Forum Pelajar Pendidikan Jarak Jauh USM
Selamat Datang ke Forum Pelajar-pelajar Pendidikan Jarak Jauh
Universiti Sains Malaysia.

Sila daftar untuk memanfaatkan forum ini sepenuhnya. Proses pendaftaran
sangat mudah & cepat:
1.masukkan username
2.masukkan email
3.masukkan password...siap! ( 1 minit je )

==== Minta Bantuan Semua Untuk HEBAHKAN Kepada Rakan-rakan PJJ USM Lain ===

Selamat berforum.
" http://pjjusm.forumotion.com/ "


Forum Pelajar Pendidikan Jarak Jauh USM
 
HomeHome  PortalPortal  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log in  
Share | 
 

 mencari contoh assignment HUBUNGAN ETNIK

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : 1, 2  Next
AuthorMessage
mustaffa



Posts: 1
Join date: 2010-06-13

PostSubject: mencari contoh assignment HUBUNGAN ETNIK   Sun Jun 13, 2010 1:02 pm

ASSALAMUALIKUM

saya pelajar science,saya tengah mencari contoh untuk assignment hubungan etnik ( group).

saya harap ada yang sudi membantu saya.saya tak reti nak buat.

kesian ngan saya. Sad
Back to top Go down
View user profile
lyne80



Posts: 19
Join date: 2010-02-25
Location: Sabah

PostSubject: Re: mencari contoh assignment HUBUNGAN ETNIK   Sun Jun 13, 2010 5:28 pm

mustaffa wrote:
ASSALAMUALIKUM

saya pelajar science,saya tengah mencari contoh untuk assignment hubungan etnik ( group).

saya harap ada yang sudi membantu saya.saya tak reti nak buat.

kesian ngan saya. Sad
hock:
Semester brapa skrg ni?..intake bru ker?
Back to top Go down
View user profile
Peng



Posts: 1
Join date: 2010-06-16

PostSubject: Re: mencari contoh assignment HUBUNGAN ETNIK   Wed Jun 16, 2010 8:07 pm

saya juga sedang cari contoh yg sama ini. Kami intake yg baru 10/11
Back to top Go down
View user profile
lyne80



Posts: 19
Join date: 2010-02-25
Location: Sabah

PostSubject: Re: mencari contoh assignment HUBUNGAN ETNIK   Wed Jun 16, 2010 10:51 pm

peng : asal mana?....aik da ada asignment d bagi ka?.....alalaala...ketinggalan da ni....sya pun intake 10/11.......
Back to top Go down
View user profile
greedz87



Posts: 100
Join date: 2010-06-20
Age: 26
Location: butterworth,penang

PostSubject: Re: mencari contoh assignment HUBUNGAN ETNIK   Sun Jun 20, 2010 10:11 pm

lyne80 wrote:
peng : asal mana?....aik da ada asignment d bagi ka?.....alalaala...ketinggalan da ni....sya pun intake 10/11.......
salam..sy pun peng gak...butterworth...mmg da assngment dah...hubungan etnik dengan omputih..ponin2 eden..
Back to top Go down
View user profile
lyne80



Posts: 19
Join date: 2010-02-25
Location: Sabah

PostSubject: Re: mencari contoh assignment HUBUNGAN ETNIK   Mon Jun 21, 2010 7:13 am

greedz87 wrote:
lyne80 wrote:
peng : asal mana?....aik da ada asignment d bagi ka?.....alalaala...ketinggalan da ni....sya pun intake 10/11.......
salam..sy pun peng gak...butterworth...mmg da assngment dah...hubungan etnik dengan omputih..ponin2 eden..

kamu dpt asgmnt tu masa bila?...di bagi time orientasi ka?...alalala knapa sya x tau apa2 ni....habislah ni...wawawaa
Back to top Go down
View user profile
greedz87



Posts: 100
Join date: 2010-06-20
Age: 26
Location: butterworth,penang

PostSubject: Re: mencari contoh assignment HUBUNGAN ETNIK   Mon Jun 21, 2010 2:43 pm

yup time orntasi pelajar la 2 minggu lepas....
Back to top Go down
View user profile
AziziAN



Posts: 38
Join date: 2010-06-22

PostSubject: assignment   Tue Jun 22, 2010 10:48 am

penting utk hantar assignment JUH 101..sebab markahnya 60% woo....40% lagi dari markah exam nanti...
Back to top Go down
View user profile
noorzatun



Posts: 2
Join date: 2010-06-22

PostSubject: Re: mencari contoh assignment HUBUNGAN ETNIK   Tue Jun 22, 2010 12:15 pm

saya student cos pengurusan juga mencari maklumat untuk tugasan hubungan etnik...harap dapat membantu Laughing
Back to top Go down
View user profile
noorzatun



Posts: 2
Join date: 2010-06-22

PostSubject: Re: mencari contoh assignment HUBUNGAN ETNIK   Tue Jun 22, 2010 12:16 pm

saya pelajar pengurusan pjj... cari maklumat untuk tugasan hubungan etnik...
harap dapat bantu...
Back to top Go down
View user profile
annasham



Posts: 4
Join date: 2010-06-22

PostSubject: Assignment   Tue Jun 22, 2010 3:30 pm

Salam. saya dah bukak e-tugasan dalam kampus sejahtera. tapi tak ada apa2 pun. Ada sesipa yang sudi bagitua tajuk assigment2 tu? Saya pelajar sains kemanusian.

tq
Back to top Go down
View user profile
fizik07



Posts: 1
Join date: 2010-06-23

PostSubject: Re: mencari contoh assignment HUBUNGAN ETNIK   Wed Jun 23, 2010 4:10 pm

buat student2 baru try cari bahan dulu klu nak buat assignment hub etnik ni. x susah mana pun.masa time aku dulu 2007 kitaorg try buat ape yg kita mampu je. kitaorg pegi interview, cari kat internet dll.so harap semua student baru dpt berdikari utk buat assignment etnik ni.study pjj mmg byk cabaran.masa zmn aku dulu kena buat tajuk permainan tradisional...
Back to top Go down
View user profile
Kasturi Azmi



Posts: 4
Join date: 2010-06-30
Age: 32
Location: Kuala Nerang, Kedah

PostSubject: Re: mencari contoh assignment HUBUNGAN ETNIK   Wed Jun 30, 2010 10:32 am

saya pon skg dok mencari contoh2 assngmnt utk hubungan etnik...so bahan2 dh ada cket cuma nk tgok cntoh coz senang la cket kita nk wat t....
Back to top Go down
View user profile
greedz87



Posts: 100
Join date: 2010-06-20
Age: 26
Location: butterworth,penang

PostSubject: Re: mencari contoh assignment HUBUNGAN ETNIK   Fri Jul 02, 2010 1:03 pm

adus....interview tu la kes paling berat penah nak buat....huahuhuahuaaaa...tulunnnn
Back to top Go down
View user profile
AziziAN



Posts: 38
Join date: 2010-06-22

PostSubject: sama2   Sat Jul 03, 2010 8:55 am

yelah..tang nak cari maklumat tu aku boleh le usahakan...tapi bab kena interview org nie yg ada skit problem...yelah karang diaorang tanya korang ambik degree kewartawanan ke...tak sanggup woi nak jawab... Laughing Laughing
Back to top Go down
View user profile
 

mencari contoh assignment HUBUNGAN ETNIK

View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 2Go to page : 1, 2  Next

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Forum Pelajar Pendidikan Jarak Jauh USM ::  :: -