Forum Pelajar Pendidikan Jarak Jauh USM
Selamat Datang ke Forum Pelajar-pelajar Pendidikan Jarak Jauh
Universiti Sains Malaysia.

Sila daftar untuk memanfaatkan forum ini sepenuhnya. Proses pendaftaran
sangat mudah & cepat:
1.masukkan username
2.masukkan email
3.masukkan password...siap! ( 1 minit je )

==== Minta Bantuan Semua Untuk HEBAHKAN Kepada Rakan-rakan PJJ USM Lain ===

Selamat berforum.
" http://pjjusm.forumotion.com/ "


Forum Pelajar Pendidikan Jarak Jauh USM
 
HomeHome  PortalPortal  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log in  

Share | 
 

 macam mane nak log in e-learning & campus online?

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
zairah



Posts : 3
Join date : 2012-03-18
Location : Terengganu

PostSubject: macam mane nak log in e-learning & campus online?   Fri Aug 31, 2012 3:05 pm

assalam,
macam mane nak log in e-learning & campus online?dah try banyak kali tapi still xbleh nak access. nanti cmne nak dapatkan maklumat jadual belajar tu...please sape bleh tolong saye...huhu..esok dah start.saye xde maklumat ape pon..pukul brape...kat mane...saye still blurrrr...atau ade sape2 nak share jadual ngan saye amat dialu-alukan..please..please..please....
Back to top Go down
View user profile
rosli3368



Posts : 4
Join date : 2010-07-05
Location : Kulim, Kedah

PostSubject: apa sudah jadi dengan USM e -portal hari ini ?   Fri Aug 31, 2012 3:58 pm

Apa hal sistem e-portal hari ini ? Dari pagi tadi tak boleh online..
Back to top Go down
View user profile
anakperak



Posts : 23
Join date : 2012-07-03
Location : Penang ~ Perak ~ Selangor

PostSubject: Re: macam mane nak log in e-learning & campus online?   Fri Aug 31, 2012 5:12 pm

zairah wrote:
assalam,
macam mane nak log in e-learning & campus online?dah try banyak kali tapi still xbleh nak access. nanti cmne nak dapatkan maklumat jadual belajar tu...please sape bleh tolong saye...huhu..esok dah start.saye xde maklumat ape pon..pukul brape...kat mane...saye still blurrrr...atau ade sape2 nak share jadual ngan saye amat dialu-alukan..please..please..please....

Untuk Tahun 1 program dc. social

jadual sidang video pd 1 Sept. 2012 spt di bawah:

JKA 101 6.00 ptg ~ 7.00 ptg
JKP 101 8.00 mlm ~ 9.00 mlm
JKE 101 9.00 mlm ~ 10 mlm

Harap Maklum
Back to top Go down
View user profile
anakperak



Posts : 23
Join date : 2012-07-03
Location : Penang ~ Perak ~ Selangor

PostSubject: Re: macam mane nak log in e-learning & campus online?   Fri Aug 31, 2012 5:17 pm

rosli3368 wrote:
Apa hal sistem e-portal hari ini ? Dari pagi tadi tak boleh online..

Salam perkenalan

En. Rosli Bos di kilang mana di Kulim Hitech
Back to top Go down
View user profile
zairah



Posts : 3
Join date : 2012-03-18
Location : Terengganu

PostSubject: Re: macam mane nak log in e-learning & campus online?   Fri Aug 31, 2012 7:28 pm

kalau untuk pengurusan organisasi pusat wilayah kubang kerian, kelantan camne jadual sidang video ? lokasi? huhuhu...
Back to top Go down
View user profile
agusalim



Posts : 2
Join date : 2012-08-31
Age : 34
Location : Lahad Datu, Sabah

PostSubject: Re: macam mane nak log in e-learning & campus online?   Fri Aug 31, 2012 9:49 pm

rosli3368 wrote:
Apa hal sistem e-portal hari ini ? Dari pagi tadi tak boleh online..
sama juga la bro saya log in pun tak leh lagi
Back to top Go down
View user profile
anakperak



Posts : 23
Join date : 2012-07-03
Location : Penang ~ Perak ~ Selangor

PostSubject: Re: macam mane nak log in e-learning & campus online?   Fri Aug 31, 2012 11:25 pm

zairah wrote:
kalau untuk pengurusan organisasi pusat wilayah kubang kerian, kelantan camne jadual sidang video ? lokasi? huhuhu...
[justify]

Untuk tahun 1 subjek social science.

Cuba Contact Pn. Siti utk maklumat Pengurusan
Tempat di Kelantan :

Pusat Pengajian Sains Kesihatan
Kampus Kesihatan USM
Kubang Kerian
Tel: 09-7650910
hp : 013-9148076 Pn Siti Zabedah




Back to top Go down
View user profile
razin



Posts : 1
Join date : 2012-09-01
Location : perlis

PostSubject: Re: macam mane nak log in e-learning & campus online?   Sat Sep 01, 2012 8:48 pm

memang tak boleh nak masuk, rasanya problem kat USM , hari Isnin kena call pihak PJJ
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: macam mane nak log in e-learning & campus online?   Today at 6:11 pm

Back to top Go down
 
macam mane nak log in e-learning & campus online?
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Is E-learning of icsi (online classes)form mumbai is worthy
» GOLS e-learning
» What is significant about fractions in a dream?
» Steps made into leg braces
» Past Life Regression and Detox

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Forum Pelajar Pendidikan Jarak Jauh USM :: Info PJJ@USM :: Maklumat Umum-
Jump to: