Forum Pelajar Pendidikan Jarak Jauh USM
Selamat Datang ke Forum Pelajar-pelajar Pendidikan Jarak Jauh
Universiti Sains Malaysia.

Sila daftar untuk memanfaatkan forum ini sepenuhnya. Proses pendaftaran
sangat mudah & cepat:
1.masukkan username
2.masukkan email
3.masukkan password...siap! ( 1 minit je )

==== Minta Bantuan Semua Untuk HEBAHKAN Kepada Rakan-rakan PJJ USM Lain ===

Selamat berforum.
" http://pjjusm.forumotion.com/ "


Forum Pelajar Pendidikan Jarak Jauh USM
 
HomeHome  PortalPortal  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log in  

Share | 
 

 PJJ USM WILAYAH UTARA

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
ryakirana



Posts : 84
Join date : 2011-10-20
Age : 33
Location : SPS, Pulau Pinang

PostSubject: PJJ USM WILAYAH UTARA   Sat Jul 28, 2012 2:36 am

Assalamualaikum Sume.. Smile

Sesi orientasi pun da abis.. Da ada pun assignment yg dlm penantian utk di bincangkan.. skrg plak bln pose so mesti masih amai yg belum pk bab2 ni melainkan sibuk mencari member utk grouping.. Meh suma warga PJJ USM Pusat Wilayah Utara kita sesama bersidang kat cni.. meh.. meh.. x kisah la korang amek sains ke, sk ke, management ke, sastera ka.. meh la join.. t januari depan insyaAllah nak jupa lagi kan so meh ramai2 memeriahkan topik.. Laughing

# if korang ada fb bleh like --> PJJ USM 2012/2013
Back to top Go down
View user profile
zamani_usm2012



Posts : 6
Join date : 2012-07-27
Age : 30
Location : PENANG

PostSubject: Salam suaikenal   Wed Aug 01, 2012 7:51 pm

ryakirana wrote:
Assalamualaikum Sume.. Smile

Sesi orientasi pun da abis.. Da ada pun assignment yg dlm penantian utk di bincangkan.. skrg plak bln pose so mesti masih amai yg belum pk bab2 ni melainkan sibuk mencari member utk grouping.. Meh suma warga PJJ USM Pusat Wilayah Utara kita sesama bersidang kat cni.. meh.. meh.. x kisah la korang amek sains ke, sk ke, management ke, sastera ka.. meh la join.. t januari depan insyaAllah nak jupa lagi kan so meh ramai2 memeriahkan topik.. Laughing

# if korang ada fb bleh like --> PJJ USM 2012/2013

Salam..yaa sy dari Penang..kalau ada apa2 maklumat assignment atau nk join group tlg inform yer..sy xkenai sapa2..haha
Back to top Go down
View user profile
ryakirana



Posts : 84
Join date : 2011-10-20
Age : 33
Location : SPS, Pulau Pinang

PostSubject: Re: PJJ USM WILAYAH UTARA   Wed Aug 01, 2012 11:16 pm

zamani_usm2012 wrote:
ryakirana wrote:
Assalamualaikum Sume.. Smile

Sesi orientasi pun da abis.. Da ada pun assignment yg dlm penantian utk di bincangkan.. skrg plak bln pose so mesti masih amai yg belum pk bab2 ni melainkan sibuk mencari member utk grouping.. Meh suma warga PJJ USM Pusat Wilayah Utara kita sesama bersidang kat cni.. meh.. meh.. x kisah la korang amek sains ke, sk ke, management ke, sastera ka.. meh la join.. t januari depan insyaAllah nak jupa lagi kan so meh ramai2 memeriahkan topik.. Laughing

# if korang ada fb bleh like --> PJJ USM 2012/2013

Salam..yaa sy dari Penang..kalau ada apa2 maklumat assignment atau nk join group tlg inform yer..sy xkenai sapa2..haha

wslm.. klu ada fb blh join PJJ USM 2012/2013 n satu g ade membe create USM/Penang Group Very Happy
Back to top Go down
View user profile
Nash



Posts : 9
Join date : 2012-10-02
Age : 33
Location : Kota Bharu

PostSubject: Re: PJJ USM WILAYAH UTARA   Wed Oct 03, 2012 11:01 pm

Salam.pusat wilayah utara ye...kira arau pn leh join club ke..emm Cool
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: PJJ USM WILAYAH UTARA   Today at 7:34 pm

Back to top Go down
 
PJJ USM WILAYAH UTARA
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Pembunuhan Ummat Islam Oleh Ummat Budha Myanmar
» setelah Islam & Buddha, kini giliran Hindu jadi target Kristenisasi
» protestan dan katolik saling bunuh (konflik irlandia utara)
» Alquran Tentang AURORA(Northen Light) di Kutub-Utara

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Forum Pelajar Pendidikan Jarak Jauh USM :: Info PJJ@USM :: Tugasan / Projek / Praktikal / Kuiz-
Jump to: