Forum Pelajar Pendidikan Jarak Jauh USM
Selamat Datang ke Forum Pelajar-pelajar Pendidikan Jarak Jauh
Universiti Sains Malaysia.

Sila daftar untuk memanfaatkan forum ini sepenuhnya. Proses pendaftaran
sangat mudah & cepat:
1.masukkan username
2.masukkan email
3.masukkan password...siap! ( 1 minit je )

==== Minta Bantuan Semua Untuk HEBAHKAN Kepada Rakan-rakan PJJ USM Lain ===

Selamat berforum.
" http://pjjusm.forumotion.com/ "


Forum Pelajar Pendidikan Jarak Jauh USM
 
HomeHome  PortalPortal  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log in  

Share | 
 

 tentang desasiswa

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
watie



Posts : 33
Join date : 2011-02-17
Age : 37
Location : Seri Manjung, Perak

PostSubject: tentang desasiswa    Fri Apr 01, 2011 12:03 pm

pertanyaan umum, bilik yg disediakan oleh usm masa orientasi nanti mcm mana ya, adakah 2 org satu bilik, atau 3 org satu bilik atau beramai2 dlm satu bilik..hehe
Back to top Go down
View user profile
nol adiey



Posts : 141
Join date : 2011-03-25
Age : 31
Location : Nibong Tebal :: Parit Buntar

PostSubject: Re: tentang desasiswa    Fri Apr 01, 2011 12:37 pm

bilik berhawa dingin tak
Back to top Go down
View user profile
nieza007



Posts : 21
Join date : 2010-04-28

PostSubject: Re: tentang desasiswa    Fri Apr 01, 2011 1:22 pm

berapa kena bayar or foc
Back to top Go down
View user profile
watie



Posts : 33
Join date : 2011-02-17
Age : 37
Location : Seri Manjung, Perak

PostSubject: Re: tentang desasiswa    Fri Apr 01, 2011 1:33 pm

jgn bagi bilik ayaq kat luar sudahlah, mak penakut nak.. Razz
Back to top Go down
View user profile
nol adiey



Posts : 141
Join date : 2011-03-25
Age : 31
Location : Nibong Tebal :: Parit Buntar

PostSubject: Re: tentang desasiswa    Fri Apr 01, 2011 3:51 pm

foc jelah..trmasuk dlm yuran kot
Back to top Go down
View user profile
watie



Posts : 33
Join date : 2011-02-17
Age : 37
Location : Seri Manjung, Perak

PostSubject: Re: tentang desasiswa    Fri Apr 01, 2011 4:10 pm

rasa-rasanya termasuk dlm yuran anak2 Cool
Back to top Go down
View user profile
nol adiey



Posts : 141
Join date : 2011-03-25
Age : 31
Location : Nibong Tebal :: Parit Buntar

PostSubject: Re: tentang desasiswa    Fri Apr 01, 2011 6:21 pm

yuran pibg kot
Back to top Go down
View user profile
watie



Posts : 33
Join date : 2011-02-17
Age : 37
Location : Seri Manjung, Perak

PostSubject: Re: tentang desasiswa    Sat Apr 02, 2011 12:19 pm

ini bukan sekolah rendah ya anak2 lol!
Back to top Go down
View user profile
nol adiey



Posts : 141
Join date : 2011-03-25
Age : 31
Location : Nibong Tebal :: Parit Buntar

PostSubject: Re: tentang desasiswa    Sun Apr 03, 2011 12:31 pm

hahahhaa clown
Back to top Go down
View user profile
rizanmmea



Posts : 21
Join date : 2011-03-13

PostSubject: public transport   Fri Apr 15, 2011 10:45 pm

ada public trnsport ke kt dlm usm.....sbb kalu tgok pd pelan tu jauh2 dr satu tmpat ke satu tempat kan...
Back to top Go down
View user profile
ben



Posts : 70
Join date : 2010-09-01
Age : 30
Location : Melaka-Penang

PostSubject: Re: tentang desasiswa    Sat Apr 16, 2011 4:19 am

watie wrote:
pertanyaan umum, bilik yg disediakan oleh usm masa orientasi nanti mcm mana ya, adakah 2 org satu bilik, atau 3 org satu bilik atau beramai2 dlm satu bilik..hehe

normally 2 org sebilik

nol adiey wrote:
bilik berhawa dingin tak

bukan air cond.

rizanmmea wrote:
ada public trnsport ke kt dlm usm.....sbb kalu tgok pd pelan tu jauh2 dr satu tmpat ke satu tempat kan...

ada bas disediakan.tak galak r bawak kereta.time PJJ mendaftar dan kursus insentif adalah time paling sesak dengan kenderaan.parking susah.better cari membe yang ade kete.tumpang lagi senang.takpun bawak moto.
Back to top Go down
View user profile
greedz87



Posts : 100
Join date : 2010-06-20
Age : 29
Location : butterworth,penang

PostSubject: Re: tentang desasiswa    Fri Apr 22, 2011 2:59 am

ha betoi tu.....sebilik 2orang, klu dapat sebilik seorang mcm aku dulu best gak...buku mane2 nak letakpun boleh....bilik disediakan kipas siling....almari yang tinggi dari manusia biasa....meja membaca...katil 2 biji asing2....bilik ayaq kat luaq.....surau ada di setiap tingkat....hehhe..student orintasi akan ditempatkan belah nasi kandaq kot...ikut pada kos lah....orintasi saat jem yang teramat dengan kereta....naik moto or naik bus lg senang...cuma kena tunggu la sikit....dulu aku lebi suka jalan kaki kat mana dlm usm....mula ja rasa jauh...lepas tu tak sedar...jalan ja dah sampai....hehe
Back to top Go down
View user profile
ben



Posts : 70
Join date : 2010-09-01
Age : 30
Location : Melaka-Penang

PostSubject: Re: tentang desasiswa    Sat Apr 23, 2011 12:55 am

greedz87 wrote:
ha betoi tu.....sebilik 2orang, klu dapat sebilik seorang mcm aku dulu best gak...buku mane2 nak letakpun boleh....bilik disediakan kipas siling....almari yang tinggi dari manusia biasa....meja membaca...katil 2 biji asing2....bilik ayaq kat luaq.....surau ada di setiap tingkat....hehhe..student orintasi akan ditempatkan belah nasi kandaq kot...ikut pada kos lah....orintasi saat jem yang teramat dengan kereta....naik moto or naik bus lg senang...cuma kena tunggu la sikit....dulu aku lebi suka jalan kaki kat mana dlm usm....mula ja rasa jauh...lepas tu tak sedar...jalan ja dah sampai....hehe

jalan kaki boleh ngorat awek.heheheh
Back to top Go down
View user profile
turukawa



Posts : 11
Join date : 2011-09-20

PostSubject: Re: tentang desasiswa    Tue Nov 22, 2011 1:21 pm

salam,
saya budak baru nak try mohon sessi terkini
sessi suai kenal nie kene lepak usm brapa lama..
sehari dua ok lah
kalau main minggu payah le aku..
Back to top Go down
View user profile
Jia Chayo'



Posts : 8
Join date : 2012-10-29
Age : 31
Location : bayan lepas, penang

PostSubject: Re: tentang desasiswa    Mon Dec 03, 2012 4:18 pm

lepak dalam 5 hari je..
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: tentang desasiswa    Today at 4:09 pm

Back to top Go down
 
tentang desasiswa
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Dalil aqli dan naqli tentang HARAMnya babi
» Jaringan Islam Liberal, SESAT? Gus Dur juga LIBERAL? dan Apa pandangan teman sekalian tentang islamlib???
» penjelasan tentang miqat haji
» apa tanggapan Muslimin tentang FPI?
» nubuat tentang nabi isa di akhir zaman menurut Qur'an dan hadits

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Forum Pelajar Pendidikan Jarak Jauh USM :: Ahli Forum :: Suasana Kampus Sejahtera-
Jump to: