Forum Pelajar Pendidikan Jarak Jauh USM
Selamat Datang ke Forum Pelajar-pelajar Pendidikan Jarak Jauh
Universiti Sains Malaysia.

Sila daftar untuk memanfaatkan forum ini sepenuhnya. Proses pendaftaran
sangat mudah & cepat:
1.masukkan username
2.masukkan email
3.masukkan password...siap! ( 1 minit je )

==== Minta Bantuan Semua Untuk HEBAHKAN Kepada Rakan-rakan PJJ USM Lain ===

Selamat berforum.
" http://pjjusm.forumotion.com/ "


Forum Pelajar Pendidikan Jarak Jauh USM
 
HomeHome  PortalPortal  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log in  

Share | 
 

 Lapor diri untuk ppjj pada 13-16 ogos 2013

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
AuthorMessage
arsdy1983



Posts : 5
Join date : 2013-05-07

PostSubject: buku panduan..   Mon May 20, 2013 4:19 pm

saya alami masalah sama gak..tp cuba try skali lg...
Back to top Go down
View user profile
HusnaAman



Posts : 35
Join date : 2013-05-20

PostSubject: Sains Kimia?   Mon May 20, 2013 4:28 pm

Assalamualaikum wbt dan salam sejahtera.
Tahniah ya pada semua yang dapat offer.
Alhamdulillah.. rezeki. Huhu

Btw, ada tak sesiapa yang dapat Sains Kimia?
Do PM me yeah (:
Tq Laughing
Back to top Go down
View user profile
ain1606



Posts : 47
Join date : 2013-05-13

PostSubject: Re: Lapor diri untuk ppjj pada 13-16 ogos 2013   Mon May 20, 2013 4:49 pm

kwan2, dah boleh print.moh kite print cepat.hihi
Back to top Go down
View user profile
A'FA



Posts : 1
Join date : 2013-05-20

PostSubject: sape yg dah boleh print surat tawaran ye? mx tlg   Mon May 20, 2013 5:51 pm

salam..ai saye amek kos sains biology...jumpe ogos nanti..nak tanye sape yg dah print surat tawaran dekat link mane ye?tq
Back to top Go down
View user profile
member jb



Posts : 101
Join date : 2013-03-11

PostSubject: Re: Lapor diri untuk ppjj pada 13-16 ogos 2013   Tue May 21, 2013 8:41 am

Salam nk tnyer semua laporn perubatan perlu hantar 2 mgu selepas dpt twrn ker atau boleh hantar waktu daftar orientasi nti
Back to top Go down
View user profile
HusnaAman



Posts : 35
Join date : 2013-05-20

PostSubject: Re: Lapor diri untuk ppjj pada 13-16 ogos 2013   Tue May 21, 2013 9:49 am

member jb wrote:
Salam nk tnyer semua laporn perubatan perlu hantar 2 mgu selepas dpt twrn ker atau boleh hantar waktu daftar orientasi nti

kat mana ada tulis lepas 2 minggu tawaran kena hantar?
Back to top Go down
View user profile
ain1606



Posts : 47
Join date : 2013-05-13

PostSubject: Re: Lapor diri untuk ppjj pada 13-16 ogos 2013   Tue May 21, 2013 10:34 am

member jb wrote:
Salam nk tnyer semua laporn perubatan perlu hantar 2 mgu selepas dpt twrn ker atau boleh hantar waktu daftar orientasi nti
hai...cube bace balik buku pnduan.kat situ ade ckap boleh pos atau bwak mase pndaftaran.klu saya tersilap sila betulkan ye kwan2.
Back to top Go down
View user profile
HusnaAman



Posts : 35
Join date : 2013-05-20

PostSubject: Re: Lapor diri untuk ppjj pada 13-16 ogos 2013   Tue May 21, 2013 10:49 am

ain1606 wrote:
member jb wrote:
Salam nk tnyer semua laporn perubatan perlu hantar 2 mgu selepas dpt twrn ker atau boleh hantar waktu daftar orientasi nti
hai...cube bace balik buku pnduan.kat situ ade ckap boleh pos atau bwak mase pndaftaran.klu saya tersilap sila betulkan ye kwan2.

ha. tu lah. saya pun perasan dia tulis macam ain cakap tu jugak.
Tak perasan lak dia kata 2 minggu lepas tawaran kena submit medical report tu. Shocked
Back to top Go down
View user profile
ain1606



Posts : 47
Join date : 2013-05-13

PostSubject: Re: Lapor diri untuk ppjj pada 13-16 ogos 2013   Tue May 21, 2013 11:01 am

xde ke kwan2 dari ipoh?boleh kite g same2... Smile
Back to top Go down
View user profile
HusnaAman



Posts : 35
Join date : 2013-05-20

PostSubject: Re: Lapor diri untuk ppjj pada 13-16 ogos 2013   Tue May 21, 2013 12:04 pm

ain1606 wrote:
xde ke kwan2 dari ipoh?boleh kite g same2... Smile

Ain dapat kos apa ya? (:
Back to top Go down
View user profile
ain1606



Posts : 47
Join date : 2013-05-13

PostSubject: Re: Lapor diri untuk ppjj pada 13-16 ogos 2013   Tue May 21, 2013 1:10 pm

HusnaAman wrote:
ain1606 wrote:
xde ke kwan2 dari ipoh?boleh kite g same2... Smile

Ain dapat kos apa ya? (:
hai husna, ain dpat kos sains kemasyarakatan...x jmpa kwan2 same course dr ipoh lg...xtau nak g ngan sape...huhu.ade kwan2 sonok jugee..
Back to top Go down
View user profile
HusnaAman



Posts : 35
Join date : 2013-05-20

PostSubject: Re: Lapor diri untuk ppjj pada 13-16 ogos 2013   Tue May 21, 2013 2:28 pm

ain1606 wrote:
HusnaAman wrote:
ain1606 wrote:
xde ke kwan2 dari ipoh?boleh kite g same2... Smile

Ain dapat kos apa ya? (:
hai husna, ain dpat kos sains kemasyarakatan...x jmpa kwan2 same course dr ipoh lg...xtau nak g ngan sape...huhu.ade kwan2 sonok jugee..

Tapi tengok kat sini ada jugak yang kosnya sama dengan ain, walaupun tempat tak sama. Saya ni, sorang pun takde yang sama kos, apalagi sama tempat. Hehe.
Back to top Go down
View user profile
srikandi_dilla



Posts : 9
Join date : 2012-11-14

PostSubject: Re: Lapor diri untuk ppjj pada 13-16 ogos 2013   Tue May 21, 2013 3:13 pm

salam,

saya dari course pengurusan kewangan.selamat berkenalan tok semua yea....ader sape2 dari putrajaya x???jom pergi sekali g usm penang naek flight 13hb pagi.sayay tgk airasia skg nih promotion...
Back to top Go down
View user profile
ain1606



Posts : 47
Join date : 2013-05-13

PostSubject: Re: Lapor diri untuk ppjj pada 13-16 ogos 2013   Tue May 21, 2013 4:07 pm

kwan2, btul ke nnt kne bwak bantal sbb dalam buku pnduan cakap nnt x disediakan bantal.ade sape2 boleh jawab?
Back to top Go down
View user profile
imran



Posts : 59
Join date : 2011-03-25
Age : 103
Location : johor bharu

PostSubject: Re: Lapor diri untuk ppjj pada 13-16 ogos 2013   Tue May 21, 2013 4:18 pm

ain1606 wrote:
kwan2, btul ke nnt kne bwak bantal sbb dalam buku pnduan cakap nnt x disediakan bantal.ade sape2 boleh jawab?

Ye kena bawak bantal dengan cadar.....
Back to top Go down
View user profile
emy13



Posts : 3
Join date : 2013-05-01

PostSubject: Re: Lapor diri untuk ppjj pada 13-16 ogos 2013   Tue May 21, 2013 10:12 pm

Salam.. ada sesapa yg nak byr yuran ni guna pengeluaran dari kwsp? mcm mana ya.. sbb kita belum mendaftar..
Back to top Go down
View user profile
member jb



Posts : 101
Join date : 2013-03-11

PostSubject: Re: Lapor diri untuk ppjj pada 13-16 ogos 2013   Wed May 22, 2013 8:54 am

Kalu xsalah saya bwk surt twrn g kwsp dgn tunjuk sekali yuran
Back to top Go down
View user profile
ain1606



Posts : 47
Join date : 2013-05-13

PostSubject: Re: Lapor diri untuk ppjj pada 13-16 ogos 2013   Wed May 22, 2013 9:05 am

emy13 wrote:
Salam.. ada sesapa yg nak byr yuran ni guna pengeluaran dari kwsp? mcm mana ya.. sbb kita belum mendaftar..
hai,ain pun nak buat pmbayaran melalui kwsp tp xtau mcm mne...
Back to top Go down
View user profile
zareyna



Posts : 14
Join date : 2013-05-02
Age : 29

PostSubject: Re: Lapor diri untuk ppjj pada 13-16 ogos 2013   Wed May 22, 2013 10:12 am

[quote="HusnaAman"]
ain1606 wrote:
xde ke kwan2 dari ipoh?boleh kite g same2... Smile

hai ain...sy keje kat gerik...xjauh dah dari ipoh..
Back to top Go down
View user profile
zareyna



Posts : 14
Join date : 2013-05-02
Age : 29

PostSubject: Re: Lapor diri untuk ppjj pada 13-16 ogos 2013   Wed May 22, 2013 10:15 am

kat ofis ader 2 org kawan sy lg ambik kos masyarakat kot...tetapi lelaki lah..
Back to top Go down
View user profile
ain1606



Posts : 47
Join date : 2013-05-13

PostSubject: Re: Lapor diri untuk ppjj pada 13-16 ogos 2013   Wed May 22, 2013 10:33 am

[quote="zareyna"]
HusnaAman wrote:
ain1606 wrote:
xde ke kwan2 dari ipoh?boleh kite g same2... Smile

hai ain...sy keje kat gerik...xjauh dah dari ipoh..
aah...x jauh dah...bkan ape, klu dpat g ramai2 lg sronok kan?
Back to top Go down
View user profile
emy13



Posts : 3
Join date : 2013-05-01

PostSubject: Re: Lapor diri untuk ppjj pada 13-16 ogos 2013   Sat May 25, 2013 11:39 pm

ain1606 wrote:
emy13 wrote:
Salam.. ada sesapa yg nak byr yuran ni guna pengeluaran dari kwsp? mcm mana ya.. sbb kita belum mendaftar..
hai,ain pun nak buat pmbayaran melalui kwsp tp xtau mcm mne...

tu la ain.. ingat nak g kwsp mgu depan... kalau sesiapa yg dah pergi kwsp, blh la tlg update kan status nya.. tq..Smile
Back to top Go down
View user profile
imran



Posts : 59
Join date : 2011-03-25
Age : 103
Location : johor bharu

PostSubject: Re: Lapor diri untuk ppjj pada 13-16 ogos 2013   Sat May 25, 2013 11:47 pm

emy13 wrote:
ain1606 wrote:
emy13 wrote:
Salam.. ada sesapa yg nak byr yuran ni guna pengeluaran dari kwsp? mcm mana ya.. sbb kita belum mendaftar..
hai,ain pun nak buat pmbayaran melalui kwsp tp xtau mcm mne...

tu la ain.. ingat nak g kwsp mgu depan... kalau sesiapa yg dah pergi kwsp, blh la tlg update kan status nya.. tq..Smile


Kena ada surat pengesahan akaun pembayaran dari usm....kalau x ada sia sia je pegi kwsp....mohon usm poskan atau mintak masa orentasi nanti....atau byr dulu nanti claim balik dari kwsp....
Back to top Go down
View user profile
ain1606



Posts : 47
Join date : 2013-05-13

PostSubject: Re: Lapor diri untuk ppjj pada 13-16 ogos 2013   Tue May 28, 2013 10:32 am

imran wrote:
emy13 wrote:
ain1606 wrote:
emy13 wrote:
Salam.. ada sesapa yg nak byr yuran ni guna pengeluaran dari kwsp? mcm mana ya.. sbb kita belum mendaftar..
hai,ain pun nak buat pmbayaran melalui kwsp tp xtau mcm mne...

tu la ain.. ingat nak g kwsp mgu depan... kalau sesiapa yg dah pergi kwsp, blh la tlg update kan status nya.. tq..Smile


Kena ada surat pengesahan akaun pembayaran dari usm....kalau x ada sia sia je pegi kwsp....mohon usm poskan atau mintak masa orentasi nanti....atau byr dulu nanti claim balik dari kwsp....
btul kate imran tu.aritu ain ade call bhagian bendahari usm.die ckap kne byar dlu yuran and g lapor diri dlu.nnt kemudian baru kite boleh claim kt kwsp.
Back to top Go down
View user profile
dolaziz



Posts : 14
Join date : 2012-05-09
Age : 29
Location : pahang

PostSubject: bayaran   Tue May 28, 2013 11:43 am

ptptn boleh mohon ke x? atau kena buat loan bank..? adoii... banyak benda kena buat nak sambung belajar ni, dugaan....
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Lapor diri untuk ppjj pada 13-16 ogos 2013   Today at 6:43 pm

Back to top Go down
 
Lapor diri untuk ppjj pada 13-16 ogos 2013
View previous topic View next topic Back to top 
Page 3 of 6Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
 Similar topics
-
» sistem kaderisasi
» Planet dan Matahari beredar pada Orbit-nya
» Para tokoh dunia KAGUM pada nabi Muhammad SAW
» FATWA MUI: HARAMKAN RAMBUT GIMBAL-ALASANYA???. BAGAIMANA SEBENARNYA HUKUM MEMELIHARA RAMBUT BAGI PRIA???
» Hakikat Jati Diri Manusia

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Forum Pelajar Pendidikan Jarak Jauh USM :: PJJ USM :: Mengenai Forum PJJ@USM-
Jump to: