hubungan antara ulama dan umara
» bagaimanakah cara membentuk masyarakat madani?
» wala wal bara

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Forum Pelajar Pendidikan Jarak Jauh USM :: Info PJJ@USM :: Maklumat Umum-
Jump to: