Forum Pelajar Pendidikan Jarak Jauh USM
Selamat Datang ke Forum Pelajar-pelajar Pendidikan Jarak Jauh
Universiti Sains Malaysia.

Sila daftar untuk memanfaatkan forum ini sepenuhnya. Proses pendaftaran
sangat mudah & cepat:
1.masukkan username
2.masukkan email
3.masukkan password...siap! ( 1 minit je )

==== Minta Bantuan Semua Untuk HEBAHKAN Kepada Rakan-rakan PJJ USM Lain ===

Selamat berforum.
" http://pjjusm.forumotion.com/ "


Forum Pelajar Pendidikan Jarak Jauh USM
 
HomeHome  PortalPortal  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log in  

Share | 
 

 Pendapat mengenai sidang video ppjj usm

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
princez_90



Posts : 1
Join date : 2011-04-19

PostSubject: Pendapat mengenai sidang video ppjj usm   Wed Apr 20, 2011 1:03 am

Assalamualaikum,

Kami sedang mengkaji keberkesanan sidang video yg digunakan oleh PPJJ USM. Kalau boleh, pengguna forum ni diharap dapat luangkan masa jawab survey kami. Cuma klik link dibawah:

https://spreadsheets.google.com/viewform?formkey=dEUtc09DanZqU2MtalY3MG5aMDZLNGc6MA

Terima kasih diatas masa anda. Very Happy
Back to top Go down
View user profile
lentoq



Posts : 15
Join date : 2011-07-05
Location : Temerloh, Pahang

PostSubject: Re: Pendapat mengenai sidang video ppjj usm   Sat Jul 09, 2011 12:41 pm

Salam.... nak tanya tentang sidang video ni.... berapa agaknya spek minima untuk mencapai data dari sana? Boleh ke kita buat tela sidang dari rumah? tq...
Back to top Go down
View user profile
AziziAN



Posts : 38
Join date : 2010-06-22

PostSubject: tele sidang..   Mon Jul 11, 2011 10:52 pm

seingat saya, saya pernah cuab streaming dari umah..ok gak..cuma kalau ada yang tak paham kita tak dpat nak tanya terus pada pensyarah..yang lain tu ok je..
Back to top Go down
View user profile
maznida



Posts : 4
Join date : 2011-05-29

PostSubject: Re: Pendapat mengenai sidang video ppjj usm   Sat Jul 30, 2011 1:29 pm

ni utk projek JKJ 104 ya?? saya nak jawab survey,. tp da tutup.. y? tukar topic ke?
Back to top Go down
View user profile
Bebi



Posts : 6
Join date : 2011-07-15
Age : 31
Location : Putrajaya

PostSubject: Re: Pendapat mengenai sidang video ppjj usm   Tue Aug 02, 2011 4:28 pm

Nak tanya kpd sesiapa yang tau tentang kelas sidang video, sy ambil JKA 101 ada 2 Jadual pembelajaran, sy x paham mcm mn kita tau tarikh dan waktu kelas sidng video itu dan blh x sy dpt no tel pusat wilayah KL..tq flower
Back to top Go down
View user profile
langkelana



Posts : 67
Join date : 2010-08-13
Age : 34
Location : Cyberjaya

PostSubject: Re: Pendapat mengenai sidang video ppjj usm   Tue Aug 02, 2011 4:46 pm

Kalau tak silap, nombor telefon Pusat Wilayah ada dlm buku panduan yg kita dpt semasa orientasi hari tu.
Back to top Go down
View user profile
imah



Posts : 42
Join date : 2011-06-25
Age : 36
Location : relau

PostSubject: emmmmmm   Thu Aug 04, 2011 8:42 am

[quote="Bebi"]Nak tanya kpd sesiapa yang tau tentang kelas sidang video, sy ambil JKA 101 ada 2 Jadual pembelajaran, sy x paham mcm mn kita tau tarikh dan waktu kelas sidng video itu dan blh x sy dpt no tel pusat wilayah KL..tq flower [/quote

nanti di umum kan dalam portal
Back to top Go down
View user profile http://rozaimah.pjj@student.usm.my
norfaiza



Posts : 4
Join date : 2011-08-27
Age : 33

PostSubject: sidang video   Sat Aug 27, 2011 5:43 pm

salam,sayada beberapa kali cuba utuk buka sidang video melalui portal e-learning tp sehingga hari ini saya xberjaya memuat turun siang video,knp yer?????????
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Pendapat mengenai sidang video ppjj usm   Today at 6:10 pm

Back to top Go down
 
Pendapat mengenai sidang video ppjj usm
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» [VIDEO] Pendapat Qori Internasional KH Muammar ZA mengenai Bacaan Al-Qur'an dengan Langgam Jawa dan Sunda
» Pandangan Islam Mengenai Tasawuf
» FUNNY CHRISTMAS VIDEO - How dogs with hands prepair for Xmas!
» Really Cool Jesus video!
» [b]VIDEO STORES EVIL SPIRITS HAVEN??????[/b]

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Forum Pelajar Pendidikan Jarak Jauh USM :: Info PJJ@USM :: Maklumat Umum-
Jump to: