Forum Pelajar Pendidikan Jarak Jauh USM
Selamat Datang ke Forum Pelajar-pelajar Pendidikan Jarak Jauh
Universiti Sains Malaysia.

Sila daftar untuk memanfaatkan forum ini sepenuhnya. Proses pendaftaran
sangat mudah & cepat:
1.masukkan username
2.masukkan email
3.masukkan password...siap! ( 1 minit je )

==== Minta Bantuan Semua Untuk HEBAHKAN Kepada Rakan-rakan PJJ USM Lain ===

Selamat berforum.
" http://pjjusm.forumotion.com/ "


Forum Pelajar Pendidikan Jarak Jauh USM
 
HomeHome  PortalPortal  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log in  

Share | 
 

 Sains Kimia 2013/2014

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2
AuthorMessage
member jb



Posts : 101
Join date : 2013-03-11

PostSubject: Re: Sains Kimia 2013/2014   Thu May 23, 2013 9:22 am

Maksud husna cuti camner tuh keje ape boleh cuti2 ni heee...
Back to top Go down
View user profile
member jb



Posts : 101
Join date : 2013-03-11

PostSubject: Re: Sains Kimia 2013/2014   Thu May 23, 2013 9:24 am

Husna da buat medical check up da print lum semua surt twrn n lampiran2 untuk di hantar nati
Back to top Go down
View user profile
HusnaAman



Posts : 35
Join date : 2013-05-20

PostSubject: Re: Sains Kimia 2013/2014   Thu May 23, 2013 9:39 am

member jb wrote:
Husna da buat medical check up da print lum semua surt twrn n lampiran2 untuk di hantar nati

Tanam anggur lah kak. Haha. Laughing

Belum lagi kak, satu pun tak buat lagi.
Ingatkan nak tunggu hujung bulan nanti, mak bagi elaun. Hehe.
Ada duit sikit, baru settle semua.
Dari print, sampai beli barang2 study nanti.
Huhu.
Back to top Go down
View user profile
member jb



Posts : 101
Join date : 2013-03-11

PostSubject: Re: Sains Kimia 2013/2014   Thu May 23, 2013 12:58 pm

Owh camtu ke ok la tuh famly tgung akk plak hsbnd yg tgng heee..sbb akk ingt nk buat awal nk pos jer semua document yg die mtk tuh mls nk bwk2 ntinyela dgn beg lg kan..
Back to top Go down
View user profile
HusnaAman



Posts : 35
Join date : 2013-05-20

PostSubject: Re: Sains Kimia 2013/2014   Thu May 23, 2013 1:01 pm

member jb wrote:
Owh camtu ke ok la tuh famly tgung akk plak hsbnd yg tgng heee..sbb akk ingt nk buat awal nk pos jer semua document yg die mtk tuh mls nk bwk2 ntinyela dgn beg lg kan..

Tanggung tu takde la kak. Haha
Ada la sikit mak bagi duit poket tiap bulan.
Kumpul dari situ je.
Ni nanti yuran pun buat loan (tambah sikit) kat mak dulu before dapat PT.
Hahaha.

Ha.. tu lah.. saya pun ingat nak post awal2.
Esok pergi bawak beg baju je.
Kan? Hehe Laughing
Back to top Go down
View user profile
member jb



Posts : 101
Join date : 2013-03-11

PostSubject: Re: Sains Kimia 2013/2014   Thu May 23, 2013 1:44 pm

Adik nk uat loan per.?
Back to top Go down
View user profile
HusnaAman



Posts : 35
Join date : 2013-05-20

PostSubject: Re: Sains Kimia 2013/2014   Thu May 23, 2013 1:49 pm

member jb wrote:
Adik nk uat loan per.?

Buat loan kat mak, nanti bayor balek.
Hahaha.

Tak silap PJJ nanti ada PTPTN and tabung datin ros kan...
Ha.. Insha Allah saya nak mohon PT (:
Tapi PT kan lambat dapat.
So, buat loan kat mak dulu untuk bayar yuran.
Kalau dapat PT nanti (Insha Allah), bayar kat mak balik.
Huhu
Back to top Go down
View user profile
ain1606



Posts : 47
Join date : 2013-05-13

PostSubject: Re: Sains Kimia 2013/2014   Thu May 23, 2013 3:42 pm

[quote="HusnaAman"]
member jb wrote:
Adik nk uat loan per.?

Buat loan kat mak, nanti bayor balek.
Hahaha.

Tak silap PJJ nanti ada PTPTN and tabung datin ros kan...
Ha.. Insha Allah saya nak mohon PT (:
Tapi PT kan lambat dapat.
So, buat loan kat mak dulu untuk bayar yuran.
Kalau dapat PT nanti (Insha Allah), bayar kat mak balik.
Huhsori husna nak tanye ni tabung datin ros tu ape?
Back to top Go down
View user profile
HusnaAman



Posts : 35
Join date : 2013-05-20

PostSubject: Re: Sains Kimia 2013/2014   Thu May 23, 2013 5:41 pm

[quote="ain1606"]
HusnaAman wrote:
member jb wrote:
Adik nk uat loan per.?

Buat loan kat mak, nanti bayor balek.
Hahaha.

Tak silap PJJ nanti ada PTPTN and tabung datin ros kan...
Ha.. Insha Allah saya nak mohon PT (:
Tapi PT kan lambat dapat.
So, buat loan kat mak dulu untuk bayar yuran.
Kalau dapat PT nanti (Insha Allah), bayar kat mak balik.

Huhsori husna nak tanye ni tabung datin ros tu ape?

Ain : Saya tak pasti pula. Sama ada biasiswa atau pinjaman. Dalam buku panduan ada tulis.
Back to top Go down
View user profile
ezzah2959



Posts : 3
Join date : 2013-06-23

PostSubject: Re: Sains Kimia 2013/2014   Tue Jun 25, 2013 9:07 pm

Salam...husna...akk amik sains kimia jgk...Pusat wilayah kl...
Back to top Go down
View user profile
MhmdPrivates



Posts : 3
Join date : 2013-07-03

PostSubject: Re: Sains Kimia 2013/2014   Wed Jul 03, 2013 6:11 pm

Subjek sains kimia ni semuanya dlm bahada inggeris ke? Sy dpt tawaran subjek ni... tp tgh fikir nak terima atau x... mohon pendapat...Smile
Back to top Go down
View user profile
HusnaAman



Posts : 35
Join date : 2013-05-20

PostSubject: Re: Sains Kimia 2013/2014   Sat Jul 06, 2013 9:16 am

ezzah2959 wrote:
Salam...husna...akk amik sains kimia jgk...Pusat wilayah kl...

Waalaikumussalam wbt Kak. Smile 
Saya dari Melaka..
Akak dah join group di Fb ke belum?
Kalau belum, join lah.
Bakal2 pelajar intake kita semua berkumpul kat group tu.

Ini link nya :
https://www.facebook.com/groups/318708361592426/
Back to top Go down
View user profile
HusnaAman



Posts : 35
Join date : 2013-05-20

PostSubject: Re: Sains Kimia 2013/2014   Sat Jul 06, 2013 9:18 am

MhmdPrivates wrote:
Subjek sains kimia ni semuanya dlm bahada inggeris ke? Sy dpt tawaran subjek ni... tp tgh fikir nak terima atau x... mohon pendapat...Smile

Yup.
Kos Sains tulen semua dalam Bahasa Inggeris.
Saya cadangkan awak masuk je dulu.
Nanti waktu orientasi tukarlah kos.
Sayang dah dapat tapi tak nak pergi.
USM PJJ dengar kata memang susah nak dapat.

Apapun, try tanya pendapat kawan2 lain kat group Fb.
Ini link nya :
https://www.facebook.com/groups/318708361592426/
Back to top Go down
View user profile
taufik_ajeh



Posts : 2
Join date : 2013-07-19

PostSubject: Re: Sains Kimia 2013/2014   Fri Jul 19, 2013 12:11 pm

Salam smeu
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Sains Kimia 2013/2014   Today at 6:01 am

Back to top Go down
 
Sains Kimia 2013/2014
View previous topic View next topic Back to top 
Page 2 of 2Go to page : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» 2013-2014 Winter Contest Thread *WINNER-Cooladi*!!
» The Most Logical Rapture theory
» First Year Diagnostic Test 2013-2014
» New Contact Numbers for PhilGEPS Clientele
» COV ZAJ NYEEM HNUB CHIV 2013-2014 XYOO A

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Forum Pelajar Pendidikan Jarak Jauh USM :: PJJ USM :: Mengenai Forum PJJ@USM-
Jump to: