Forum Pelajar Pendidikan Jarak Jauh USM
Selamat Datang ke Forum Pelajar-pelajar Pendidikan Jarak Jauh
Universiti Sains Malaysia.

Sila daftar untuk memanfaatkan forum ini sepenuhnya. Proses pendaftaran
sangat mudah & cepat:
1.masukkan username
2.masukkan email
3.masukkan password...siap! ( 1 minit je )

==== Minta Bantuan Semua Untuk HEBAHKAN Kepada Rakan-rakan PJJ USM Lain ===

Selamat berforum.
" http://pjjusm.forumotion.com/ "


Forum Pelajar Pendidikan Jarak Jauh USM
 
HomeHome  PortalPortal  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log in  

Share | 
 

 Macam mana nak jadi ahli forum ni?

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
Admin
Admin


Posts : 37
Join date : 2009-06-12

PostSubject: Macam mana nak jadi ahli forum ni?   Wed Jul 21, 2010 2:29 pm

"boleh maklumkan saya username tu guna nama atau kad pengenalan dan juga password. tq"

Inilah soalan yang saya terima melalui message box saya.

Untuk pengetahuan semua, nak jadi ahli kat forum ni sangat mudah.
Tak perlu nama betul ( kalau nak letak nama betul pun takpe) sebab forum ini tiada kaitan pengurusan pjj usm.
Forum ini adalah 100% untuk pelajar dan bekas pelajar pjj usm.

Terima kasih
Back to top Go down
View user profile http://encikarman.blogspot.com/
 
Macam mana nak jadi ahli forum ni?
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Forum Rank Structure
» New Sub-Forum
» BACk ISSUES O.F.R. (Online Forum Release)
» Forum Ranking after 1,500 post mark
» The Forum's Purpose

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Forum Pelajar Pendidikan Jarak Jauh USM :: PJJ USM :: Mengenai Forum PJJ@USM-
Jump to: