Forum Pelajar Pendidikan Jarak Jauh USM
Selamat Datang ke Forum Pelajar-pelajar Pendidikan Jarak Jauh
Universiti Sains Malaysia.

Sila daftar untuk memanfaatkan forum ini sepenuhnya. Proses pendaftaran
sangat mudah & cepat:
1.masukkan username
2.masukkan email
3.masukkan password...siap! ( 1 minit je )

==== Minta Bantuan Semua Untuk HEBAHKAN Kepada Rakan-rakan PJJ USM Lain ===

Selamat berforum.
" http://pjjusm.forumotion.com/ "


Forum Pelajar Pendidikan Jarak Jauh USM
 
HomeHome  PortalPortal  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log in  

Share | 
 

 Siapa dah mula buat Tugasan untuk intake 2012/2013.????

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
Ahmad Azlan B. Abdul Rahm



Posts : 9
Join date : 2012-07-19
Age : 29
Location : Penang

PostSubject: Siapa dah mula buat Tugasan untuk intake 2012/2013.????   Wed Aug 08, 2012 9:44 am

Salam Ramadhan semua...
Ada sapa-sapa dah mula buat tugasan ker...?
Jangan lupa senarai nama ahli kumpulan untuk tugasan hubungan etnik kena hantar sebelum 11 Ogos 2012...
Back to top Go down
View user profile
ryakirana



Posts : 84
Join date : 2011-10-20
Age : 33
Location : SPS, Pulau Pinang

PostSubject: Re: Siapa dah mula buat Tugasan untuk intake 2012/2013.????   Wed Aug 08, 2012 3:50 pm

Ahmad Azlan B. Abdul Rahm wrote:
Salam Ramadhan semua...
Ada sapa-sapa dah mula buat tugasan ker...?
Jangan lupa senarai nama ahli kumpulan untuk tugasan hubungan etnik kena hantar sebelum 11 Ogos 2012...

senarai nama da anta seminggu dah huhu
Back to top Go down
View user profile
axila



Posts : 2
Join date : 2012-07-24
Age : 33
Location : kota bharu

PostSubject: Re: Siapa dah mula buat Tugasan untuk intake 2012/2013.????   Wed Aug 08, 2012 4:02 pm

bagus ler kepada yang dah selamat hantar nama2 ahli kumpulan masing2.
kami baru jer submit senarai nama ahli kumpulan.
ramai juga yang x alert pasal ni laaa.
Back to top Go down
View user profile
farhana abdul ghapar



Posts : 3
Join date : 2012-07-17

PostSubject: sape2 yang bole bantu saya   Fri Aug 24, 2012 10:08 pm

sbg pelajar pjj kite nak mula dr mane utk study ye...sy da lame tinggalkan bab study ni.xtau nak mula dr mane.byk gak subjek yg kne amik..takut nanti bace buku tp xleh phm ape yg dibaca..lg susah.sape2 yg da ade pengalaman atau yg baru mcm saya leh tak share ilmu atau teknik2 study pjj yg betul..thanks
Back to top Go down
View user profile
imran



Posts : 59
Join date : 2011-03-25
Age : 103
Location : johor bharu

PostSubject: Re: Siapa dah mula buat Tugasan untuk intake 2012/2013.????   Fri Aug 24, 2012 11:02 pm

farhana abdul ghapar wrote:
sbg pelajar pjj kite nak mula dr mane utk study ye...sy da lame tinggalkan bab study ni.xtau nak mula dr mane.byk gak subjek yg kne amik..takut nanti bace buku tp xleh phm ape yg dibaca..lg susah.sape2 yg da ade pengalaman atau yg baru mcm saya leh tak share ilmu atau teknik2 study pjj yg betul..thanks


Mula dengan baca bismilah...
Back to top Go down
View user profile
yunaiza



Posts : 2
Join date : 2012-03-19

PostSubject: Re: Siapa dah mula buat Tugasan untuk intake 2012/2013.????   Tue Sep 18, 2012 7:27 pm

awak sume tahun berapa?
Back to top Go down
View user profile
masspjj



Posts : 9
Join date : 2012-09-24
Location : PUTRAJAYA

PostSubject: ada sesiapa yg amik sastera Geografi 2012/2013   Mon Sep 24, 2012 3:17 pm

harap2 ada kawan yg amik kos sama dgn saya...
Back to top Go down
View user profile
shafiei



Posts : 3
Join date : 2012-09-29
Age : 32
Location : johor bahru

PostSubject: saya ada kumpulan lg   Sat Sep 29, 2012 3:10 pm

saya belum ada kumpulan lagi.help me please...
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Siapa dah mula buat Tugasan untuk intake 2012/2013.????   Today at 1:59 pm

Back to top Go down
 
Siapa dah mula buat Tugasan untuk intake 2012/2013.????
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» PROMOTION
» Family Support Gone Sour
» MCC-funded road project starts 2012
» Iraq's 2012 Bdget Forecast based on $80 oil
» Winter 2011-2012

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Forum Pelajar Pendidikan Jarak Jauh USM :: PJJ USM :: Mengenai Forum PJJ@USM-
Jump to: