Forum Pelajar Pendidikan Jarak Jauh USM
Selamat Datang ke Forum Pelajar-pelajar Pendidikan Jarak Jauh
Universiti Sains Malaysia.

Sila daftar untuk memanfaatkan forum ini sepenuhnya. Proses pendaftaran
sangat mudah & cepat:
1.masukkan username
2.masukkan email
3.masukkan password...siap! ( 1 minit je )

==== Minta Bantuan Semua Untuk HEBAHKAN Kepada Rakan-rakan PJJ USM Lain ===

Selamat berforum.
" http://pjjusm.forumotion.com/ "


Forum Pelajar Pendidikan Jarak Jauh USM
 
HomeHome  PortalPortal  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log in  

Share | 
 

 Sains Kimia 2013/2014

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : 1, 2  Next
AuthorMessage
HusnaAman



Posts : 35
Join date : 2013-05-20

PostSubject: Sains Kimia 2013/2014   Wed May 22, 2013 5:00 am

Ada sesiapa tak yang dapat kos Sains Kimia untuk intake 2013/2014 ni?
Kalau ada, PM saya ye.
Btw, saya dari Melaka. (:
Back to top Go down
View user profile
member jb



Posts : 101
Join date : 2013-03-11

PostSubject: Re: Sains Kimia 2013/2014   Wed May 22, 2013 8:52 am

Salam husna, saya bariah dari jb sy plak amik sains maths saya pun tgh mencari geng ni dari jb awk naik per nanti g penang
Back to top Go down
View user profile
HusnaAman



Posts : 35
Join date : 2013-05-20

PostSubject: Re: Sains Kimia 2013/2014   Wed May 22, 2013 8:57 am

member jb wrote:
Salam husna, saya bariah dari jb sy plak amik sains maths saya pun tgh mencari geng ni dari jb awk naik per nanti g penang

Waalaikumussalam wbt.
Hai Bariah (:
Saya pun tak tahu lagi naik apa.
Mungkin bas je kot.
Huhu.
Bariah naik apa?
Back to top Go down
View user profile
member jb



Posts : 101
Join date : 2013-03-11

PostSubject: Re: Sains Kimia 2013/2014   Wed May 22, 2013 9:03 am

Saya pun dlm dilema ramai pndpt suh nek flight jer
Back to top Go down
View user profile
HusnaAman



Posts : 35
Join date : 2013-05-20

PostSubject: Re: Sains Kimia 2013/2014   Wed May 22, 2013 9:08 am

member jb wrote:
Saya pun dlm dilema ramai pndpt suh nek flight jer

Huhu.
Saya fikir, untuk first time ni, baik saya naik bas je dulu.
Esok dah biasa ulang alik, Insha Allah baru amik flight.
Ini dalam perancangan je.
Tapi tak tahu lah macam mana nanti, sebab belum discuss dengan family sama ada dorang teman atau saya pergi sendiri.
Sebab saya belum pernah lagi pergi Penang.
Haha.

Bariah pula macam mana?
Pergi sorang?
Back to top Go down
View user profile
member jb



Posts : 101
Join date : 2013-03-11

PostSubject: Re: Sains Kimia 2013/2014   Wed May 22, 2013 9:17 am

Sbb kali ni jer yg 4 ari, lps ni kursus intensif setiap awal thn 3 minggu jd perlu bawa kereta la untuk kali ni xperlu bawa kereta sbb cume 4 ari jer mgkin boleh amik kete sewa kt sane..
Saya pun xpasti lg ni sbb kita mndftr 13 ogos betul2 baru raye kan so, raye mood mash kuat kot heee xpasti der org teman sya atau sorg jer rasenyer cam sorg jer kot
Back to top Go down
View user profile
member jb



Posts : 101
Join date : 2013-03-11

PostSubject: Re: Sains Kimia 2013/2014   Wed May 22, 2013 9:19 am

Itu yg tgh mencari geng ni kalu2 ader yg sudi g sesame...sekurg2nye xla mati kutu kt sana nti hee..
Back to top Go down
View user profile
HusnaAman



Posts : 35
Join date : 2013-05-20

PostSubject: Re: Sains Kimia 2013/2014   Wed May 22, 2013 9:37 am

member jb wrote:
Itu yg tgh mencari geng ni kalu2 ader yg sudi g sesame...sekurg2nye xla mati kutu kt sana nti hee..

Hmm. Sama lah. Tapi saya Melaka, awak JB...
Ikut peta Malaysia, awak memang sehaluan nak ke Penang sekali rasanya.
Hehehe.

Jom?
Hahaha
Back to top Go down
View user profile
member jb



Posts : 101
Join date : 2013-03-11

PostSubject: Re: Sains Kimia 2013/2014   Wed May 22, 2013 9:44 am

Saya dari pontian mmg dkt jer pun nk g melaka tuh dlm 2 jam lbh da sampai
Back to top Go down
View user profile
member jb



Posts : 101
Join date : 2013-03-11

PostSubject: Re: Sains Kimia 2013/2014   Wed May 22, 2013 9:44 am

Awk melaka kt maner? Awk umo bp ek?
Back to top Go down
View user profile
member jb



Posts : 101
Join date : 2013-03-11

PostSubject: Re: Sains Kimia 2013/2014   Wed May 22, 2013 9:46 am

Bg no phone nti leh contct2 kan so camner kptsnnyer nk g nek nti?
Back to top Go down
View user profile
HusnaAman



Posts : 35
Join date : 2013-05-20

PostSubject: Re: Sains Kimia 2013/2014   Wed May 22, 2013 9:51 am

member jb wrote:
Awk melaka kt maner? Awk umo bp ek?

Insha Allah, nanti apa2 saya roger.
Kalau Bariah sudi nak pergi dengan saya, nanti saya try discuss dengan family dulu macam mana.
Kalau dorang izinkan, kita pergi sama2 okay. Nanti kita discuss sekali nak pergi naik apa (:
Ni no hp saya : 010-2984867/019-3786032.
Nanti text me your no tau.

Ohh. Saya Bukit Baru, Melaka.
Umur saya 23.
Bariah? Very Happy
Back to top Go down
View user profile
member jb



Posts : 101
Join date : 2013-03-11

PostSubject: Re: Sains Kimia 2013/2014   Wed May 22, 2013 9:53 am

Mudenyer bgusla da sambung stufy kejer gov ek? Saya baru smbut birthday semlm genap 30 heee da tua pun
Back to top Go down
View user profile
HusnaAman



Posts : 35
Join date : 2013-05-20

PostSubject: Re: Sains Kimia 2013/2014   Wed May 22, 2013 9:59 am

member jb wrote:
Mudenyer bgusla da sambung stufy kejer gov ek? Saya baru smbut birthday semlm genap 30 heee da tua pun

Laaa. Kak Bariah! Haha.
Best2, dapat kawan dengan kakak2.
Ohh. So sweet.. Happy Belated Birthday, btw Sis ! Laughing
May have a Blast and best of luck in your future undertakings.
Aamiin.... Very Happy

Takdelah. Belum rezeki nak dapat keje gomen. Such a long story. Laughing
(Nanti kita cite2 ye. Haha)
Haipp.. siapa kata 30 tua?
Selagi boleh senyum, selagi tu dikira muda tau. Hehe
Back to top Go down
View user profile
member jb



Posts : 101
Join date : 2013-03-11

PostSubject: Re: Sains Kimia 2013/2014   Wed May 22, 2013 10:03 am

Tp mudenyer baru 23 umo husna untung muder2 da smbg study ni no akk 017-7258825 bariah
Back to top Go down
View user profile
HusnaAman



Posts : 35
Join date : 2013-05-20

PostSubject: Re: Sains Kimia 2013/2014   Wed May 22, 2013 10:09 am

member jb wrote:
Tp mudenyer baru 23 umo husna untung muder2 da smbg study ni no akk 017-7258825 bariah

Muda tu, boleh lah kak.
Tapi ni pun dah terlewat.
Gitu gini, ada rezeki tak repeat, umur 27 baru habis.
Mission terlari sikit. Haha
Nak kesal pun, benda dah jadi.
Sometimes, hikmahnya hanya Dia je yang tahu kan kak (:
Ni dah dapat peluang, Insha ALlah.. Cuba yang terbaik.
Haa.. saya dah msg akak.
Dapat tak?

p/s : akak ni mesti geliga math. Huhu
Back to top Go down
View user profile
member jb



Posts : 101
Join date : 2013-03-11

PostSubject: Re: Sains Kimia 2013/2014   Wed May 22, 2013 10:26 am

Ok la tuh muder lg akk nti umo 34 baru abis kalu xrepeat gak yela kene prcye rahsia Allah..mmg der hikmah besar tok kita nti ni dpt peluang Allah bagi kene buat terbaik la...akk lg da kawin n der ank lg ni tau..baru dpt peluang sambung study...



Akk xterror pun maths cukup makn jer..tu yg study amik maths..heee
P/s: akk da dpt msg husna td
Back to top Go down
View user profile
HusnaAman



Posts : 35
Join date : 2013-05-20

PostSubject: Re: Sains Kimia 2013/2014   Wed May 22, 2013 10:31 am

member jb wrote:
Ok la tuh muder lg akk nti umo 34 baru abis kalu xrepeat gak yela kene prcye rahsia Allah..mmg der hikmah besar tok kita nti ni dpt peluang Allah bagi kene buat terbaik la...akk lg da kawin n der ank lg ni tau..baru dpt peluang sambung study...



Akk xterror pun maths cukup makn jer..tu yg study amik maths..heee
P/s: akk da dpt msg husna td

Perh.
kawen dah?
Salute gila.
Sini keje, sini family, sini study...
Akak ni mesti jenis rajin ni.
Kalau saya lah, belum tentu nak sambung.
Bagus2.. kuat betol semangat akak.
Mudahan2 segala urusan akak dipermudahkan Allah hendakNya... Aamiin.. (:

Akak suka math ya? Huhu.
Back to top Go down
View user profile
member jb



Posts : 101
Join date : 2013-03-11

PostSubject: Re: Sains Kimia 2013/2014   Wed May 22, 2013 10:51 am

Dlu pun akk pk cam husna but when da time comes semua leh berubah mengikut arus mase dik...
Back to top Go down
View user profile
HusnaAman



Posts : 35
Join date : 2013-05-20

PostSubject: Re: Sains Kimia 2013/2014   Wed May 22, 2013 10:56 am

member jb wrote:
Dlu pun akk pk cam husna but when da time comes semua leh berubah mengikut arus mase dik...

Huhu.
Tapi memang tetap salute lah...
Kira akak yakin akak boleh bahagikan masa.
Kalau saya lah... Huish. Tak tahu lah nak cakap.
Haha.

Kak, ada FB? YM ke...
Sini tak perasan noti masuk.
Back to top Go down
View user profile
member jb



Posts : 101
Join date : 2013-03-11

PostSubject: Re: Sains Kimia 2013/2014   Wed May 22, 2013 11:04 am

Kita we chat jer k ni no nyer 0123059413
Back to top Go down
View user profile
member jb



Posts : 101
Join date : 2013-03-11

PostSubject: Re: Sains Kimia 2013/2014   Wed May 22, 2013 11:06 am

Skrg husna keje mner
Back to top Go down
View user profile
HusnaAman



Posts : 35
Join date : 2013-05-20

PostSubject: Re: Sains Kimia 2013/2014   Thu May 23, 2013 6:41 am

member jb wrote:
Kita we chat jer k ni no nyer 0123059413

Hehe.
jangan kata wechat kak,
hp saya camera pun takde.
Haha
Back to top Go down
View user profile
member jb



Posts : 101
Join date : 2013-03-11

PostSubject: Re: Sains Kimia 2013/2014   Thu May 23, 2013 8:36 am

Xper la husna....ni subuh2 da bgn rain nyer husna keje mane skrg ni?
Back to top Go down
View user profile
HusnaAman



Posts : 35
Join date : 2013-05-20

PostSubject: Re: Sains Kimia 2013/2014   Thu May 23, 2013 8:44 am

member jb wrote:
Xper la husna....ni subuh2 da bgn rain nyer husna keje mane skrg ni?

buat masa sekarang saya 'cuti'.
Hehe.
Akak?
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Sains Kimia 2013/2014   Today at 2:00 pm

Back to top Go down
 
Sains Kimia 2013/2014
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 2Go to page : 1, 2  Next
 Similar topics
-
» 2013-2014 Winter Contest Thread *WINNER-Cooladi*!!
» The Most Logical Rapture theory
» First Year Diagnostic Test 2013-2014
» New Contact Numbers for PhilGEPS Clientele
» COV ZAJ NYEEM HNUB CHIV 2013-2014 XYOO A

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Forum Pelajar Pendidikan Jarak Jauh USM :: PJJ USM :: Mengenai Forum PJJ@USM-
Jump to: