Forum Pelajar Pendidikan Jarak Jauh USM
Selamat Datang ke Forum Pelajar-pelajar Pendidikan Jarak Jauh
Universiti Sains Malaysia.

Sila daftar untuk memanfaatkan forum ini sepenuhnya. Proses pendaftaran
sangat mudah & cepat:
1.masukkan username
2.masukkan email
3.masukkan password...siap! ( 1 minit je )

==== Minta Bantuan Semua Untuk HEBAHKAN Kepada Rakan-rakan PJJ USM Lain ===

Selamat berforum.
" http://pjjusm.forumotion.com/ "


Forum Pelajar Pendidikan Jarak Jauh USM
 
HomeHome  PortalPortal  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log in  

Share | 
 

 saya belum ada kumpulan lagi........

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
alongshah



Posts : 7
Join date : 2011-06-17
Age : 35
Location : kuantan

PostSubject: saya belum ada kumpulan lagi........   Tue Jul 26, 2011 9:53 pm

assalamualaikum dan selamat sejahtera. kepada kwn2 sidang 2011/2012 yang sudi utk sama2 ngan saya tubuhkan kumpulan marilah..... saya berada di sekitar kuantan
Back to top Go down
View user profile
nurain



Posts : 1
Join date : 2011-07-28
Age : 27
Location : kemaman terengganu

PostSubject: Re: saya belum ada kumpulan lagi........   Thu Jul 28, 2011 9:15 am

salam...saya ain dari kemaman terengganu..amik course pngurusan..belum ada kumpulan lgi Shocked
Back to top Go down
View user profile
alongshah



Posts : 7
Join date : 2011-06-17
Age : 35
Location : kuantan

PostSubject: belum ada kumpulan   Fri Jul 29, 2011 8:50 pm

saya mintak maaf lah saya kursus sains politik. tapi utk kursus universiti rase nye kite blh establish kan kumpulan kot. awak dah ada kumpulan ke?
Back to top Go down
View user profile
imah



Posts : 42
Join date : 2011-06-25
Age : 36
Location : relau

PostSubject: hi   Tue Aug 09, 2011 10:46 am

alongshah wrote:
saya mintak maaf lah saya kursus sains politik. tapi utk kursus universiti rase nye kite blh establish kan kumpulan kot. awak dah ada kumpulan ke?


saya pun lum ada lg kos pengurusan
Back to top Go down
View user profile http://rozaimah.pjj@student.usm.my
alongshah



Posts : 7
Join date : 2011-06-17
Age : 35
Location : kuantan

PostSubject: Re: saya belum ada kumpulan lagi........   Tue Aug 09, 2011 6:24 pm

awak ada no fon, profile fb n email nanti senang kalau kite nak discuss
Back to top Go down
View user profile
zamrie



Posts : 7
Join date : 2010-10-17
Age : 32
Location : kl/sdk

PostSubject: Re: saya belum ada kumpulan lagi........   Sat Aug 13, 2011 10:48 pm

sy pun blum ada kumpulan n kwn2 lg...sy amik sains kemasyarakatan(sains politik).
x taw nk wtpa.hehehehehehe
Back to top Go down
View user profile
alongshah



Posts : 7
Join date : 2011-06-17
Age : 35
Location : kuantan

PostSubject: to zamrie   Mon Aug 15, 2011 12:51 am

awak tinggal kat mane? kalau boleh bagilah nofon n email ke, fb awak ke? senang nanti kita nak discuss.
Back to top Go down
View user profile
feeza



Posts : 2
Join date : 2011-09-03
Age : 33
Location : kuantan,pahang

PostSubject: Re: saya belum ada kumpulan lagi........   Mon Sep 05, 2011 2:43 pm

kitepn xde group lg................
Back to top Go down
View user profile
kays



Posts : 9
Join date : 2010-12-12

PostSubject: Re: saya belum ada kumpulan lagi........   Fri Sep 09, 2011 11:18 pm

dari pw alor setar atau pulau pinang yg xde group jue 100, sila pm saya boleh.
Sorang je lagi
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: saya belum ada kumpulan lagi........   Today at 6:09 pm

Back to top Go down
 
saya belum ada kumpulan lagi........
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» kumpulan fakta kemunafikan israel & Yahudi
» menikah tapi belum bekerja
» sesatkah isa bugis?
» ruwatan dalam islam
» Pandangan Islam Mengenai Tasawuf

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Forum Pelajar Pendidikan Jarak Jauh USM :: Ahli Forum :: Mencari Ahli Kumpulan-
Jump to: