Forum Pelajar Pendidikan Jarak Jauh USM
Selamat Datang ke Forum Pelajar-pelajar Pendidikan Jarak Jauh
Universiti Sains Malaysia.

Sila daftar untuk memanfaatkan forum ini sepenuhnya. Proses pendaftaran
sangat mudah & cepat:
1.masukkan username
2.masukkan email
3.masukkan password...siap! ( 1 minit je )

==== Minta Bantuan Semua Untuk HEBAHKAN Kepada Rakan-rakan PJJ USM Lain ===

Selamat berforum.
" http://pjjusm.forumotion.com/ "


Forum Pelajar Pendidikan Jarak Jauh USM
 
HomeHome  PortalPortal  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log in  

Share | 
 

 LEGA DAH SIAP ENGLISH JUE 100/2

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
anakperak



Posts : 23
Join date : 2012-07-03
Location : Penang ~ Perak ~ Selangor

PostSubject: LEGA DAH SIAP ENGLISH JUE 100/2    Thu Aug 09, 2012 1:55 pm

Salam Very Happy Very Happy

Paper ni dah siap tunggu masa untuk submit. Sape nak join 1 orang lg diperlukan dlm grup saya. Tajuk My Workplace.

pls call me 0133623262 or reply

tq Very Happy
Back to top Go down
View user profile
aLvn!lla



Posts : 6
Join date : 2012-08-04
Age : 38
Location : Johor

PostSubject: tak jelas   Mon Aug 13, 2012 8:37 pm

anakperak wrote:
Salam Very Happy Very Happy

Paper ni dah siap tunggu masa untuk submit. Sape nak join 1 orang lg diperlukan dlm grup saya. Tajuk My Workplace.

pls call me 0133623262 or reply

tq Very Happy

kalau dah siap nape nak cari ag member tuk join group nie..
Back to top Go down
View user profile
anakperak



Posts : 23
Join date : 2012-07-03
Location : Penang ~ Perak ~ Selangor

PostSubject: Re: LEGA DAH SIAP ENGLISH JUE 100/2    Wed Aug 15, 2012 1:52 pm

aLvn!lla wrote:
anakperak wrote:
Salam Very Happy Very Happy

Paper ni dah siap tunggu masa untuk submit. Sape nak join 1 orang lg diperlukan dlm grup saya. Tajuk My Workplace.

pls call me 0133623262 or reply

tq Very Happy

kalau dah siap nape nak cari ag member tuk join group nie..


Salam

Utk Makluman

1. Grup kami dah ada 3 orang, minimum 4 orang untuk penuhi syarat pensyarah kursus ni.
2. Setiap pelajar hanya buat esei ringkas berkenaan tempet kerja masing2.

Senang je.

tq
Back to top Go down
View user profile
imran



Posts : 59
Join date : 2011-03-25
Age : 103
Location : johor bharu

PostSubject: Re: LEGA DAH SIAP ENGLISH JUE 100/2    Wed Aug 15, 2012 4:49 pm







Maaf menyampuk.....untuk jue 100 prosuder nya bukan kena speaking in group and record dlm vcd untuk di hantar kepada prof....record tu di hantar sekali dengan esei....
Back to top Go down
View user profile
anakperak



Posts : 23
Join date : 2012-07-03
Location : Penang ~ Perak ~ Selangor

PostSubject: Re: LEGA DAH SIAP ENGLISH JUE 100/2    Wed Aug 15, 2012 5:06 pm

imran wrote:






Maaf menyampuk.....untuk jue 100 prosuder nya bukan kena speaking in group and record dlm vcd untuk di hantar kepada prof....record tu di hantar sekali dengan esei....

Salam

En Imran

Terima kasih di atas maklumat.

Saya akan cuba hubungi semula Pensyarah iaitu Dr. Shahrier
Back to top Go down
View user profile
imran



Posts : 59
Join date : 2011-03-25
Age : 103
Location : johor bharu

PostSubject: Re: LEGA DAH SIAP ENGLISH JUE 100/2    Wed Aug 15, 2012 5:12 pm

Itu lah prosuder yg senior dari saya lalui sehingga kepada turn saya....maaf la kalau prosuder tu dah berubah pada masa sekarang....x pe call penyarah untuk kepastian....sebab jue 100 tu tidak semudah itu...
Back to top Go down
View user profile
azliani86



Posts : 77
Join date : 2012-05-29
Age : 30
Location : BANTING

PostSubject: Re: LEGA DAH SIAP ENGLISH JUE 100/2    Thu Aug 16, 2012 11:04 am

imran wrote:
Itu lah prosuder yg senior dari saya lalui sehingga kepada turn saya....maaf la kalau prosuder tu dah berubah pada masa sekarang....x pe call penyarah untuk kepastian....sebab jue 100 tu tidak semudah itu...
x perlu rakam voice dalam cd tu..tu format lama.....skang dah di ganti ngan soklan objectife mase kursus intensif nnti...so assignment tu kne antar hardcopy dan soft copy....save semula apa yg kite tulis tu dalam cd..n then hantar..tu jew...
Back to top Go down
View user profile
fila_bahrien



Posts : 3
Join date : 2012-07-17

PostSubject: Re: LEGA DAH SIAP ENGLISH JUE 100/2    Fri Aug 31, 2012 2:34 pm

as salam..
maaf tumpang tya..setiap seorang kna wat esei masing2 mengikut tajuk group..kemudian gabungkan dlm 1 asei ka..n mention nama ditepi perenggan.
Back to top Go down
View user profile
masspjj



Posts : 9
Join date : 2012-09-24
Location : PUTRAJAYA

PostSubject: Re: LEGA DAH SIAP ENGLISH JUE 100/2    Mon Sep 24, 2012 9:54 pm

wah...cepatnya siap...sy masih terpingga2 lg ni...
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: LEGA DAH SIAP ENGLISH JUE 100/2    Today at 7:33 pm

Back to top Go down
 
LEGA DAH SIAP ENGLISH JUE 100/2
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» UPDATED[MediaFire]3 Idiots • 2009 • 550MB • X264 DVDRiP • English SubTitles •
» Saint John Bosco (2004) (ENGLISH)
» 2nd Am English test (2nd Term)
» The Second Term Exam of English
» Second Term English Examination

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Forum Pelajar Pendidikan Jarak Jauh USM :: PJJ USM :: Cadangan/Pendapat/Komen/Masalah Setting-
Jump to: