Forum Pelajar Pendidikan Jarak Jauh USM
Selamat Datang ke Forum Pelajar-pelajar Pendidikan Jarak Jauh
Universiti Sains Malaysia.

Sila daftar untuk memanfaatkan forum ini sepenuhnya. Proses pendaftaran
sangat mudah & cepat:
1.masukkan username
2.masukkan email
3.masukkan password...siap! ( 1 minit je )

==== Minta Bantuan Semua Untuk HEBAHKAN Kepada Rakan-rakan PJJ USM Lain ===

Selamat berforum.
" http://pjjusm.forumotion.com/ "


Forum Pelajar Pendidikan Jarak Jauh USM
 
HomeHome  PortalPortal  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log in  

Share | 
 

 IJAZAH PENGURUSAN ORGANISASI INTAKE 2013/2014

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2
AuthorMessage
bariah kamarudin



Posts : 12
Join date : 2013-05-15
Age : 26
Location : kemaman terengganu

PostSubject: Re: IJAZAH PENGURUSAN ORGANISASI INTAKE 2013/2014   Wed May 15, 2013 10:37 pm

xder ke sahabat2 dari area trg/kemaman/kuantan yg dapat 13 ogos nie... if pergi sama2 lg bez
Back to top Go down
View user profile
bariah kamarudin



Posts : 12
Join date : 2013-05-15
Age : 26
Location : kemaman terengganu

PostSubject: nak kawan jugakkkkkk   Wed May 15, 2013 11:16 pm

bel dpt kos pengurusan utk 13 ogos nie... hehehe..akak2/abg2/adik yg dapat sama tu tahniah yer... nanti kite jumpe di sana. ade x yg dari area kemaman terengganu or kuantan boleh pergi sama2 lg bez.... yg mana dlm kos yg sama tu boleh la tggl no fon kita wassap or sms lebih detail
Back to top Go down
View user profile
Azahar_Rosli



Posts : 5
Join date : 2013-05-07
Age : 35
Location : Kuala Selangor

PostSubject: Re: IJAZAH PENGURUSAN ORGANISASI INTAKE 2013/2014   Mon May 20, 2013 5:57 pm

bariah kamarudin wrote:
alhamdulillah saya baru diterima mengikuti pjj dlm sarjana muda pengurusan untuk tahun 2013.. pendaftaran/orentasi bermula pada 13 ogos 2013... saya dr terengganu. ada siapa2 daftar sekali tarikh dgn saya x.... berdebar nak ke sana

Tahniah Smile
Back to top Go down
View user profile http://www.ukir.com.my
muzri



Posts : 2
Join date : 2013-07-22
Location : kuantan

PostSubject: assalamualaikum   Mon Jul 22, 2013 3:49 pm

saya muzri dapt cos pengurusan organisasi jugak dari kuantan.belasah naik bas je sbb xde transport 12 ogos ni.harap berjalan dengan lancar aminnn.. Very Happy 
Back to top Go down
View user profile
piteri



Posts : 8
Join date : 2013-08-02
Location : penang

PostSubject: Assalamualaikum dan slm 1 malaysia   Sat Aug 03, 2013 5:55 am

saya sedang mencari group pengurusan organisasi dan akan menubuhkan center link dengan semua individu pengurusan organisasi. saya menetap tidak jauh dari usm(lebih kurang 4 minit dari rumah ke usm).boleh whatsup/wechat/line/kakaotalk di nombor 0184675300.
Back to top Go down
View user profile
mazwanie ammar



Posts : 1
Join date : 2013-08-11

PostSubject: Re: IJAZAH PENGURUSAN ORGANISASI INTAKE 2013/2014   Mon Aug 12, 2013 6:22 pm

sye pon! hrp dpt jumpe kt sne..Very Happy 
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: IJAZAH PENGURUSAN ORGANISASI INTAKE 2013/2014   Today at 5:58 am

Back to top Go down
 
IJAZAH PENGURUSAN ORGANISASI INTAKE 2013/2014
View previous topic View next topic Back to top 
Page 2 of 2Go to page : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» 2013-2014 Winter Contest Thread *WINNER-Cooladi*!!
» The Most Logical Rapture theory
» First Year Diagnostic Test 2013-2014
» New Contact Numbers for PhilGEPS Clientele
» COV ZAJ NYEEM HNUB CHIV 2013-2014 XYOO A

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Forum Pelajar Pendidikan Jarak Jauh USM :: PJJ USM :: Mengenai Forum PJJ@USM-
Jump to: