Forum Pelajar Pendidikan Jarak Jauh USM
Selamat Datang ke Forum Pelajar-pelajar Pendidikan Jarak Jauh
Universiti Sains Malaysia.

Sila daftar untuk memanfaatkan forum ini sepenuhnya. Proses pendaftaran
sangat mudah & cepat:
1.masukkan username
2.masukkan email
3.masukkan password...siap! ( 1 minit je )

==== Minta Bantuan Semua Untuk HEBAHKAN Kepada Rakan-rakan PJJ USM Lain ===

Selamat berforum.
" http://pjjusm.forumotion.com/ "


Forum Pelajar Pendidikan Jarak Jauh USM
 
HomeHome  PortalPortal  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log in  

Share | 
 

 masalah cuti

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
Nurulhuda Azizan



Posts : 1
Join date : 2013-08-11
Age : 35
Location : kedah

PostSubject: masalah cuti   Mon Aug 12, 2013 11:45 pm

Saya Nurul Frm Kedah..saya dapat offer buat pjj kat usm intake 2013/14 course pengurusan (kewangan). prblmnya kat sini bila sy bc dekat forum nie ada clss intensif. kelas tue plak wajib. 2-3 weeks. masalahnya saya sure xakan dapat cuti cz end of month sy ada closing. sekarang saya dah tak tahu nak buat mcm mana..nak terima offer nie mcm mana sy nk p kelas intensif tue..
Back to top Go down
View user profile
shafizah



Posts : 47
Join date : 2012-01-25

PostSubject: Re: masalah cuti   Tue Aug 13, 2013 9:35 am

terima je. pk untuk masa depan.bukan senang nak dpt smbung stdy di USM ni, ramai yang sy dgr minx lbh dr sekali baru dpt kdg2 dkt 10 kali pon ad. kalau xdpt cuti pnuh masa intensive amik cuti hari2 tertentu untuk hadir Peperiksaan Berterusan(PB) semasa intensive tu dan ramai yg buat mcm ni. ingat,PB sgt penting kerana menyumbang 20% kepada sistem pemarkahan.
Back to top Go down
View user profile
shahidtajuddin



Posts : 1
Join date : 2013-07-12
Age : 30
Location : Kangar

PostSubject: Re: masalah cuti   Wed Aug 21, 2013 3:07 pm

Salaam, salah thread nih..heheh!
Back to top Go down
View user profile
firdauskasim89



Posts : 2
Join date : 2013-01-03

PostSubject: Re: masalah cuti   Thu Aug 29, 2013 12:33 am

Saya fikir ramai lagi berada pada situasi yang sama mcm awk.. Kalau nak apply cuti pada hari2 tertentu, mcmana nk ulang alik kalau duk jauh dari penang?
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: masalah cuti   Today at 4:11 pm

Back to top Go down
 
masalah cuti
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» sesatkah isa bugis?
» Kalimat Syahadat Menurut Hadis Muslim..
» hukum memakai barang bajakan
» zakat dan implikasinya dalam pemerataan
» FATWA MUI: HARAMKAN RAMBUT GIMBAL-ALASANYA???. BAGAIMANA SEBENARNYA HUKUM MEMELIHARA RAMBUT BAGI PRIA???

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Forum Pelajar Pendidikan Jarak Jauh USM :: Ahli Forum :: Suaikenal :: Utara-
Jump to: