Forum Pelajar Pendidikan Jarak Jauh USM
Selamat Datang ke Forum Pelajar-pelajar Pendidikan Jarak Jauh
Universiti Sains Malaysia.

Sila daftar untuk memanfaatkan forum ini sepenuhnya. Proses pendaftaran
sangat mudah & cepat:
1.masukkan username
2.masukkan email
3.masukkan password...siap! ( 1 minit je )

==== Minta Bantuan Semua Untuk HEBAHKAN Kepada Rakan-rakan PJJ USM Lain ===

Selamat berforum.
" http://pjjusm.forumotion.com/ "


Forum Pelajar Pendidikan Jarak Jauh USM
 
HomeHome  PortalPortal  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log in  

Share | 
 

 TAHNIAH PELAJAR PJJUSM Sidang Akademik 2013/2014

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
azam putra



Posts : 52
Join date : 2012-01-03
Age : 36
Location : Putrajaya

PostSubject: TAHNIAH PELAJAR PJJUSM Sidang Akademik 2013/2014   Thu May 02, 2013 1:25 pm

Tahniah dan Selamat Datang buat bakal Pelajar PJJ USM Sidang Akademik 2013/2014.

Jangan lupa Minggu Orientasi pada bulan Ogos nanti.

Dan yang paling penting Minggu Intensif yang mungkin diadakan pada akhir bulan Januari tahun depan.

Sangat best menjadi Student USM ini.

Tahniah sekali lagi.

cheers
Back to top Go down
View user profile
member jb



Posts : 101
Join date : 2013-03-11

PostSubject: Re: TAHNIAH PELAJAR PJJUSM Sidang Akademik 2013/2014   Mon May 13, 2013 8:51 am

Thanks azam putra hope dpt jd best student la...xnkla stakat jd student jer..azam putra ni student pjj gak ker tp nmpknyer azam putra je yg boleh menjawab seyiap persoalan dlm forum ni hmmm conpius2...
Back to top Go down
View user profile
azam putra



Posts : 52
Join date : 2012-01-03
Age : 36
Location : Putrajaya

PostSubject: Re: TAHNIAH PELAJAR PJJUSM Sidang Akademik 2013/2014   Mon May 13, 2013 1:58 pm

member jb wrote:
Thanks azam putra hope dpt jd best student la...xnkla stakat jd student jer..azam putra ni student pjj gak ker tp nmpknyer azam putra je yg boleh menjawab seyiap persoalan dlm forum ni hmmm conpius2...

As salam Member JB,

Kebanyakan pelajar PJJ USM tidak aktif di Forum ini lagi memandangkan kami sudah ada e-Learning iaitu forum untuk PJJ USM sendiri. Di situ, semua tugasan,nota,jadual peperiksaan mahupun video pensyarah boleh didapati.

Saya bukanlah kakitangan USM, saya seperti anda juga. Saya pun student baharu. Tahun lepas masuk.

Bagi pelajar baharu, saya tidak nafikan sangat banyak persoalan yang timbul. Bagi saya, di PJJ USM ini, segalanya mudah. Anda akan merasai keseronokannya pada minggu orientasi nanti, dan akan lebih menarik bila tiba minggu intensif nanti.
Tapi sebelum itu, kena lah berusaha dan belajar bersungguh-sungguh. Ingat! Anda bertuah kerana berjaya melanjutkan pelajaran di sini.


Back to top Go down
View user profile
member jb



Posts : 101
Join date : 2013-03-11

PostSubject: Re: TAHNIAH PELAJAR PJJUSM Sidang Akademik 2013/2014   Mon May 13, 2013 6:48 pm

Insya Allah saya pun rase bersyukur sesangt sbb dpt twrn di uni apex ni tp tula kdg2 berdebar jugak sbb da lame x jd student heee...saya pohon jurusan sains maths nti hope dptla menggenggam segulung ijazah dgn pointer yg sangt baik insyaallah....
Back to top Go down
View user profile
Hani



Posts : 35
Join date : 2013-02-14
Location : Penang

PostSubject: Re: TAHNIAH PELAJAR PJJUSM Sidang Akademik 2013/2014   Wed May 29, 2013 3:34 pm

member jb wrote:
Insya Allah saya pun rase bersyukur sesangt sbb dpt twrn di uni apex ni tp tula kdg2 berdebar jugak sbb da lame x jd student heee...saya pohon jurusan sains maths nti hope dptla menggenggam segulung ijazah dgn pointer yg sangt baik insyaallah....

InsyaAllah.. sama2 la kita berdoa dan berusaha..
Back to top Go down
View user profile
member jb



Posts : 101
Join date : 2013-03-11

PostSubject: Re: TAHNIAH PELAJAR PJJUSM Sidang Akademik 2013/2014   Thu May 30, 2013 12:36 pm

Hai hani dari maner amik sains maths gak kan
Back to top Go down
View user profile
Hani



Posts : 35
Join date : 2013-02-14
Location : Penang

PostSubject: Re: TAHNIAH PELAJAR PJJUSM Sidang Akademik 2013/2014   Thu May 30, 2013 4:06 pm

hi.. yer sains math.. dr penang jer..
Back to top Go down
View user profile
zareyna



Posts : 14
Join date : 2013-05-02
Age : 29

PostSubject: Re: TAHNIAH PELAJAR PJJUSM Sidang Akademik 2013/2014   Mon Jun 03, 2013 12:50 pm

azam putra wrote:
Tahniah dan Selamat Datang buat bakal Pelajar PJJ USM Sidang Akademik 2013/2014.

Jangan lupa Minggu Orientasi pada bulan Ogos nanti.

Dan yang paling penting Minggu Intensif yang mungkin diadakan pada akhir bulan Januari tahun depan.

Sangat best menjadi Student USM ini.

Tahniah sekali lagi.

cheers

kursus intensif tak pergi xpe ker...bulan jan nih baru pas bersalin nih...adoi...
Back to top Go down
View user profile
bariah1990



Posts : 9
Join date : 2012-11-27

PostSubject: Re: TAHNIAH PELAJAR PJJUSM Sidang Akademik 2013/2014   Fri Jun 07, 2013 10:51 am

sesape yg daftar 13 ogos nie meh join di fb... https://www.facebook.com/groups/168401239996517/.. @ pjj usm pineng ogos 2013 (pengurusan organisasi) boleh kita lebih mengenali n berbincang pelbagai topik
Back to top Go down
View user profile
mohdz123



Posts : 12
Join date : 2013-07-29

PostSubject: Re: TAHNIAH PELAJAR PJJUSM Sidang Akademik 2013/2014   Fri Aug 02, 2013 10:51 pm

assalmmualaikum,

tq bro Azam putra,. mencabar juga rupanya ye... lagi seminggu nak mendaftar,.rase nerves pun ada juga ,.smoga maju jaya utk kawan-kawan smua yang mendaftar nnti 13ogos di usm,.jumpe di sane
Back to top Go down
View user profile
mohdz123



Posts : 12
Join date : 2013-07-29

PostSubject: Re: TAHNIAH PELAJAR PJJUSM Sidang Akademik 2013/2014   Fri Aug 02, 2013 10:52 pm

member jb wrote:
Insya Allah saya pun rase bersyukur sesangt sbb dpt twrn di uni apex ni tp tula kdg2 berdebar jugak sbb da lame x jd student heee...saya pohon jurusan sains maths nti hope dptla menggenggam segulung ijazah dgn pointer yg sangt baik insyaallah....

amin... mudah2han..
Back to top Go down
View user profile
shafizah



Posts : 47
Join date : 2012-01-25

PostSubject: sains matematik/fizik   Sun Aug 04, 2013 10:44 am

Assalamualaikum dan salam sejahtera

kepada yang amik major atau minor math/fizik, kalau ad group fb yang anda wujud kan plz info ye..

tq..
Back to top Go down
View user profile
dibah123



Posts : 6
Join date : 2013-04-30

PostSubject: Re: TAHNIAH PELAJAR PJJUSM Sidang Akademik 2013/2014   Mon Aug 05, 2013 12:07 am

hellooo...sy pun bakal jalani orientasi 13hb-16hb bulan ni..ada sesiapa yg ambil jurusan sains major biologi?excited nak mula belajar ni tp risau juga. sy kena start pratice time management supaya boleh bahagikan masa dgn kerja, family & belajar..huhu..kalau ada tips2 yg berguna harap boleh kongsikan kpd kami.. Smile
Back to top Go down
View user profile
member jb



Posts : 101
Join date : 2013-03-11

PostSubject: Re: TAHNIAH PELAJAR PJJUSM Sidang Akademik 2013/2014   Wed Aug 07, 2013 7:30 am

Hai dibah123 dan shafizah saya bariah dari jb korg semua dari mane yer
Back to top Go down
View user profile
dibah123



Posts : 6
Join date : 2013-04-30

PostSubject: Re: TAHNIAH PELAJAR PJJUSM Sidang Akademik 2013/2014   Wed Aug 07, 2013 9:35 am

sy asal Sabah tp kerja kat Ipoh dgn gomen (JPV) skrg..
Back to top Go down
View user profile
shafizah



Posts : 47
Join date : 2012-01-25

PostSubject: Re: TAHNIAH PELAJAR PJJUSM Sidang Akademik 2013/2014   Wed Aug 07, 2013 10:26 am

dibah123 wrote:
sy asal Sabah tp kerja kat Ipoh dgn gomen (JPV) skrg..
sila join group ni https://www.facebook.com/groups/145818575612151/
Back to top Go down
View user profile
harr_tyniz1919



Posts : 2
Join date : 2013-03-10
Location : pahang

PostSubject: salam perkenalan pjj 2013    Wed Aug 07, 2013 11:53 am

Cool Salam perkenalan semua bakala pelajar pjj usm 2013 terutama yang amik pengurusan(pemasaran).

Saya dari pahang barat

Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: TAHNIAH PELAJAR PJJUSM Sidang Akademik 2013/2014   Today at 5:59 am

Back to top Go down
 
TAHNIAH PELAJAR PJJUSM Sidang Akademik 2013/2014
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» 2013-2014 Winter Contest Thread *WINNER-Cooladi*!!
» The Most Logical Rapture theory
» First Year Diagnostic Test 2013-2014
» New Contact Numbers for PhilGEPS Clientele
» COV ZAJ NYEEM HNUB CHIV 2013-2014 XYOO A

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Forum Pelajar Pendidikan Jarak Jauh USM :: PJJ USM :: Mengenai Forum PJJ@USM-
Jump to: