Forum Pelajar Pendidikan Jarak Jauh USM
Selamat Datang ke Forum Pelajar-pelajar Pendidikan Jarak Jauh
Universiti Sains Malaysia.

Sila daftar untuk memanfaatkan forum ini sepenuhnya. Proses pendaftaran
sangat mudah & cepat:
1.masukkan username
2.masukkan email
3.masukkan password...siap! ( 1 minit je )

==== Minta Bantuan Semua Untuk HEBAHKAN Kepada Rakan-rakan PJJ USM Lain ===

Selamat berforum.
" http://pjjusm.forumotion.com/ "


Forum Pelajar Pendidikan Jarak Jauh USM
 
HomeHome  PortalPortal  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log in  

Share | 
 

 Surat Tawaran (Post)

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : 1, 2  Next
AuthorMessage
HusnaAman



Posts : 35
Join date : 2013-05-20

PostSubject: Surat Tawaran (Post)   Mon May 27, 2013 2:12 pm

Assalamualaikum wbt.
Surat tawaran hanya disertakan di web online sahaja atau dia ada post ke alamat rumah sekali ya?

Saya tak dapat post punya pun... Question
Back to top Go down
View user profile
Hani



Posts : 35
Join date : 2013-02-14
Location : Penang

PostSubject: Re: Surat Tawaran (Post)   Wed May 29, 2013 3:27 pm

HusnaAman wrote:
Assalamualaikum wbt.
Surat tawaran hanya disertakan di web online sahaja atau dia ada post ke alamat rumah sekali ya?

Saya tak dapat post punya pun... Question

on line sahaja...
Back to top Go down
View user profile
HusnaAman



Posts : 35
Join date : 2013-05-20

PostSubject: Re: Surat Tawaran (Post)   Thu May 30, 2013 1:01 am

Hani wrote:
HusnaAman wrote:
Assalamualaikum wbt.
Surat tawaran hanya disertakan di web online sahaja atau dia ada post ke alamat rumah sekali ya?

Saya tak dapat post punya pun... Question

on line sahaja...

Ohh. Terima kasih, Hani.. Smile Saya ada try juga call hotline usm, tapi takde orang angkat. Dah dua hari dah try call. Huhu.

Back to top Go down
View user profile
Hani



Posts : 35
Join date : 2013-02-14
Location : Penang

PostSubject: Re: Surat Tawaran (Post)   Thu May 30, 2013 10:21 am

skrg student tgh exam.. mmg lambat sikit diorg nak angkat.. mungkin bizi kot..
Back to top Go down
View user profile
HusnaAman



Posts : 35
Join date : 2013-05-20

PostSubject: Re: Surat Tawaran (Post)   Sat Jun 01, 2013 11:26 pm

Hani wrote:
skrg student tgh exam.. mmg lambat sikit diorg nak angkat.. mungkin bizi kot..

mungkin kot. huhu. anyway, thanks for the info yeah (:
Back to top Go down
View user profile
bariah1990



Posts : 9
Join date : 2012-11-27

PostSubject: Re: Surat Tawaran (Post)   Fri Jun 07, 2013 10:51 am

sesape yg daftar 13 ogos nie meh join di fb... https://www.facebook.com/groups/168401239996517/.. @ pjj usm pineng ogos 2013 (pengurusan organisasi) boleh kita lebih mengenali n berbincang pelbagai topik
Back to top Go down
View user profile
Hani



Posts : 35
Join date : 2013-02-14
Location : Penang

PostSubject: Re: Surat Tawaran (Post)   Sun Jul 07, 2013 10:37 pm

Saya dah dpt surat tawaran yg rasmi dr usm. Tempat penginapan desasiswa fajar harapan.
Back to top Go down
View user profile
member jb



Posts : 101
Join date : 2013-03-11

PostSubject: Re: Surat Tawaran (Post)   Mon Jul 08, 2013 8:42 am

Salam hani bile awak dapat surt twrn rasmi tuh..awk dok penang kan so mgkin dpt awal la..saya dok jb ni belum dpt lg...g pun senior saya ada ckp gak mmg usm akn bg surt twrn post cume lambat la...
Back to top Go down
View user profile
ain1606



Posts : 47
Join date : 2013-05-13

PostSubject: Re: Surat Tawaran (Post)   Mon Jul 08, 2013 9:09 am

member jb wrote:
Salam hani bile awak dapat surt twrn rasmi tuh..awk dok penang kan so mgkin dpt awal la..saya dok jb ni belum dpt lg...g pun senior saya ada ckp gak mmg usm akn bg surt twrn post cume lambat la...
sy pun x dpat lg...huhu
Back to top Go down
View user profile
Hani



Posts : 35
Join date : 2013-02-14
Location : Penang

PostSubject: Re: Surat Tawaran (Post)   Mon Jul 08, 2013 11:08 am

saya baru check peti pos smlm tgk2 ada surat dr USM.. dekat sampul tu tarikh 4 Julai 13.. Maybe dlm minggu ni korang akan dpt.. Ada perubahan sikit dlm jadual orientasi n kena isi borang insuran kena check blk dlm laman web permohonan usm tu..
Back to top Go down
View user profile
Hani



Posts : 35
Join date : 2013-02-14
Location : Penang

PostSubject: Re: Surat Tawaran (Post)   Mon Jul 08, 2013 11:22 am

alamak kena bawak laptop ataupun smart phone yg ada wifi... Rolling Eyes 
Back to top Go down
View user profile
member jb



Posts : 101
Join date : 2013-03-11

PostSubject: Re: Surat Tawaran (Post)   Mon Jul 08, 2013 12:31 pm

Haah baru je cek ni laman web ada borang insuran kene isi bawak tab je la senang besar lg dari smart phone kan..heee...
Back to top Go down
View user profile
ain1606



Posts : 47
Join date : 2013-05-13

PostSubject: Re: Surat Tawaran (Post)   Mon Jul 08, 2013 1:06 pm

member jb wrote:
Haah baru je cek ni laman web ada borang insuran kene isi bawak tab je la senang besar lg dari smart phone kan..heee...
borang insurans tu kne isi ek?pastu kne bwak nnti ek?
Back to top Go down
View user profile
dolaziz



Posts : 14
Join date : 2012-05-09
Age : 29
Location : pahang

PostSubject: Re: Surat Tawaran (Post)   Mon Jul 08, 2013 1:24 pm

saya belum dapat lagi surat tawaran........ xtau la nak pegi ke tak, banyak masalah
Back to top Go down
View user profile
member jb



Posts : 101
Join date : 2013-03-11

PostSubject: Re: Surat Tawaran (Post)   Mon Jul 08, 2013 3:24 pm

Dolaziz kene pk +ve anggap masalah tu semua sebagai cabaran bukan mudah tau nak senang kene tempoh pelbagai dugaan dan cabaran baru khidupan lbh berkualiti...berdoa supaya isu ni selesai dgn berita yg amat baik niat kita baik nk tuntut ilmu nk dpt keredhaan Allah...lgpun tawarn dari ipta bukan mane2 kolej swasta yg boleh diragui kualiti pembelajaran k...gd luck..yg paling penting jgn berundur seblum berjuang...ok..
Back to top Go down
View user profile
Hani



Posts : 35
Join date : 2013-02-14
Location : Penang

PostSubject: Re: Surat Tawaran (Post)   Mon Jul 08, 2013 4:47 pm

[quote="member jb"]

check ur inbox yer... Laughing lol! 
Back to top Go down
View user profile
member jb



Posts : 101
Join date : 2013-03-11

PostSubject: Re: Surat Tawaran (Post)   Mon Jul 08, 2013 11:49 pm

Hani which inbox need to check.?
Back to top Go down
View user profile
Hani



Posts : 35
Join date : 2013-02-14
Location : Penang

PostSubject: Re: Surat Tawaran (Post)   Tue Jul 09, 2013 1:04 pm

member jb wrote:
Hani which inbox need to check.?

hehehe.. xde ek.. hani ada send mesej dlm forum ni la.. kat bahagian atas tu kan ada mesej.. dpt tak?
Back to top Go down
View user profile
member jb



Posts : 101
Join date : 2013-03-11

PostSubject: Re: Surat Tawaran (Post)   Tue Jul 09, 2013 3:14 pm

Hani ada anta mesej pe ek xdpt pun..
Back to top Go down
View user profile
Hani



Posts : 35
Join date : 2013-02-14
Location : Penang

PostSubject: Re: Surat Tawaran (Post)   Tue Jul 09, 2013 4:04 pm

member jb wrote:
Hani ada anta mesej pe ek xdpt pun..

hehehe.. xpe la bg no hp kat email# hani_8139@yahoo.com nnt kita wechat or wasap..
Back to top Go down
View user profile
member jb



Posts : 101
Join date : 2013-03-11

PostSubject: Re: Surat Tawaran (Post)   Tue Jul 09, 2013 5:05 pm

Ni no utk wechat or wasap 0123059413 ni bukan no tpun ni specialist for wasas or wechat je heee
Back to top Go down
View user profile
member jb



Posts : 101
Join date : 2013-03-11

PostSubject: Re: Surat Tawaran (Post)   Tue Jul 09, 2013 5:06 pm

Da dot surt td dapt desasiswa Fajar Harapan
Back to top Go down
View user profile
Hani



Posts : 35
Join date : 2013-02-14
Location : Penang

PostSubject: Re: Surat Tawaran (Post)   Tue Jul 09, 2013 5:33 pm

member jb wrote:
Da dot surt td dapt desasiswa Fajar Harapan

hehehe.. sama desasiswa dgn saya...
Back to top Go down
View user profile
member jb



Posts : 101
Join date : 2013-03-11

PostSubject: Re: Surat Tawaran (Post)   Tue Jul 09, 2013 5:43 pm

Ha ade fb x saya puteri bariah pic anak lelaki kalu add k saya amik mate nti ada add group pjj 2013/2014
Back to top Go down
View user profile
Hani



Posts : 35
Join date : 2013-02-14
Location : Penang

PostSubject: Re: Surat Tawaran (Post)   Tue Jul 09, 2013 5:51 pm

member jb wrote:
Ha ade fb x saya puteri bariah pic anak lelaki kalu add k saya amik mate nti ada add group pjj 2013/2014

bg email add leh tak? saya bg no tepun saya.. xboleh la nak add dlm wechat xtau nape.. Mad 
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Surat Tawaran (Post)   Today at 5:57 am

Back to top Go down
 
Surat Tawaran (Post)
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 2Go to page : 1, 2  Next
 Similar topics
-
» Post Qualification Report
» Post Disqualification Procedure
» Post-Qualification
» Additional technical document or post-qualification requirements other than stated in the IRR
» Post Disqualification Procedures

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Forum Pelajar Pendidikan Jarak Jauh USM :: PJJ USM :: Mengenai Forum PJJ@USM-
Jump to: